Jump to content
Dogomania

Abi - ruda sunia, przytulanka. Rozpieszczana w nowym domu :)

Recommended Posts

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Ja jeszcze nie wpłaciłam, mamanabank wysłałam Ci pw z zapytaniem o całą zapłatę, ale nie odpisałaś ;)

przepraszam, mogłam przegapić albo pomysleć, ze odpiszę później i zapomniałam, taka ze mnie gapa, nie pamiętam.

• 2 weeks later...
Posted

Dzwoniłam do domku Abi w piątek,jest bez zmian czyli ekstra!Poprosiłam o zdjęcia!Mają zrobic bo powiedziałam ,ze wszyscy czekają!No to czekamy cierpliwie!

Posted

I już ostatnie zdjęcia kochanej Abi. Kaju, Paulo cieszcie się :-D Podarowałyście dziewczynkom z Bogatyni wspaniałą przyjaciółkę a Abi dostała cudny dom w zamian

Widać, że czuje się bezpiecznie i jest u siebie, nie ma już w oczach etgo błagania "zabierz mnie ze sobą..."
Wspaniały pies we wspaniałej rodzinie... wzruszające są te zdjęcia...

Koniec :-)

Posted

Poprosiłam Beatę o wysłanie zdjęc do mnie a ona wysłała do Ciebie!Ale fajny domek ma Abi!WARTO BYŁO!Andzike Twój prezent słuzy Abi jak widać,micha pełna!A Abi szczęsliwa!

Posted

Abi wg oceny jej nowych włascicieli pies idealny!Nie brudzi,nie hałasuje jak jest sama!Ale ma jeszcze troche traume po schronisku jak Beata weszła do domu to Abi ze strachu schowała sie za domowników i schowała ogonek!Zaczęła tez szczekac,zeby odgonic intruza!Pewnie nie chce juz zadnych zmian!Chce byc w tym domku!

Posted

Beata to jest dziewczyna ,która sprawdzała nam domek dla Abi bardzo miła!Poprosiłam ją o wizyte u Abi i myslałam,ze zdjęcia są jej autorstwa.Ale dostałam drugiego maila i teraz wiem,ze mamy zdjęcia Beaty,wysłałam je do Ciebie i zdjęcia te które były robione pozyczonym aparatem. Ijuz!

Posted

No to jeszcze trochę szczęścia :-)

To nieprawdopodobne, widać różnicę na tych zdjęciach, Abi zdecydowanie chowała się przed gościem, chyba faktycznie nie chciała być zabrana, musi jeszcze pamiętać schronisko...