Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no i właśnie!! tak to jest świętować zanim coś się wydarzy, dobrze rybon pisała że nie zmieni tytułu dopóki się nie spełni....
... i przyjdzie mi pić ze smutku zamiast z radości :cool1: .... :shake:
może lewkonia nam coś w końcu odpisze.... tyle nadziei nam zrobiła :roll:

• Replies 581
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lewkonia']Tak, czy owak zdąży na święconkę!!![/quote]

Lewkonia, chyba należy nam się wszystkim jakies małe wyjaśnienie. NIe uważasz ? :mad:
P.S. Ja juz nic z tego nie rozumiem. Dlaczego Bajka ma takiego pecha :shake: ?

Posted

hejka znam bajke z riun jest u grazynki tam gdzi emoj aLenka - wlasnie podalam numer telefonu rodzinie emerytow ktorzy sa bajka zainteresowani - maja numer grazynu i maj aprzyjechac we czwartek - jasna krew mnie zalewa jak slysze o takich padalcach co to si eumawiaja i nie dojezdzaja bez slowa wyjasnienia - sunieczce nalezy si ewkoncu dobry spokojny dom do jasnej !!
iwona

Posted

[quote name='czarna anda']hejka znam bajke z riun jest u grazynki tam gdzi emoj aLenka - wlasnie podalam numer telefonu rodzinie emerytow ktorzy sa bajka zainteresowani - maja numer grazynu i maj aprzyjechac we czwartek - jasna krew mnie zalewa jak slysze o takich padalcach co to si eumawiaja i nie dojezdzaja bez slowa wyjasnienia - sunieczce nalezy si ewkoncu dobry spokojny dom do jasnej !!
iwona[/quote]
witaj Iwonko, poznałyśmy się u Grażynki jak byłaś z Panią po Lenke (awaria z samochodem). przepraszam że w tym wątku ale czy Ty znasz sprawę suni z 5 szczeniakami, która się oszczeniła u jakiegoś faceta co ma warsztat? Na prośbę Grażynki założyłam im watek ale nie mam wiele informacji na ich temat

Posted

spokojnie cioteczki, właśnie dzwoniła pani grażynka, Lewkonia jest w drodze do Otrębusów, po Bajeczkę, wszystko się wyjaśniło, podobno dzwoniła, że nie może dotrzeć w sobotę i wszytko wiadomo było, umowa adopcyjna gotowa, czekamy az dojada do łodzi

Posted

W takim razie wielkie sorry Lewkonia. Bajka tyle juz w życiu przeszła, że po prostu puszczają mi nerwy, jak słyszę, że znowu ma być cos nie tak. Czekamy zatem na wieści juz z nowego domku :lol:

Posted

hurra, hurra, aleś nas nastraszyła lewkonia.... :oops: :klacz: :klacz: :klacz: :lilangel: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Rose: :Rose: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :cunao: :cunao: :drinking: :drinking:

Posted

mam wiadomości z ostatniej chwili!!!! Bajka już z Lewkonią, wyruszają do Łodzi!! odezwą się jak tylko dojadą na miejsce, trzymamy kciukaski za drogę!!

Posted

Bajeczka właśnie przyjechała do domu. Weszłam z nią za bramę, żeby powitanie mojej Figi (też ONki) przebiegło w serdecznej i zgodnej atmosferze. Tak też sie stało :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .

Co prawda chwilkę potem były nieufne powarkiwania, ale to tylko po to aby ustalić hierarchię :lol: :lol: :lol: . A Bajeczka wcale nie była wylękniona i potulna - też jej się zdarzyło warknąć. Obie kobitki pogodził ledwo człapiący Uchatek zwany Staruszkiem. Jego obecność zdecydowanie rozładowała chęć rywalizacji.

No i dobrze - teraz będzie lekka kolacyjka i spać. Szkoda tylko, że Tygrysek nie wrócił z kociej, marcowej wycieczki :-( i nie doczekał nowej domowniczki.

A dlaczego dzisiaj a nie w sobotę - mój mąż i żywiciel całej ludzko-psiej rodzinki nie dał rady z pracą - cóż mamy w końcu [B]HAPPY END[/B]

Posted

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=Red][SIZE=6][SIZE=4]hurrrrra świetne wiadomości od rana
kochana lewkonia kochana:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
a teraz zdjecia z nowego domku prosimy:cool3::cool3::cool3::cool3:

[/SIZE][/SIZE][/COLOR][/FONT]
[IMG]http://img80.imageshack.us/img80/1292/arizonatrailcsg0152xs.jpg[/IMG]

Posted

Bajka bryka jak szalona!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Miałam problemy w złapaniu jej w kadr. Figa natomiast siedzi dzisiaj w swojej budzie i ani myśli wyjść. Boi się biedaczka stracić swoje gniazdko. Uchatek tylko patrzy zdziwiony na rozbrykaną atmosferę na spacerze i nie może się nadziwić, że są psy, które tak szybko biegają:shake: . Na zdjęcia musicie poczekać jeszcze troszkę, bo nie mam wprawy w imageshack:oops:

Posted

Tu jest link do wątku Uchatka
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=1584618"]http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=1584618[/URL]

Posted

Dziś wyjątkowo dobrze dzień się zaczął :
Bajeczka u Lewkonii,
Baron u Swan
Nero zaczyna nowe życie na razie w hoteliku, ale będzie mógł się nauczyć podstawowych manier.
Naprawdę miły dzień, aby takich więcej.:loveu:

Posted

och jak dobrze, nareszcie :multi: :multi: .... I przenieść mi ten wątek proszę żeby ciotka rybon już nie traciła nerwów :evil_lol: :evil_lol: