chrupcia Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Cześć Ola :) ja jak Klaudia jakoś bardziej jestem przekonana to psów :) koty lubie, ale nie tak jak psy. W ogóle wczoraj byłam na osiedlu i tak łaziłam z koleżanką ile u mnie w mieście jest ludzi z psami... SZOK nie wiedziałam że aż tak. Koleżanka ostatnio kupiła sobie owczarka z rodkiem świetny psiak :p a sąsiadka moja wzięła świetna sunie ze schroniska, chuda, była katowana i rozmnażana, wystraszona strasznie, ale widać że wdzięczna dla całej ich rodziny - albo ja wcześniej tego nei widziałam albo ludzie w mojej okolicy się zmieniają i zaczynają bardziej kochać zwierzęta :) Quote
Borówka16 Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 [quote name='chrupcia']Cześć Ola :) ja jak Klaudia jakoś bardziej jestem przekonana to psów :) koty lubie, ale nie tak jak psy. W ogóle wczoraj byłam na osiedlu i tak łaziłam z koleżanką ile u mnie w mieście jest ludzi z psami... SZOK nie wiedziałam że aż tak. Koleżanka ostatnio kupiła sobie owczarka z rodkiem świetny psiak :p a sąsiadka moja wzięła świetna sunie ze schroniska, chuda, była katowana i rozmnażana, wystraszona strasznie, ale widać że wdzięczna dla całej ich rodziny - albo ja wcześniej tego nei widziałam albo ludzie w mojej okolicy się zmieniają i zaczynają bardziej kochać zwierzęta :)[/QUOTE] Cześć Kasia :multi: Super ,że niektórzy ludzie biorą psiaki ze schronisk :multi: U mnie z takich psiar/kociar typowych na osiedlu to tylko 3 jesteśmy :-( Ja :eviltong: , Magda - ta "bardziej kocia" :p i Jola - moja nowa sąsiadka ,mieszka piętro wyżej , ma jednego psiaka - znajdę Tomka , na DT niestety brać nie może - pracuje ,a Tomek taki super do innych psów nie jest ,więc Jola może pomóc w łapaniu itp. ,ale wziąć nie może. Dogo sobie czyta ,chyba jeszcze się nie zarejestrowała :eviltong: Quote
*Jot* Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Cześć Olka :multi: Mam nadzieję,że nastrój już masz lepszy :loveu: Tym bardziej ,że jutro szkoła,cieszysz się? :evil_lol: Quote
Borówka16 Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 [quote name='jot11']Cześć Olka :multi: Mam nadzieję,że nastrój już masz lepszy :loveu: Tym bardziej ,że jutro szkoła,cieszysz się? :evil_lol:[/QUOTE] Hej Jola :) Nastrój już lepszy ,chociaż nie mogę powiedzieć ,że wszystko ok ;) Taaa..cieszę się jak cholera :evil_lol: Quote
*Jot* Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 [quote name='Borówka16']Hej Jola :) Nastrój już lepszy ,chociaż nie mogę powiedzieć ,że wszystko ok ;) Taaa..cieszę się jak cholera :evil_lol:[/QUOTE] No to super :loveu: Co do szkoły to właśnie na taką odpowiedź liczyłam :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Cześć Ola:)ja także lubię koty ale bardziej jakoś tak przemawiają do mnie psy:)a zwłaszcza doświadczyłam tego biorąc Westa do siebie,zaskoczyła mnie jego bezgraniczne miłość,kot ma swoje ścieżki kiedy ma ochotę okazać miłość to okaże kiedy nie to nie....mam koty w domu 2 persy i 2 dachowce,zauważyłam jedną rzecz a mianowicie różnicę pomiędzy dachowcami a kotami rasowymi,dachowce bardziej jednak potrafią okazać miłość i wdzięczność.2 lata temu dostałam kotkę od koleżanki młodziutka,wystraszona..szybciutko się zaadoptowała,rosła jak na drożdzach i pamiętam jak mi kiedyś psikusa wycięła:)Jak już wspomniałam rosła jak na drożdzach,choć brzuszka dużego nie miała,pewnego wieczoru zaczęła się dziwnie zachowywać,stała się taka łasząca,ogólnie dziwna?nic a nic nie podejrzewałam co za niespodziankę dla mnie szykuję na następny dzień...!!!No właśnie tego następnego dnia przyszła do mnie do kuchni(gotowałam obiad),smutna,cicha..czułam że coś jest z nią nie tak,nagle się przewróciła na bok,struchlałam myślę co jest granę,zaczęła się trząść,myślałam że ona umiera,trzęsącymi rękoma zaczęłam szukać numeru do weta,za nim wykręciłam ten numer.....ona urodziła kociaka!!!!!na moich oczach!!!!!kurczę to było dla mnie takie przeżycie!!!Tika jej córa jest z nami teraz do dziś:)obie takie przylepy:)z kolei 2 persiaki to już takie ....hmmmmm?inne,dumne... Quote
Borówka16 Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 [quote name='jot11']No to super :loveu: Co do szkoły to właśnie na taką odpowiedź liczyłam :evil_lol: :diabloti: :evil_lol:[/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='agamewa']Cześć Ola:)ja także lubię koty ale bardziej jakoś tak przemawiają do mnie psy:)a zwłaszcza doświadczyłam tego biorąc Westa do siebie,zaskoczyła mnie jego bezgraniczne miłość,kot ma swoje ścieżki kiedy ma ochotę okazać miłość to okaże kiedy nie to nie....mam koty w domu 2 persy i 2 dachowce,zauważyłam jedną rzecz a mianowicie różnicę pomiędzy dachowcami a kotami rasowymi,dachowce bardziej jednak potrafią okazać miłość i wdzięczność.2 lata temu dostałam kotkę od koleżanki młodziutka,wystraszona..szybciutko się zaadoptowała,rosła jak na drożdzach i pamiętam jak mi kiedyś psikusa wycięła:)Jak już wspomniałam rosła jak na drożdzach,choć brzuszka dużego nie miała,pewnego wieczoru zaczęła się dziwnie zachowywać,stała się taka łasząca,ogólnie dziwna?nic a nic nie podejrzewałam co za niespodziankę dla mnie szykuję na następny dzień...!!!No właśnie tego następnego dnia przyszła do mnie do kuchni(gotowałam obiad),smutna,cicha..czułam że coś jest z nią nie tak,nagle się przewróciła na bok,struchlałam myślę co jest granę,zaczęła się trząść,myślałam że ona umiera,trzęsącymi rękoma zaczęłam szukać numeru do weta,za nim wykręciłam ten numer.....ona urodziła kociaka!!!!!na moich oczach!!!!!kurczę to było dla mnie takie przeżycie!!!Tika jej córa jest z nami teraz do dziś:)obie takie przylepy:)z kolei 2 persiaki to już takie ....hmmmmm?inne,dumne...[/QUOTE] Cze Agniesia :multi: To fajne przeżycie miałaś ,widziałaś jak rodzi :loveu: Ja nigdy w domu nie miałam kota rasowego ,zawsze tylko dachowce jakieś znajdy :p Są bardzo kochane ,ale z charakterkiem :razz: Lizi to niby taki super kanapowy miziak co by się tylko tulił ,a tu pazurem pacnąć nieźle potrafi jak coś jej nie pasi :eviltong: Persy z moich obserwacji wydawały mi się takie spokojne ,dostojne ,lubiące pieszczoty ,ale mimo to niezależne - czyli takie jak piszesz ;) Quote
chrupcia Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Też się ucieszyłam jak dowiedziałam się że ze schroniska :) a sunia jest na prawdę super :loveu: Quote
Borówka16 Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 [quote name='chrupcia']Też się ucieszyłam jak dowiedziałam się że ze schroniska :) a sunia jest na prawdę super :loveu:[/QUOTE] Każdy psiak jest super w swoim rodzaju :) Quote
Borówka16 Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 No i dziś jest ostatni dzień wakacji :placz::placz::placz: Już jutro zaczyna się terror szkolny :diabloti::-( Więc bay ,bay wakacje i laba ,wstawanie o której sobie tylko zechce :placz: Pociesza mnie tylko fakt ,że każdy dzień zbliża mnie do następnych wakacji :evil_lol: Quote
Paulinka10 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Cześć Wam:) ani nie gadaj od jutra wstawanie i wożenie dzieci milion razy... wpadłam odwiedzić na szybko fotki obejrzałam:loveu:filmik też:shake:gryzonia współczuje:-(też niedawno odszedł nasz Filipek.. Quote
Borówka16 Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 [quote name='Paulinka10']Cześć Wam:) ani nie gadaj od jutra wstawanie i wożenie dzieci milion razy... wpadłam odwiedzić na szybko fotki obejrzałam:loveu:filmik też:shake:gryzonia współczuje:-(też niedawno odszedł nasz Filipek..[/QUOTE] Hejka :) Dzięki za współczucie. A Filipek to też chomiś był ? :( Quote
Borówka16 Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 [quote name='Paulinka10'](...)nawet roku nie miał..[/QUOTE] Czyli ta sama historia...:( Quote
chrupcia Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Ojjj Ola tak... szkoła, jakoś z jednej strony to OK, ale z drugiej strony to to wstawanie, multum nauki mnie przeraża, a teraz w tym roku mam jeszcze Jazz'a i jego mit eż szkoda że będzie musiał siedzieć samiutki ileś godzin i nie będzie czasu za bardzo na spacerki codziennie... :roll: Quote
Daga&Maks Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 od jutra będzie można odliczać dni do kolejnych wakacji :evil_lol: ehh i znowu zaczyna się to samo. Siedzenie w szkole po kilka godzin i dużo mniej czasu dla psa Quote
Borówka16 Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 [quote name='chrupcia']Ojjj Ola tak... szkoła, jakoś z jednej strony to OK, ale z drugiej strony to to wstawanie, multum nauki mnie przeraża, a teraz w tym roku mam jeszcze Jazz'a i jego mit eż szkoda że będzie musiał siedzieć samiutki ileś godzin i nie będzie czasu za bardzo na spacerki codziennie... :roll:[/QUOTE] U mnie zwierzaki z babcią siedzieć będą ,więc spoko ;) Mnie najbardziej też ta nauka i to cholerne wstawanie rano..:roll::-( [quote name='Daga & Maks']od jutra będzie można odliczać dni do kolejnych wakacji :evil_lol: ehh i znowu zaczyna się to samo. Siedzenie w szkole po kilka godzin i dużo mniej czasu dla psa[/QUOTE] Hej Daga :multi: Ja będę odliczać :eviltong::eviltong: ********** Mamy pierwszą setkę !!! :loveu::loveu::loveu: Oby jeszcze dużo takich setek :bigcool: Ogłaszam z tego powodu imprezkę w ten ostatni dzień wakacji ! :multi: No to się bawimy :laugh2_2: :B-fly: I tańcujemy :cunao: :cunao: :cunao: ....troszkę popijemy :beerchug: :knajpa: Oraz cuś dobrego zjemy :eating: Quote
Aleksandra:) Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 [quote name='Borówka16']U mnie zwierzaki z babcią siedzieć będą ,więc spoko ;) Mnie najbardziej też ta nauka i to cholerne wstawanie rano..:roll::-( Hej Daga :multi: Ja będę odliczać :eviltong::eviltong: ********** Mamy pierwszą setkę !!! :loveu::loveu::loveu: Oby jeszcze dużo takich setek :bigcool: Ogłaszam z tego powodu imprezkę w ten ostatni dzień wakacji ! :multi: No to się bawimy :laugh2_2: :B-fly: I tańcujemy :cunao: :cunao: :cunao: ....troszkę popijemy :beerchug: :knajpa: Oraz cuś dobrego zjemy :eating:[/QUOTE] Cześć Oluś:eviltong: przygotowana już do szkoły ?:roll: fajnie impreska:cunao::cunao: to coś wypijemy:pepsi: i idziemy spac :sleep2::sleep2: DOBRANOC:evil_lol: Quote
Borówka16 Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 [quote name='Aleksandra:)']Cześć Oluś:eviltong: przygotowana już do szkoły ?:roll: fajnie impreska:cunao::cunao: to coś wypijemy:pepsi: i idziemy spac :sleep2::sleep2: DOBRANOC:evil_lol:[/QUOTE] Hej Olcia :) Hmm...zeszyty mam ,torbe mam ,książki zamówione ,więc raczej tak :roll: Quote
Borówka16 Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 Cze dziewczyny :multi: Jeszcze przed szkoło mam chwilkę :p Rozpoczęcie dopiero na 11 ,więc luzik :p A czemu nie świętujecie 100-etnej strony ? :placz::eviltong: To ja jeszcze po imprezuje ,bo w końcu post na setnej ,nie ? :razz: :laola: I kawunia z rana dla każdego :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::loveu::loveu::loveu: Quote
*Jot* Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Hej Olka !! Poświętuję z Tobą setunię [IMG]http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/pozytywne_02.gif[/IMG] [IMG]http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/pozytywne_02.gif[/IMG] [IMG]http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/usmiechy_09.GIF[/IMG] [IMG]http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/urodziny_35.GIF[/IMG] [IMG]http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/usmiechy_09.GIF[/IMG] Kawkę zabieram ze sobą.Tylko nie wiem dlaczego ciasteczka nie ma???? :shake: Quote
Yorkomanka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 może i mi się jeszcze uda wbić na 100 stronkę? Quote
chrupcia Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Gratuluje równej setki ;) ja juz po rozpoczęciu.. mam cały czas po 7 lekcji i raz 5... buu :sheke: nie mają serca Ci nauczyciele :diabloti: ale na szczęście mam z fajną Panią matme :) Quote
Yorkomanka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Kasiu tych 7 lekcji to ci nie zazdroszczę jutro mam do 12. Zanim dostaniemy stały plan to miną pewnie ze 2 tygodnie:p Ja nie kapuje czemu w niektórych szkołach mogą mieć zrobiony plan już pierwszego dnia szkoły tylko nie w tych do których ja chodzę:angryy: w podstawówce tak samo było... Quote
Connected Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Cześć Ola :cool1: gratulujemy setnej stonki :loveu: Quote
Recommended Posts