Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witam,

zgłoszenia jeszcze do 7.03 wiec zaczynam sie mocno zastanawiac nad ta wystawa

czy miałby ktos miejsce dla 1 osoby z aussie na sobote z warszawy i jej okolic??

czy moglby mi ktos podac statystyke dla suk ?? (australian shepherd) poniewaz u mnie z komputera firmowego nie moge sprawdzic :/

Posted

[quote name='Impresja']Tecia kolejny roz z rzędu obszerna seterowa ekipa z Polski sie szykuje :P[/QUOTE]

Trzeba sąsiadom pokazać że u nas też sa ładne swetry:)
A tak serio no to jak sie powiedziało A trzeba powiedzieć B i skończyć co się zaczeło:)

Posted

Co do tych dodatkowych opłat, to ja byłam w Rostocku w zeszłym roku i powiedzieliśmy, że jesteśmy z Polski i nie płaciliśmy 10euro dodatkowo. :)
A ja będę chyba jako widz, może się zgłoszę na Młodego Prezentera.
Jakby ktoś chciał mogę fotki pocykać ;)

Posted

[quote name='Impresja']to prosimy o fatki z seterów! Tecia my też liczymy na skończenie championtu :P[/QUOTE]

Jasne, postaram się :D I oczywiście życzymy powodzenia w kończeniu Championatu.

[quote name='Musiałek']jesli jakos dostaniemy sie do tego Berlina :)) to i w sobote aussiki prosze :)))

czy pies wystawiany w championach dostaje cac ??[/QUOTE]

A Aussie to ja na każdej wystawie odwiedzam więc na pewno będą :)

Posted

W Niemczech ogolnie jest w kazdej Klasie przyznawane CAC (champion Niemiec " Deutscher Champion VDH ) i jedno CAC na plec na championa Klubowego ( jezeli klub danej rasy bierze udzial na wystawie )

Magi

Posted

[quote name='Musiałek']mam pytanie :: czy pies wystawiany w championach dostaje cac ???? (do championatu ?? )[/QUOTE]
tak dostaje, lokata I

Posted

Musiałka Królowa niech sobie spokojnie Tańczy ;) Pozdro
A co do wystawy - ktoś jeszcze się zastanawia ? Np. na niedzielę ? Z W-wy, okolic lub po drodze ?