GoskaGoska Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 lepszy hoteliki niz schronisko, ale dom stały lepszy niz hotelik dlatego niunia jak sobie jeszcze radzi to lepiej nich posiedzi i poczeka na dom (oby jak najkrócej) , bo staruszek jesli jest w DT czy hoteliku to niestety jakos ludzie się nie interesują, zaś w schronisku jeszcze się czasami zlitują. mam nadzieję, ze i jej się uda , bo właśnie tak trochę starych onków poszło do DS ( Lara, Fiba, Roma, onka z tatuazem, kudlaty DON, i Onek zagrozony zagryzieniem) to się może Nuka załapie, a jak nie to wtedy będziemy szukać ratunku, bo niestety hotelik to płacenie przez parę lat - a czasami się ludzie z dogo wykruszają , a dotego coraz cięzej o deklaracje. Poczekam moze się jednak coś znajdzie dla niej Quote
Emigrantka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Posle priv do Ewatonieja zeby laluni ladny banerek zrobila, ona takie ladne banerki robi.... moze bedzie miala chwile Quote
GoskaGoska Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 hehehe a ty masz same onki :) w podpisie Quote
Emigrantka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Uhum - i jedna w domu na lozku...... ;) I chcialabym zeby wszystkie Onki tak mialy ... jak moja.... Zara po tajniacku i wcale jej nie widac Po spacerze psica musi odpoczac Quote
Emigrantka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Ewatonieja - piekny banerek dla Nuki, dziekujemy bardzo...... Ale tylko 5 mozna miec w podpise, kto wklei Nuki banerek do siebie? Quote
yuki Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Wzięłyśmy dziś Z Xmatrix Nukę na spacer i fotki. Panienka miodzio, ładnie chodzi na smyczy, bardzo chce człowieka. Pięknie się cieszyła na widok pielęgniarza, ale do nas też, tylko ciutkę mniej ;) Do innych psów spokojna, w boksie jest zahukana, ciągle chowa się do budy, inne ją zaczepiają, niekoniecznie miło, a ona się chowa. Był wielki raban przy jej wyciąganiu, zwiewała strasznie. Ale na zewnątrz :) wiadomo. Niestety żadnego kota w pobliżu nie było, jak na złość;/ Quote
xmartix Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 tak, potwierdzam, kontaktowa sunia, nie zaczepia innych psów, macha do nich ogonkiem, na spacerku ogonek już pod koniec był w górze i widać było po niej że się cieszy, wracając na boksy się rozhulała i nawet pobiegała pod kratkami szczekając z innymi, patrząc się na nas, ale potem przypomniało jej się.. że przecież trzeba się schować.. i tyle ją widziałyśmy, będzie wspaniałą sunią zaraz wkleję jakieś fotki Quote
Emigrantka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 W poscie 30 Ewatonieja wkleila sliczny banerek dla suni... kto ma miejsce w podpisie zeby wkleic? Quote
Emigrantka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Przesliczna Ok-ka, takie madre slepka ma.. obserwuje i mysli az jej sie czolko marszczy... kochana mordusie ... Quote
Dorothy Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 wcale nie wyglada na seniorke. Ile ma lat? Quote
Emigrantka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Prosze, KONIECZNIE zajrzyjcie tutaj - ON-ka obdarta zywcem ze skory i zostawiona http://www.dogomania.pl/threads/177785-A-ywcem-obdzierana-ze-skA-ry-ONka-DIXI-szuka-domu Quote
GoskaGoska Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 piękności kurcze ci ludzie tacy ślepi tylko mlode lub szczeniaki ciekawe czy na starość sami chcieliby , zeby ich wszyscy olali Quote
Emigrantka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 MOja Zara ma 3.5 roku a ma siwa mordke pod spodem - tez pewnie by ja ktos na 10 lat ocenil jakby w schronie posiedziala.... Do gory malutka sliczna.... Quote
Emigrantka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Nuka - co tak pusto tu u Ciebie dziaj malutka... do gory pysiu sliczny Quote
xmartix Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Nuka jest naprawdę rewelacyjna!!! z boksu tak nie wygląda, ale na spacerze zmienia się (wiadomo) i jest słodziutka, myślę że tylko nasze ogłoszenia jej pomogą zmienić sytuację życiową Quote
GoskaGoska Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 ja dostaję maile, ale zadne z propozcją adopcji - ale chęć wyprowadzania - ewentualna pomoc w transporcie itd ale miło, ze ktoś się interesuje Quote
Emigrantka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Hej Nuka.... Gosia, podaj mi Nuki konto prosze.... Quote
Recommended Posts