Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ona03 zna kogoś ze Żmigrodu, prosi o sprawdzenie domku.
A z telefonami z ogłoszeń... wrrr... szkoda, ze przez telefon nie można przyp... facetowi w łeb (sorrki!!)... Ale jak ktoś dzwoni i chce to maleństwo do budy, to takiego gościa przypięłabym łańcuchem i niech posiedzi kilka dni. Słów mi brak (ale jak wygarnęłam łobuzowi, to wtedy nie brakowało) :(
Reszta rozmów kończy się mniej więcej tak: "to ja jeszcze się zastanowię i zadzwonię"

Posted

Jutro do niej zadzwonię. Ale myślę, że czeka... bo chce psa kochającego koty.

Jeśli nie widać - to Nepper z kicią. Miał nadzieję, że ten futrzak nadaje się do zabawy :)

Nowe fotki zrobię we wtorek. Jutro zostaję bez autka... właściwie to mamy drugie, ale od Nowego Roku stoi na parkingu zakopane po dach. A jeszcze pługi przejechały i nawaliły 1,5 metrową zaspę, nie wyjadę :)

Posted

Nepper póki mały to może i kochać koty...jak wyrośnie to nic nie wiadomo :) Ale jak będzie się wychowywał z kotem, to problemu nie będzie.
Moja jak była młodsza, to żadnego psa się nie bała...mały, duży, nieważne byle by ją ganiał. A teraz jak większy pies to szerokim łukiem woli go ominąć. Do ludzi to samo, kiedyś leciała do wszystkich, skakała na spodnie :/, a teraz szczeka na ludzi - ze strachu :(

Posted

Z tymi stosunkami (???) kocio-psimi to róznie bywa.
Moja Nala nie lubi szczeniąt (skaczących i szalonych) oraz Yorków (w każdej formie). Kota "dostała" dwa lata temu... wcześniej nie miała kontaktu z kotami, ale nigdy nie goniła. Jak zauważyłam, że toleruje, a wręcz kocha to skoro nie mogę mieć drugiego psa - mam kota.

Posted

[quote name='ona03']Jestem maluchu u Ciebie :lol:
Tak w sumie to nie ja znam tylko wiem że Edi100 i KropkaKropka są ze Żmigrodu i napisałam PW
zobaczymy :lol:

Witaj kochana:loveu:
Dziękuję za pomoc :)

Posted

tayga napisał(a):
Łooo matko!!!
Czy na szukajzwierzaka.pl są moje fotki (skąd niby??)??
Bo ja na pocztę dostaję... propozycje matrymonialne :)

Jak forsiasty to bierz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Eeee tam... pewnie stary, brzydki i fuuuj!!!
Ale jakaś Anitka mi napisała, że chce się spotkać i nie liczy się kolor, odległość tylko miłość. Świat się przewraca do góry nogami.
Ogłoszenie jest "oddam psa" a nie "szukam drugiej połowy" :)

Posted

Dzwoniłam!! Pani się zgadza na wizytę, adres mam. Odebrałam też kilka telefonów, oczywiście wszystkie z okolic Wrocławia.
Ludziska myślą... jak się zastanowią będą dzwonić. Czekam.

Posted

Jak to dobrze, ze poniedziałek się skończył...
Bo ja - człek małopechowy - miałam dzisiaj totalnie koszmarne chwile
A to tylko to:

Blue Monday - wprowadzone przez Cliffa Arnalla określenie najbardziej depresyjnego dnia w roku, przypadającego w trzeci poniedziałek stycznia
http://wiadomosci.onet.pl/2113295,403,item.html

Ufff... jaka ulga, że to wszystko, to nie moja wina