Jump to content
Dogomania

Majka-kózka. Mimo ogromnych starań i prób odratowania-nie udało się. Eutanazja :( [*]

Recommended Posts

Posted

[quote name='kinia098']Proszę o podanie konkretnych sum- pierwszy post.[/QUOTE]
Osoby od których otrzymam wpłaty na rozliczenie sprawy kozuni otrzymają ode mnie skan rachunku na prv.

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję Kasiu za zajecie się rozliczeniami, ja nie mam do tego głowy. Jestem zadłużona na 135 zł.

Transporty do weta i te pierwsze 20 zł biorę na siebie.

Dziękuję bardzo za deklaracje i pomoc w spłacie.

Kiniu, już jest konkretnie: 100 zł leczenie i 35 zł eutanazja.

Posted

Kinia, zmień ten tytuł bo brzmi jakoś dziwnie... jakbym jej oprawcą była :/

Ewusek mam pytanko do Ciebie.
Czy chcesz mieć mleczko od Subtelnej? Kobita uroiła sobei ciązę i siara już nabrana ładnie :) Jeśli chcesz to rozdoję Ciją, a jeśli nie to nic nie będę robiła, poza sprawdzaniem czy nie dochodzi do zapalenia.

Wyprzedzając pytania....
Nie, Subtelna nie jest w ciązy, nawet na obrazku capa nie widziała ;)

Posted

Kinia, skąd wzięłaś kwotę 135zł od Ewusek?
Proszę o uaktualnienie wpłat na pierwszej stronie.
Pozostało do oddania Ksence 35 zł za zabieg eutanazji.

Posted

[quote name='ksenka1']
Ewusek mam pytanko do Ciebie.
Czy chcesz mieć mleczko od Subtelnej? Kobita uroiła sobei ciązę i siara już nabrana ładnie :) Jeśli chcesz to rozdoję Ciją, a jeśli nie to nic nie będę robiła, poza sprawdzaniem czy nie dochodzi do zapalenia.
[/QUOTE]

fajnie by bylo miec kozie mleczko :-)

caly czas czekamy na transporcik i zastanawiam sie, czy Owca łowca to dobry pomysl.... ona jest taka WIELKA !!!
Subtelna bedzie miala towarzystwo ;-) Jutro jedziemy zobaczyc kózki niedaleko nas i najprawdopodobniej wezmiemy dorosla koze (chyba bezplodna) i kożke dzidziusia [url]http://www.zooterapia.bbvet.pl/[/url] i bedziemy czekac na Subtelna :-)

Tak wiec jutro zobaczymy jak wyglada prawdziwa koziarnia i bedziemy sobie dodatkowo budowac, bo jestesmy coraz bardziej podnieceni posiadaniem kóz :-)
Juz widze wyroby mleczne a'la Ewusek :-) na razie robie przetwory z krowiego mleka, ktore kupuje od sasiadow, bo maja krowe ;-)

Posted

[quote name='katlis']Kinia, skąd wzięłaś kwotę 135zł od Ewusek?
Proszę o uaktualnienie wpłat na pierwszej stronie.
Pozostało do oddania Ksence 35 zł za zabieg eutanazji.[/QUOTE]

Przepraszam. Widocznie coś źle zrozumiałam/przeczytałam. Poprawiam.

Posted

[quote name='katlis']Dzisiaj weszło 20 zeta od :loveu:Kini.:loveu: Dziękujemy bardzo.
Przy najbliższej okazji przekażę $$$ Ksence.[/QUOTE]

Oki.
Postaram się jeszcze jak najszybciej dosłać te 15zł. Myślę, że w tydzień mi się uda.

Posted

[quote name='kinia098']Powinno już chyba dojść? :D[/QUOTE]
Przepraszam ale byłam w rozjazdach i nie sprawdzałam konta. 15zeta wpłynęło 21 kwietnia. Dziękujemy.
Na razie kasa leży u mnie i nabiera mocy urzędowej. Przy najbliższej okazji przekażę Ksence.

Posted

[quote name='katlis']Przepraszam ale byłam w rozjazdach i nie sprawdzałam konta. 15zeta wpłynęło 21 kwietnia. Dziękujemy.
Na razie kasa leży u mnie i nabiera mocy urzędowej. Przy najbliższej okazji przekażę Ksence.[/QUOTE]

Dzięki.
To w takim razie dziękuję wszystkim za pomoc: za DT, za wpłaty, za wszystko co dla kozy zrobiła ksenka1 i za trzymanie kciuków ;), a także za wszystko inne, co dobre, a nie wypisałam.
Dziękuję.
Z wątku uciekam. Gdyby ktoś "coś miał" proszę na PW :)