evita. Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Rybonku, nie wiedziałam, że jest taki wątek. Super, że go założyłaś, bo Bajeczka jest piękna więc może dzięki jej urodzie inne onkowate sunie skorzystają. :cool3: Andzia- Rybon ma rację. Nigdy nie wiadomo jaki psiak sie akurat spodoba. Może sama historia tej suni złapie kogoś za serce ? Quote
kaszanna Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Konferencja z Labkiem już lada moment. Czy są jacyś rezerwowi gdyby Bajka labka nie pokochała? Co słychać u naszej maleńkiej? Czy ktoś wie coś?:evil_lol: Quote
kiwi Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 zglaszam krakowska Nadje na rezerwe jak bedzie tzreba doniose na rekach Quote
LALUNA Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Rybon poczta mi wraca wysłana do Ciebie:cool3:, czy jakiś adres email mogłabym prosić do Ciebie? Quote
rybon36 Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL], tel 501448864, nie bedzie mnie przy kompie do poniedziałku, teraz wpadłam , bo mam pacjenta Quote
Tiger Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Czy wiadomo coś na temat : "Jak przebiegla konfrontacja z labkiem?" Czy Bajka ma swój nowy domek???? Quote
Ivory Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Oby tylko się wszystko udało. Niech piękna Bajaka ma wreszcie dom jak z bajki. Quote
Tiger Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Zaraz zniosę jajko..... Jeśli nikt nic nie napisze.... CO Z BAJKĄ ????? rybon36 !!!!!! Quote
rybon36 Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 ja też czekam na wieści, nie mogę dodzwonic się do P. Grażynki, brak wieści to dobre wieści zazwyczaj, zreszta lista rezerwowych jest dość długa, wczoraj znowu dzwonił pan, któremu identyczna Bajeczka zeszła z tego świata 2 tyg temu, wzięłąm numer Quote
lewkonia Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Czy ta cisza w sprawie domku Bajki jest spowodowana jakimiś problemami, czy też nie chcecie zapeszać? Quote
lewkonia Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Ciociu Rybon nieśmiało proszę o wrzucenie innego bannerka - Pigwusia ma już dom:multi: :multi: :multi: - czego życzę też Bajeczce :lol: :lol: :lol: Quote
rybon36 Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 takk, bannerek inny przydałby się ale ja nie umiem zrobic go Quote
lewkonia Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Bannerek Jasia Wędrowniczka jest super! Psior zresztą jeszcze fajniejszy od bannerka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
rybon36 Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 Kochane Cioteczko, Bajka jedzie do nowego domku w niedzielę, konfrontacja ze strony bajki ok, labek upiorny podobno, wnęter i erotoman:evil_lol: ale państwo bardzo fajni i zmieniam tytuła w niedzielę dopiero Quote
Witokret Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 ulala... ale się porobiło... :lol: No to teraz MOCNOOO :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Ludek Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='rybon36']Kochane Cioteczko, Bajka jedzie do nowego domku w niedzielę, konfrontacja ze strony bajki ok, labek upiorny podobno, wnęter i erotoman:evil_lol: ale państwo bardzo fajni i zmieniam tytuła w niedzielę dopiero[/quote] Cieszę sie bardzo :) Dobrze, że dzieci z tego nie bedzie:evil_lol:. Quote
lewkonia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Prosimy o dobre wieści z domu Bajki! Należy sie tej suni wielki [B]happy end.[/B] Quote
asiaf1 Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='rybon36']Kochane Cioteczko, Bajka jedzie do nowego domku w niedzielę, konfrontacja ze strony bajki ok, labek upiorny podobno, wnęter i erotoman:evil_lol: ale państwo bardzo fajni i zmieniam tytuła w niedzielę dopiero[/quote] ja byłam akurat wtedy u Oskarka. Labek rzeczywiście napalony był na Bajkę a ona na początku dawała mu delikatnie do zrozumienia, żeby się odwalił. Facet jak to facet nie dawał za wygrana więc musiała użyć bardziej drastycznych form protestu:mad: Prawdziwa z niej dama a nie jakaś tam latawica coby pierwszy lepszy ją napastował:evil_lol: Quote
Recommended Posts