Jump to content
Dogomania

Szopen cudem uratowany po ponad 1,5 roku walki ma świetny DS :) Dziekujemy;)

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki kieleckie, ja się boję, że jak ktoś wchodzi na wątek w odezwie na apel z tytułu o wsparcie finansowe i widzi, że nie ma żadnych aktualnych rozliczeń, to może się zawahać czy pomóc... Ja wiem, że macie ogromnie dużo na głowie, ale pierwszy post w wątku jest bardzo ważny, a tutaj on działa na niekorzyść psiaka. Nie ma bieżących informacji gdzie jest pies, nie ma tekstu do ogłoszeń (ostatnio się nieźle naszukałam żeby odnaleźć piękny tekst majqi), nie ma aktualnych zdjęć ( warto pokazać jak teraz coraz piękniej wygląda Chopin) , no i nie ma rozliczeń...

Posted

[quote name='kaskadaffik']Filmik a nie zdjęcia:) Mam nadzieję, że wybaczycie :)

[url]http://www.youtube.com/watch?v=jmyEDBzGZsU[/url]

Szopek był dzisiaj kąpany, biedny już mu coraz ciężej przychodzi podchodzenie pod węża, co dwa, trzy dni to można się zniechęcić, ale jak juz go mam to stoi ładnie :) Z tułowia i pod brzuchem plamy zeszły, ale najgorzej teraz zdaje mi się jest z łapkami, a jak rozchyliła mu palce dzisiaj, to tam dopiero są krosty, teraz na nie szczególnie będę lać dużo Hexadermu.[/QUOTE]
Kasia, dzieki za film,po pol roku to nie ten sam pies, roznica jest powalajaca, gratuleje ciotkom opiekunczym Chopina i zycze znalezienia kochajacego domu!

Posted

[quote name='Pliszka']Cioteczki kieleckie, ja się boję, że jak ktoś wchodzi na wątek w odezwie na apel z tytułu o wsparcie finansowe i widzi, że nie ma żadnych aktualnych rozliczeń, to może się zawahać czy pomóc... Ja wiem, że macie ogromnie dużo na głowie, ale pierwszy post w wątku jest bardzo ważny, a tutaj on działa na niekorzyść psiaka. Nie ma bieżących informacji gdzie jest pies, nie ma tekstu do ogłoszeń (ostatnio się nieźle naszukałam żeby odnaleźć piękny tekst majqi), nie ma aktualnych zdjęć ( warto pokazać jak teraz coraz piękniej wygląda Chopin) , no i nie ma rozliczeń...[/QUOTE]

się niesmiało przypomnę :oops: