Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to już jest akurat najwyższy czas. Dzwonilam do koleżanki. Sunia pierwszy raz była przez nią widziana 22 grudnia. Biegały za nią psy, ale ona jeszcze do siebie ich nie dopuszczała. Prawdziwe harce zaczeły się tak kolo Sylwestra. A Ona ją wzięła tak jakoś 8 - 9 stycznia i już nie widziała, żeby sunia plamiła. Z tym,że ona się zarzeka, że nigdy nie miała suczki, więc nie wie jak to z nimi tak dokładnie jest.,

Posted

daj znać czy udało się z terminem u Pani doktor z waszej okolicy, którą podałam na PW, zapewniła mnie, że wykona zabieg i stwierdziła, że czym szybciej tym lepiej, nie rozumiem jak można myśleć inaczej i zabijać rozwinięte młode, nie ma jakiegoś hoteliku u was w pobliżu? by tam została po zabiegu?

Posted

epe napisał(a):
Iwona!
A Ty dokładasz się do tej sterylki?;) Czy znowu chcesz tylko zamęt siać?
Nie czytasz,że dziewczyny się spieszą?
nie wtrącaj się, piszemy min na pw a Tobie do naszej konwersacji nic, jeżeli będziesz zaśmiecać wątek i w nastepnym wątku wszynać awantury powiadomie moda. Dostałam maila z prośbą o pomoc, jaką pomoc zadeklarowałam tobie nic do tego! napewno większą niż Twoja! Dziewczyny zdecydują gdzie i jak dokonają zabiegu! dlaczego ty masz im dyktować. Ja podałam inną alternatywe, może skorzystają, decyzja należy do nich.

Posted

Tak wiemy ze trzeba się spieszyć , w poniedziałek będzie już wszystko wiadomo, tzn gdzie będzie wykonany zabieg , miejsce dla suni w hotelu (w ocieplonym budynku) na szczęście możemy obecnie mieć od ręki jeśli okazałoby się ze jednak Kraków - wiec niema ryzyka ze będzie jakieś opóźnienie

zostanie wszystko ustalone zapewne w pn najdalej we wtorek, jeśli wet będzie trudno osiągalny

jeśli sterylizacja zostanie wykonań w NS nie potrzebny jest hotel

hotel jest rozwiązaniem tylko w przypadku konieczności przyjazdu suni do Krakowa na zabieg ,

natomiast na razie sytucja wdomu u Pani się ustabilizowała bo rodzina zobaczyła ze nie musza sie raczej obawiac ze sunia zostanie tam na stałe

Posted

agamika napisał(a):
Tak wiemy ze trzeba się spieszyć , w poniedziałek będzie już wszystko wiadomo, tzn gdzie będzie wykonany zabieg , miejsce dla suni w hotelu (w ocieplonym budynku) na szczęście możemy obecnie mieć od ręki jeśli okazałoby się ze jednak Kraków - wiec niema ryzyka ze będzie jakieś opóźnienie

zostanie wszystko ustalone zapewne w pn najdalej we wtorek, jeśli wet będzie trudno osiągalny

jeśli sterylizacja zostanie wykonań w NS nie potrzebny jest hotel

hotel jest rozwiązaniem tylko w przypadku konieczności przyjazdu suni do Krakowa na zabieg ,

natomiast na razie sytucja wdomu u Pani się ustabilizowała bo rodzina zobaczyła ze nie musza sie raczej obawiac ze sunia zostanie tam na stałe

Bardzo się cieszę:-) jak coś piszcie:-) coś się wymyśli. Damy ogłoszenie w miejscowej gazecie jeśli to jest ok. i nie macie nic przeciwko oczywiście, dość dużo piesków znalazło nam domek dzięki tym ogłoszeniom, może tak będe mogła pomóc. Pozdrawiam

Posted

Muszę tu podziękować za deklaracje wpłat epe (jednorazowo 30 zł) :loveu: i brucio (jednorazowo 50 zł) :loveu:

Jak tylko okaże się, że pieniążki będą potrzebne, to się do Was uśmiechnę pięknie i chętnie skorzystam z Waszych deklaracji

Posted

Przede wszystkim wolałabym, żeby została do czasu znalezienia domu tak, gdzie jest teraz. Wersja przeprowadzki do Krakowa to awaryjna wersja, gdyby w Sączu jednak nikt się nie podjął takiej sterylki. Jeśli by jednak tak się stało, to myślałam o Wieliczce, bo tam jesteśmy często.

Posted

czy w Saczu na temat sterylki rozmawial ktos z dr Szostkiem, z dr Kucharskim, czy z Serwinem? a glowna lecznica na ul. Glowackiego?(ich znam najmniej) bo az mi sie oczy szeroko otworzyly ze zdziwienia...ale to tez fakt, ze nigdy nie zalatwialam tam sterylki aborcyjnej

Posted

Tylko ze w tym przypadku sunia dopiero co skonczyla cieczke, wiec trudno tu mowic o sterylce aborcyjnej. Wiem ze ustawa dopuszcza usypianie slepych miotow, ale czyz nie bardziej humanitarnie jest zrobic sterylke przy ciazy ktora dopiero sie zaczela?

Posted

STERYLIAZCJA ODBĘDZIE SIE O 13 W CZWARTEK w Wieliczce sunia niestety DT straciła, stabilizacja była chwilowa i ułudna :/

szczegóły czemu beda wieczorem, zreszta nie maja wielkiego znaczenia dla sunia

Dodatkowo W NS tylko jeden z podanych wet by się podjął za ponad 500 zł

Jutro jedziemy z Amigą po sunie