Pliszka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Cioteczki kieleckie, ja się boję, że jak ktoś wchodzi na wątek w odezwie na apel z tytułu o wsparcie finansowe i widzi, że nie ma żadnych aktualnych rozliczeń, to może się zawahać czy pomóc... Ja wiem, że macie ogromnie dużo na głowie, ale pierwszy post w wątku jest bardzo ważny, a tutaj on działa na niekorzyść psiaka. Nie ma bieżących informacji gdzie jest pies, nie ma tekstu do ogłoszeń (ostatnio się nieźle naszukałam żeby odnaleźć piękny tekst majqi), nie ma aktualnych zdjęć ( warto pokazać jak teraz coraz piękniej wygląda Chopin) , no i nie ma rozliczeń... Quote
ranias Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Szopek idziemy na spacerek,jeszcze widno, może wypatrzymy jakiegoś grzybka Quote
ranias Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Szopek idziemy na spacerek,jeszcze widno, może wypatrzymy jakiegoś grzybka :multi: Quote
kaskadaffik Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 U Szopka też zapraszam :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/192814-SUPER-TUNEL-dla-kota-!!Ubranka-dla-ps%C3%B3w-miski-zabawki-27.09?p=15376594#post15376594[/url] Quote
viola005 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='kaskadaffik']Filmik a nie zdjęcia:) Mam nadzieję, że wybaczycie :) [url]http://www.youtube.com/watch?v=jmyEDBzGZsU[/url] Szopek był dzisiaj kąpany, biedny już mu coraz ciężej przychodzi podchodzenie pod węża, co dwa, trzy dni to można się zniechęcić, ale jak juz go mam to stoi ładnie :) Z tułowia i pod brzuchem plamy zeszły, ale najgorzej teraz zdaje mi się jest z łapkami, a jak rozchyliła mu palce dzisiaj, to tam dopiero są krosty, teraz na nie szczególnie będę lać dużo Hexadermu.[/QUOTE] Kasia, dzieki za film,po pol roku to nie ten sam pies, roznica jest powalajaca, gratuleje ciotkom opiekunczym Chopina i zycze znalezienia kochajacego domu! Quote
andzia69 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 no właśnie...tylko tych domkow nie ma skąd brać:( a dzisiaj EwaB przywlokła uwiązaną w lesie 1,5 roczna śliczna oneczkę:( no isć się chlastać szarym mydłem:( Quote
ranias Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='Pliszka']Kurde, ludzie nie mają sumienia :([/QUOTE] bo to nie człowiek przywiązał psinę do drzewa tylko potwór Quote
Pliszka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='Pliszka']Cioteczki kieleckie, ja się boję, że jak ktoś wchodzi na wątek w odezwie na apel z tytułu o wsparcie finansowe i widzi, że nie ma żadnych aktualnych rozliczeń, to może się zawahać czy pomóc... Ja wiem, że macie ogromnie dużo na głowie, ale pierwszy post w wątku jest bardzo ważny, a tutaj on działa na niekorzyść psiaka. Nie ma bieżących informacji gdzie jest pies, nie ma tekstu do ogłoszeń (ostatnio się nieźle naszukałam żeby odnaleźć piękny tekst majqi), nie ma aktualnych zdjęć ( warto pokazać jak teraz coraz piękniej wygląda Chopin) , no i nie ma rozliczeń...[/QUOTE] się niesmiało przypomnę :oops: Quote
Pliszka Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Witaj piesku! Cioteczki chyba o Tobie zapomniały :( Quote
ranias Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Pamiętają, pamiętają i odwiedzają przed południem :lol: Quote
ranias Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Szopek, na spacerek, szybciutko :multi: Quote
Recommended Posts