argusiowa Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 :) no i ja wreszcie do Abiśka zaglądam o cieszę się z dobrych wieści:) Quote
Paula03 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Jak się cieszę, że u Abi jest w porządku ;) No to teraz czekamy na zdjęcia! Quote
Romka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 http://foto.onet.pl/oyrgt,4uk4kn0siwyo,u.html no to na poczatek moje 2 z ostatnich chwil Abi w schronisku.Takim samochodem i w takim towarzystwie pojechała Abi po lepsze życie! Quote
Romka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Dziewczyny teraz szukamy domku dla Kory jest bardzo smutna! Quote
mamanabank Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Ale najpierw musimy się rozliczyć z transportu Abi, kto jeszcze nie wpłacił deklaracji? Robimy podliczenia skarpetowe. Quote
kajkoowa Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Ja jeszcze nie wpłaciłam, mamanabank wysłałam Ci pw z zapytaniem o całą zapłatę, ale nie odpisałaś ;) Quote
Figafiga Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Kaja to przynieś pieniążki jutro do schronu, ja jestem skarbnikiem Quote
mamanabank Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Kaja10014 napisał(a):Ja jeszcze nie wpłaciłam, mamanabank wysłałam Ci pw z zapytaniem o całą zapłatę, ale nie odpisałaś ;) przepraszam, mogłam przegapić albo pomysleć, ze odpiszę później i zapomniałam, taka ze mnie gapa, nie pamiętam. Quote
Romka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Dzwoniłam do domku Abi w piątek,jest bez zmian czyli ekstra!Poprosiłam o zdjęcia!Mają zrobic bo powiedziałam ,ze wszyscy czekają!No to czekamy cierpliwie! Quote
mamanabank Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Nie ma wątpliwości, że warto było podarować Abi taki domek i podjąć trud wysłania jej na obrzeża kraju :-) c.d.n. Quote
mamanabank Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 I już ostatnie zdjęcia kochanej Abi. Kaju, Paulo cieszcie się :-D Podarowałyście dziewczynkom z Bogatyni wspaniałą przyjaciółkę a Abi dostała cudny dom w zamian Widać, że czuje się bezpiecznie i jest u siebie, nie ma już w oczach etgo błagania "zabierz mnie ze sobą..." Wspaniały pies we wspaniałej rodzinie... wzruszające są te zdjęcia... Koniec :-) Quote
Romka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Poprosiłam Beatę o wysłanie zdjęc do mnie a ona wysłała do Ciebie!Ale fajny domek ma Abi!WARTO BYŁO!Andzike Twój prezent słuzy Abi jak widać,micha pełna!A Abi szczęsliwa! Quote
Romka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Abi wg oceny jej nowych włascicieli pies idealny!Nie brudzi,nie hałasuje jak jest sama!Ale ma jeszcze troche traume po schronisku jak Beata weszła do domu to Abi ze strachu schowała sie za domowników i schowała ogonek!Zaczęła tez szczekac,zeby odgonic intruza!Pewnie nie chce juz zadnych zmian!Chce byc w tym domku! Quote
mamanabank Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Romka, a kto to jest Beata? Zdjęcia dostałam od dziewczynki, zostały zrobione pozyczonym aparatem. Cieszę się, że miałam zaszczyt wstawić je tutaj :-D Quote
Romka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Beata to jest dziewczyna ,która sprawdzała nam domek dla Abi bardzo miła!Poprosiłam ją o wizyte u Abi i myslałam,ze zdjęcia są jej autorstwa.Ale dostałam drugiego maila i teraz wiem,ze mamy zdjęcia Beaty,wysłałam je do Ciebie i zdjęcia te które były robione pozyczonym aparatem. Ijuz! Quote
kajkoowa Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Ze szczęścia beczę jak bóbr!:placz::placz: http://foto3.m.onet.pl/_m/719325bd91d8c2cc89e2b0afe5cb8de7,10,19,0.jpg Jak strasznie się ciesze, Abi idealny psiaku nie wiesz co ja przez Ciebie przechodzę!:razz: Moje serce fika z radości, kocham takie zakończenia! Quote
Paula03 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Abi na zdjęciach jest strasznie szczęśliwa! Normalnie łzy w oku się kręcą :p Quote
mamanabank Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 No to jeszcze trochę szczęścia :-) To nieprawdopodobne, widać różnicę na tych zdjęciach, Abi zdecydowanie chowała się przed gościem, chyba faktycznie nie chciała być zabrana, musi jeszcze pamiętać schronisko... Quote
Recommended Posts