Aggie Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 no i właśnie!! tak to jest świętować zanim coś się wydarzy, dobrze rybon pisała że nie zmieni tytułu dopóki się nie spełni.... ... i przyjdzie mi pić ze smutku zamiast z radości :cool1: .... :shake: może lewkonia nam coś w końcu odpisze.... tyle nadziei nam zrobiła :roll: Quote
rybon36 Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 jak to? boże znowu, nie ja już tego nie zniosę!!!!!! Quote
evita. Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 [quote name='lewkonia']Tak, czy owak zdąży na święconkę!!![/quote] Lewkonia, chyba należy nam się wszystkim jakies małe wyjaśnienie. NIe uważasz ? :mad: P.S. Ja juz nic z tego nie rozumiem. Dlaczego Bajka ma takiego pecha :shake: ? Quote
czarna anda Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 hejka znam bajke z riun jest u grazynki tam gdzi emoj aLenka - wlasnie podalam numer telefonu rodzinie emerytow ktorzy sa bajka zainteresowani - maja numer grazynu i maj aprzyjechac we czwartek - jasna krew mnie zalewa jak slysze o takich padalcach co to si eumawiaja i nie dojezdzaja bez slowa wyjasnienia - sunieczce nalezy si ewkoncu dobry spokojny dom do jasnej !! iwona Quote
asiaf1 Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 [quote name='czarna anda']hejka znam bajke z riun jest u grazynki tam gdzi emoj aLenka - wlasnie podalam numer telefonu rodzinie emerytow ktorzy sa bajka zainteresowani - maja numer grazynu i maj aprzyjechac we czwartek - jasna krew mnie zalewa jak slysze o takich padalcach co to si eumawiaja i nie dojezdzaja bez slowa wyjasnienia - sunieczce nalezy si ewkoncu dobry spokojny dom do jasnej !! iwona[/quote] witaj Iwonko, poznałyśmy się u Grażynki jak byłaś z Panią po Lenke (awaria z samochodem). przepraszam że w tym wątku ale czy Ty znasz sprawę suni z 5 szczeniakami, która się oszczeniła u jakiegoś faceta co ma warsztat? Na prośbę Grażynki założyłam im watek ale nie mam wiele informacji na ich temat Quote
katarzyna kuczewska Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 [SIZE=5]OJ NIE LADNIE NIE łADNIE :mad::mad::mad::mad::mad::mad: [/SIZE][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24206&goto=newpost"]www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24206&goto=newpost[/URL] Quote
katarzyna kuczewska Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 BIEDNA PSINKA :-(:-(:-(:-(:-( lEWKONIA CO TAM SIE STAłO HALO [IMG]http://img80.imageshack.us/img80/1292/arizonatrailcsg0152xs.jpg[/IMG] Quote
rybon36 Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 spokojnie cioteczki, właśnie dzwoniła pani grażynka, Lewkonia jest w drodze do Otrębusów, po Bajeczkę, wszystko się wyjaśniło, podobno dzwoniła, że nie może dotrzeć w sobotę i wszytko wiadomo było, umowa adopcyjna gotowa, czekamy az dojada do łodzi Quote
katarzyna kuczewska Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 [COLOR=Red][SIZE=6]UFFFFFFFFFFFFFFFFFF :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [/SIZE][/COLOR] [IMG]http://img80.imageshack.us/img80/1292/arizonatrailcsg0152xs.jpg[/IMG] Quote
evita. Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 W takim razie wielkie sorry Lewkonia. Bajka tyle juz w życiu przeszła, że po prostu puszczają mi nerwy, jak słyszę, że znowu ma być cos nie tak. Czekamy zatem na wieści juz z nowego domku :lol: Quote
Aggie Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 hurra, hurra, aleś nas nastraszyła lewkonia.... :oops: :klacz: :klacz: :klacz: :lilangel: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Rose: :Rose: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :cunao: :cunao: :drinking: :drinking: Quote
rybon36 Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 mam wiadomości z ostatniej chwili!!!! Bajka już z Lewkonią, wyruszają do Łodzi!! odezwą się jak tylko dojadą na miejsce, trzymamy kciukaski za drogę!! Quote
evita. Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Szerokiej drogi dziewczyny :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
lewkonia Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Bajeczka właśnie przyjechała do domu. Weszłam z nią za bramę, żeby powitanie mojej Figi (też ONki) przebiegło w serdecznej i zgodnej atmosferze. Tak też sie stało :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Co prawda chwilkę potem były nieufne powarkiwania, ale to tylko po to aby ustalić hierarchię :lol: :lol: :lol: . A Bajeczka wcale nie była wylękniona i potulna - też jej się zdarzyło warknąć. Obie kobitki pogodził ledwo człapiący Uchatek zwany Staruszkiem. Jego obecność zdecydowanie rozładowała chęć rywalizacji. No i dobrze - teraz będzie lekka kolacyjka i spać. Szkoda tylko, że Tygrysek nie wrócił z kociej, marcowej wycieczki :-( i nie doczekał nowej domowniczki. A dlaczego dzisiaj a nie w sobotę - mój mąż i żywiciel całej ludzko-psiej rodzinki nie dał rady z pracą - cóż mamy w końcu [B]HAPPY END[/B] Quote
katarzyna kuczewska Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 [FONT=Comic Sans MS][COLOR=Red][SIZE=6][SIZE=4]hurrrrra świetne wiadomości od rana kochana lewkonia kochana:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: a teraz zdjecia z nowego domku prosimy:cool3::cool3::cool3::cool3: [/SIZE][/SIZE][/COLOR][/FONT] [IMG]http://img80.imageshack.us/img80/1292/arizonatrailcsg0152xs.jpg[/IMG] Quote
kaszanna Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Jakie zdjęcie :crazyeye: CAŁĄ MASĘ ZDJĘĆ!!!! Obu panienek i statecznego pana też. Wykiziaj dzisiaj proszę to całe statko ode mnie. Quote
lewkonia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Bajka bryka jak szalona!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Miałam problemy w złapaniu jej w kadr. Figa natomiast siedzi dzisiaj w swojej budzie i ani myśli wyjść. Boi się biedaczka stracić swoje gniazdko. Uchatek tylko patrzy zdziwiony na rozbrykaną atmosferę na spacerze i nie może się nadziwić, że są psy, które tak szybko biegają:shake: . Na zdjęcia musicie poczekać jeszcze troszkę, bo nie mam wprawy w imageshack:oops: Quote
lewkonia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Tu jest link do wątku Uchatka [URL="http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=1584618"]http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=1584618[/URL] Quote
Ivory Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Dziś wyjątkowo dobrze dzień się zaczął : Bajeczka u Lewkonii, Baron u Swan Nero zaczyna nowe życie na razie w hoteliku, ale będzie mógł się nauczyć podstawowych manier. Naprawdę miły dzień, aby takich więcej.:loveu: Quote
anouk92 Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 :multi: :multi: :multi: Hurra..........Hurrra.........Hurrrrraaaaaaaa!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: Quote
Aggie Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 och jak dobrze, nareszcie :multi: :multi: .... I przenieść mi ten wątek proszę żeby ciotka rybon już nie traciła nerwów :evil_lol: :evil_lol: Quote
lewkonia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 A ja z nieśmiałym pytaniem? :oops: :oops: :oops: Czy udało się "podkleić" pod ogłoszenia Bajki ONkę z łódzkiego schronu? Kto wie? Quote
evita. Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Bajka juz u Lewkonii :multi: : [IMG]http://img435.imageshack.us/img435/6866/bajeczka4xr.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts