marta0731 Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Ja też :) A jak bardzo bym się ucieszyła z jakichś nowych wieści, a co dopiero fotek, to chyba nie muszę tłumaczyć ;):D Quote
mari23 Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 [quote name='marta0731']Ja też :) A jak bardzo bym się ucieszyła z jakichś nowych wieści, a co dopiero fotek, to chyba nie muszę tłumaczyć ;):D[/QUOTE] wieści mam dobre od Dianki, a fotki.... mam tylko kilka zrobionych, kiedy odjeżdżała od akadiany.... czy ona wiedziała, że się żegnamy? [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images38.fotosik.pl/1545/2e9ab8a5c2cedd1dmed.jpg[/IMG][/URL] Quote
kora78 Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 ej tam, nie liczy sie. chcemy aktualne fotki, z nowego domu, nie mamy ani jednej ;P Quote
marta0731 Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='kora78']ej tam, nie liczy sie. chcemy aktualne fotki, z nowego domu, nie mamy ani jednej ;P[/QUOTE] No nie mamy ani jednej...:niewiem: A chciałybysmy, i to nie dlatego że nam się nudzi ;) , tylko tak miło popatrzeć na szczęśliwego psiaka w swoim nowym domu:loveu: A nowych wieści Mari nie opisałaś:mad::eviltong: Kora a na kogo brałaś Dianę? Umowę adopcyjną masz? Quote
mari23 Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='marta0731']No nie mamy ani jednej...:niewiem: A chciałybysmy, i to nie dlatego że nam się nudzi ;) , tylko tak miło popatrzeć na szczęśliwego psiaka w swoim nowym domu:loveu: A nowych wieści Mari nie opisałaś:mad::eviltong: Kora a na kogo brałaś Dianę? Umowę adopcyjną masz?[/QUOTE] Diana jest moja, a dokładnie - mojego syna! umowę adopcyjną mam oczywiście i w każdej chwili mogę do Dianki pojechać, tylko..... nie powinnam, bo strasznie za nią tęsknię Quote
kora78 Posted May 11, 2012 Author Posted May 11, 2012 ale napiszcie wreszcie, jak diana sie sprawuje w nowym domu, bo zaczynam sie naprawde martwic. nie podoba mi sie ta sytuacja. Quote
mari23 Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 [quote name='kora78']ale napiszcie wreszcie, jak diana sie sprawuje w nowym domu, bo zaczynam sie naprawde martwic. nie podoba mi sie ta sytuacja.[/QUOTE] wiem od akadiany, że Dianka - Rzepka - sprawuje się doskonale, bardzo szybko zaaklimatyzowała się, dogadała z ludźmi i czterołapną koleżanką, zarówno ona, jak i jej opiekunowie są szczęśliwi i zadowoleni nie mam bezpośredniego kontaktu z nowym domkiem ( choć mam zaproszenie w odwiedziny), ale ufam akadianie - oczywiście wszyscy wiedzą, że gdyby coś się złego wydarzyło - Dianka ma u mnie zawsze miejsce i w sercu, i w domu nie wiem dlaczego tak bardzo pokochałam Diankę - właśnie dla jej dobra nie zostawiłam jej u siebie, bo oprócz miłości nie miałaby tu tego, czego jej do szczęścia potrzeba... cieszę się, że znalazła taki domek, jakiego potrzebowała.... choć jest to radość przez łzy - szczęście Dianki jest dla mnie najważniejsze! Quote
kora78 Posted May 12, 2012 Author Posted May 12, 2012 to diana nazywa sie teraz rzepka? hahaha i nie jest tam agresywna? ani do ludzi, domownikow, do gosci, do ludzi na ulicy, nic? Quote
mari23 Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 [quote name='kora78']to diana nazywa sie teraz rzepka? hahaha i nie jest tam agresywna? ani do ludzi, domownikow, do gosci, do ludzi na ulicy, nic?[/QUOTE] poprzedniczka Dianki ( ta prawie identyczna) miała na imię Marchewa, Dianka z racji koloru zapewne została Rzepką ;) koleżanka Diany też ma inię warzywnego pochodzenia, ale zapomniałam, jakie mieszka w mieszkaniu, w bloku, nie sprawia kłopotów - nie jest agresywna ani do ludzi, ani do zwierząt Diana potrzebuje zdecydowanego opiekuna - wtedy potrafi się dobrze zachowywać, osoba taka, jak ja jest dla niej "za miękka"..... Quote
marta0731 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Hihi :) może to jest pomysł jakiś na przyszłość, jak psy nazywać ;) Bo juz czasem pomysłów brakuje Selerek, Porek, Kalarepka, Pietrucha i Brokułek hihi :D Quote
mari23 Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='marta0731']Hihi :) może to jest pomysł jakiś na przyszłość, jak psy nazywać ;) Bo juz czasem pomysłów brakuje Selerek, Porek, Kalarepka, Pietrucha i Brokułek hihi :D[/QUOTE] pomysły fajne, bo i pani Dianki - Rzepki baaaardzo fajna :) rozmawiałam z nią wczoraj przez telefon - zapraszała do Dianki - oczywiście Rzepka - Dianka sprawuje się dobrze, choć potrzeba czasu, by o niektórych lękach na dobre zapomniała.... zachowanie Rzepki na spacerach, na ulicy (w centrum Wrocławia mieszkają ) jest super! pani obiecała Dianke ode mnie przytulić, a nawet raz wziąć na kolanka ;) Quote
mari23 Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 [quote name='kora78']cos wiadomo, co u dianki?[/QUOTE] pytałam ostatnio Akadiane, bo ona ma kontakt z Dianki - Rzepki domem wszystko jest naprawdę dobrze, nie ma z zachowaniem Dianki problemów, zarówno z tą drugą sunią, jak i z ludźmi moja Dianuśka na dobre się zaprzyjaźniła a mnie to już zawsze chyba będą łzy kapać, kiedy na jej watek wchodzę lub o niej rozmawiam.... naprawdę ją pokochałam i czas tego nie "uleczył" [IMG]http://images38.fotosik.pl/1545/2e9ab8a5c2cedd1dmed.jpg[/IMG] na to zdjęcie ciągle patrzę.... to nasze pożegnanie było... Quote
kora78 Posted October 11, 2012 Author Posted October 11, 2012 ciesze sie :) super foto, borsuczyca piekna. a swieze foteczki? poprosisz w moim imieniu? prosze... Quote
mari23 Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='kora78']ciesze sie :) super foto, borsuczyca piekna. a swieze foteczki? poprosisz w moim imieniu? prosze...[/QUOTE] poproszę :) a na razie mam taką - dostałam mms [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images38.fotosik.pl/1829/d74d1c87c532261bmed.jpg[/IMG][/URL] tytuł fotki" "gotowe do startu" na zdjęciu Diana-Rzepa i jej przyjaciółka Koza grzecznie czekają, aż pani się ubierze do wyjścia na upragniony długi spacer, przyczaiły się pilnie słuchając, czy komenda "idziemy" padnie :) Quote
Havanka Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Zauważyłam, że pozycja "wyjściowa" do startu , jest identyczna zarówno u Dianki jak i u Kozy:evil_lol:. Czy one zawsze w takim oddaleniu od siebie? Mam nadzieję Marysiu, że jeżeli jeszcze płaczesz, to już chyba tylko ze szczęścia ! Quote
marta0731 Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 One prawie zasnęły czekając na tą komendę ;) Chyba Pani się długo ubiera hihi :D Śliczna jest naprawdę!!! :loveu: Quote
mari23 Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 [quote name='Havanka']Zauważyłam, że pozycja "wyjściowa" do startu , jest identyczna zarówno u Dianki jak i u Kozy:evil_lol:. Czy one zawsze w takim oddaleniu od siebie? Mam nadzieję Marysiu, że jeżeli jeszcze płaczesz, to już chyba tylko ze szczęścia ![/QUOTE] odległość to chyba przez te poduchy "wymuszona":roll: a płaczę trochę może i ze szczęścia, ale bardziej z tęsknoty.... czasem, kiedy wchodzę do Łatusia to jakbym ją tam widziała.... i wychodzę z płaczem... [quote name='marta0731']One prawie zasnęły czekając na tą komendę ;) Chyba Pani się długo ubiera hihi :D Śliczna jest naprawdę!!! :loveu:[/QUOTE] może dlatego może pani się tak długo stroi - nie chce wyglądać gorzej, niż jej psy:diabloti: Quote
Recommended Posts