katlis Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='kinia098']Proszę o podanie konkretnych sum- pierwszy post.[/QUOTE] Osoby od których otrzymam wpłaty na rozliczenie sprawy kozuni otrzymają ode mnie skan rachunku na prv. Quote
ksenka1 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Dziękuję Kasiu za zajecie się rozliczeniami, ja nie mam do tego głowy. Jestem zadłużona na 135 zł. Transporty do weta i te pierwsze 20 zł biorę na siebie. Dziękuję bardzo za deklaracje i pomoc w spłacie. Kiniu, już jest konkretnie: 100 zł leczenie i 35 zł eutanazja. Quote
kinia098 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Dojdzie jeszcze do mnie jakieś 20zł, jak tylko skoczę na pocztę :D Quote
ksenka1 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Kinia, zmień ten tytuł bo brzmi jakoś dziwnie... jakbym jej oprawcą była :/ Ewusek mam pytanko do Ciebie. Czy chcesz mieć mleczko od Subtelnej? Kobita uroiła sobei ciązę i siara już nabrana ładnie :) Jeśli chcesz to rozdoję Ciją, a jeśli nie to nic nie będę robiła, poza sprawdzaniem czy nie dochodzi do zapalenia. Wyprzedzając pytania.... Nie, Subtelna nie jest w ciązy, nawet na obrazku capa nie widziała ;) Quote
katlis Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Od :loveu:Ewusek:loveu: wpłynęło 100zł. Dziękujemy:cool2:Od razu puściłam przelew za leczenie kozuni na konto lecznicy. Jeszcze raz dziękujemy. Quote
katlis Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Kinia, skąd wzięłaś kwotę 135zł od Ewusek? Proszę o uaktualnienie wpłat na pierwszej stronie. Pozostało do oddania Ksence 35 zł za zabieg eutanazji. Quote
Ewusek Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='ksenka1'] Ewusek mam pytanko do Ciebie. Czy chcesz mieć mleczko od Subtelnej? Kobita uroiła sobei ciązę i siara już nabrana ładnie :) Jeśli chcesz to rozdoję Ciją, a jeśli nie to nic nie będę robiła, poza sprawdzaniem czy nie dochodzi do zapalenia. [/QUOTE] fajnie by bylo miec kozie mleczko :-) caly czas czekamy na transporcik i zastanawiam sie, czy Owca łowca to dobry pomysl.... ona jest taka WIELKA !!! Subtelna bedzie miala towarzystwo ;-) Jutro jedziemy zobaczyc kózki niedaleko nas i najprawdopodobniej wezmiemy dorosla koze (chyba bezplodna) i kożke dzidziusia [url]http://www.zooterapia.bbvet.pl/[/url] i bedziemy czekac na Subtelna :-) Tak wiec jutro zobaczymy jak wyglada prawdziwa koziarnia i bedziemy sobie dodatkowo budowac, bo jestesmy coraz bardziej podnieceni posiadaniem kóz :-) Juz widze wyroby mleczne a'la Ewusek :-) na razie robie przetwory z krowiego mleka, ktore kupuje od sasiadow, bo maja krowe ;-) Quote
kinia098 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [quote name='ksenka1']Kinia, zmień ten tytuł bo brzmi jakoś dziwnie... jakbym jej oprawcą była :/ [/QUOTE] Nie ma sprawy. Quote
kinia098 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [quote name='katlis']Kinia, skąd wzięłaś kwotę 135zł od Ewusek? Proszę o uaktualnienie wpłat na pierwszej stronie. Pozostało do oddania Ksence 35 zł za zabieg eutanazji.[/QUOTE] Przepraszam. Widocznie coś źle zrozumiałam/przeczytałam. Poprawiam. Quote
kinia098 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Katlis, podaj mi proszę jeszcze raz dane do przelewu, bo nie mogę otworzyć otwartej już wiadomości <z danymi> :shake::angryy: Quote
kinia098 Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Przelałam dziś 20zł na kozę. Dajcie znać, jak dojdzie. Quote
kinia098 Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Na dniach ureguluję jeszcze te 15zł. Quote
katlis Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 jak tylko dojdą w płaty poinformuję na wątku. dziękuję Quote
Marlenuś91 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Śledziłam wątek Majki od początku .... I cały czas byłam nadziej że jednak wyjdzie z Tego... [B]Dla dziewczyn które pomogły pełen szacunek [/B] A dla Kuzki [*] [*] Quote
katlis Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Dzisiaj weszło 20 zeta od :loveu:Kini.:loveu: Dziękujemy bardzo. Przy najbliższej okazji przekażę $$$ Ksence. Quote
kinia098 Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 [quote name='katlis']Dzisiaj weszło 20 zeta od :loveu:Kini.:loveu: Dziękujemy bardzo. Przy najbliższej okazji przekażę $$$ Ksence.[/QUOTE] Oki. Postaram się jeszcze jak najszybciej dosłać te 15zł. Myślę, że w tydzień mi się uda. Quote
kinia098 Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Dziś przelałam 15zł. Jak dojdzie, oczywiście dajcie znać :D Wtedy zamknę już wątek. Quote
katlis Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 [quote name='kinia098']Powinno już chyba dojść? :D[/QUOTE] Przepraszam ale byłam w rozjazdach i nie sprawdzałam konta. 15zeta wpłynęło 21 kwietnia. Dziękujemy. Na razie kasa leży u mnie i nabiera mocy urzędowej. Przy najbliższej okazji przekażę Ksence. Quote
kinia098 Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 [quote name='katlis']Przepraszam ale byłam w rozjazdach i nie sprawdzałam konta. 15zeta wpłynęło 21 kwietnia. Dziękujemy. Na razie kasa leży u mnie i nabiera mocy urzędowej. Przy najbliższej okazji przekażę Ksence.[/QUOTE] Dzięki. To w takim razie dziękuję wszystkim za pomoc: za DT, za wpłaty, za wszystko co dla kozy zrobiła ksenka1 i za trzymanie kciuków ;), a także za wszystko inne, co dobre, a nie wypisałam. Dziękuję. Z wątku uciekam. Gdyby ktoś "coś miał" proszę na PW :) Quote
Recommended Posts