kora78 Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 cieszę się bardzo :) to czekam :) Quote
kora78 Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 usunęli mi alegro. wievczorem powtórzę Quote
kizimizi Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 dodałam ją :) Dianko oswajaj sie bo ciotki chcą Ci pomóc! Quote
fiorsteinbock Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 byl odzew z allegra? malutja taka sliczna! Quote
kizimizi Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Dziewczyny tylko zaznaczcie wo ogłoszeniach,z ę sunai jest bardzo nieśmiała i lękliwa -żeby nie powiedzieć, ze dzika. Ją do domu z dzieckiem czy innymi zwierzakami to duże ryzyko i odpowiedzialność po stronie adoptującego. Quote
kora78 Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 bo napisałąm,że aukcja grzecznosciowa. nie wiedzialam,co to znaczy :D myslalam,ze grzecznosciowa-ze to nie sprzedaz,a adopcja. wystawilam ja znow ok,zmienie i dodam,ze nie do malych dzieci. myslalam o tym,ale chyba nie wpisalam nigdy w ogloszeniach a kto mi zmniejszy foty,bym mogla wyedytowac i dodac na gumtre? Quote
fiorsteinbock Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='kora78']bo napisałąm,że aukcja grzecznosciowa. nie wiedzialam,co to znaczy :D myslalam,ze grzecznosciowa-ze to nie sprzedaz,a adopcja. wystawilam ja znow ok,zmienie i dodam,ze nie do malych dzieci. myslalam o tym,ale chyba nie wpisalam nigdy w ogloszeniach a kto mi zmniejszy foty,bym mogla wyedytowac i dodac na gumtre? Kora, podeslij na [email protected] - zaraz obrobie i odesle Quote
kora78 Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 ciotka nie wchodzą!! ja nie wiem,co z tym gumtree ja mam ciagle z fotkami :( Quote
fiorsteinbock Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 kora78 napisał(a):ciotka nie wchodzą!! ja nie wiem,co z tym gumtree ja mam ciagle z fotkami :( oooj to nie wiem w czym problem! ta wielkosc zdjec powinna odpowiadac :( zaraz sprawdze czy mi pociagnie Quote
fiorsteinbock Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Bez problemu ładuje na gumtree. Wyslij na maila tersc ogloszenia, dane kontaktowe - wystawie. Quote
kora78 Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 od nowa ja wystawisz? tresc jest tu ze 2 strony wczesniej fotki masz dane podam na maila Quote
fiorsteinbock Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 ogloszenia: www.wroclaw.gumtree.pl www.ale.gratka.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.cafeanimal.pl Quote
fiorsteinbock Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Kora, wrzuc w pierwszy post strony, gdzie sa Diany ogloszenia - bedzie czytelniej, a ja w wolnej chwili dorobie jeszcze. Kochane Cioteczki, pomozcie:) Quote
_Pixia_ Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Z góry przepraszam za offa ale zapraszam na wątek kociaka, który doświadczył bardzo wiele złego. Jednak po mimo tego wszystkiego nadal chce żyć. Pomóż sfinansować jego leczenie. Dziękuję Quote
Recommended Posts