Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rybonku, nie wiedziałam, że jest taki wątek. Super, że go założyłaś, bo Bajeczka jest piękna więc może dzięki jej urodzie inne onkowate sunie skorzystają. :cool3:
Andzia- Rybon ma rację. Nigdy nie wiadomo jaki psiak sie akurat spodoba. Może sama historia tej suni złapie kogoś za serce ?

• Replies 581
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja też czekam na wieści, nie mogę dodzwonic się do P. Grażynki, brak wieści to dobre wieści zazwyczaj, zreszta lista rezerwowych jest dość długa, wczoraj znowu dzwonił pan, któremu identyczna Bajeczka zeszła z tego świata 2 tyg temu, wzięłąm numer

Posted

Kochane Cioteczko, Bajka jedzie do nowego domku w niedzielę, konfrontacja ze strony bajki ok, labek upiorny podobno, wnęter i erotoman:evil_lol: ale państwo bardzo fajni i zmieniam tytuła w niedzielę dopiero

Posted

[quote name='rybon36']Kochane Cioteczko, Bajka jedzie do nowego domku w niedzielę, konfrontacja ze strony bajki ok, labek upiorny podobno, wnęter i erotoman:evil_lol: ale państwo bardzo fajni i zmieniam tytuła w niedzielę dopiero[/quote]

Cieszę sie bardzo :)

Dobrze, że dzieci z tego nie bedzie:evil_lol:.

Posted

[quote name='rybon36']Kochane Cioteczko, Bajka jedzie do nowego domku w niedzielę, konfrontacja ze strony bajki ok, labek upiorny podobno, wnęter i erotoman:evil_lol: ale państwo bardzo fajni i zmieniam tytuła w niedzielę dopiero[/quote]

ja byłam akurat wtedy u Oskarka. Labek rzeczywiście napalony był na Bajkę a ona na początku dawała mu delikatnie do zrozumienia, żeby się odwalił. Facet jak to facet nie dawał za wygrana więc musiała użyć bardziej drastycznych form protestu:mad:
Prawdziwa z niej dama a nie jakaś tam latawica coby pierwszy lepszy ją napastował:evil_lol: