GoskaGoska Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Oj ta sunia siedzi w glowie mi bardzo , ostatnio mialam jej zalozyc watek - ale czasu zabraklo, myslalam, ze moze znalazla domek , ale niestety ta sliczna owczareczka z siwym pyszczkiem siedzi dalej :( Jej nr 1738/09 boks 20 na obrozy 372. Koniecznie trzeba jej pomoc - zeby od mrozu nozki jej nie siadly :( Do ogloszen nazwalam já Nuka Quote
demi Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 jej, te duże staruszki to już najgorzej mają :( Quote
Koperek Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 demi napisał(a):jej, te duże staruszki to już najgorzej mają :( święta racja!!!!!! :( :( :( Quote
GoskaGoska Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 od pon biore się za jej ogloszenia, bo bidulka za długo czeka :( Quote
Koperek Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Muszę się tymi pazurami zająć, bo jak wolontariusz nie wyciągnie i nie utnie to pielęgniarz ma w de wrrrrr Quote
GoskaGoska Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 dokladnie, ja ta na wariata przed wyjazdem wpadłam do schroniska - ze juz o wyciąganiu psów z bosków nie było mowy :( ale biduli by się przydało Quote
Emigrantka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 No jestem....Co te On-ki maja takiego pecha w zyciu na starosc.... Nuka, taka slicznosc....ale by fajnie u mnie na lozku wygladala....zmiescila by sie ale cholera tak daleko Gram w totka z uporem maniaka ale zanim wygram... Do gory Nuka, sliczna laluniu.... Quote
Emigrantka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Patrze na watek Soni (w moim podpisie banerku) i Ozzy (tez w podpisie banerku) i.... mnie pomalu trafia, rece normalnie opadaja.... Quote
GoskaGoska Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 JA BYM TEZ CHCIALA WYGRAC, ALE COS OSTATNIO NIE GRAM zrobiłam jej narazie zwykle allegro , teraz muszę leciec, ale trzeba jej koniecznie dorobić ogłoszeń Quote
GoskaGoska Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 cd ogloszen: morusek.pl aleokazja.pl hiperogloszenia.pl oxl.pl adopcjapsa.pl kupsprzedaj.pl cwirek.pl drobne.nysa.pl cafeanimal.pl kupiepsa.pl centrumofert.pl Quote
Emigrantka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Hej suncia, do gory po grosiki.... A jak ona ma na imie....???? Quote
GoskaGoska Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 ona nie ma imienia - a ja jej dałam do ogłoszeń Nuka - jeszcze gumtree dorobilam Quote
Emigrantka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Acha... to Nuka, trzymaj sie dziewczyno.... Quote
xmartix Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Gosia a czy wiemy jaka jest Nuka?? Yuki jutro pojedzie ze mną do schronu to ją wyjmiemy i pospacerujemy, podpytam pielęgniarza jaka ona jest właściwie Quote
xmartix Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 i czemu się znalazła w schronie? znaleziona czy oddana? Quote
Koperek Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Dzisiaj widziałam NUKĘ przez chwilkę. No biedna jest, choć wygląda na razie w miarę. Ale smutna niesłychanie!!! Nic by takiego nie było, ale jest amstaffka na tym boksie, która nie lubi innych psów ;/ Więc tfu, tfu, ale róbmy coś dziewczyny, aby owczarkę wyciągnąć, jak najszybciej!!! Quote
GoskaGoska Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 ona jest do ludzi bardzo proludzka :) i pielegniarz o niej dobrze mowil i Pani Lidka - ale same mozecie się przekonać i jakbyscie ją wyciągały to na koty sprawdzic mozecie odrazu Quote
Emigrantka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Dobra to ja zaczynam: Mam npierwsze deklaracje dla Nuki, obie stale :D Prosze dopisac dokladnie tak ;): Monika (corka Emigrantki) 20zlo, deklaracja stala (od lutego) Emigrantka 15 zl, deklaracja stala (od lutego) Trzymaj sie Nuka, pysiu sliczny Quote
xmartix Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 dzięki Emigrantka i jej rodzinie!! :) tak, Nukę wyjmiemy i postaramy się sprawdzić na koty, jak dogaduje się z innymi sukami? jest zdominowana? i dalej nie wiadomo czy znaleziona czy odstawiona przez właściciela? dzwoniły 2 domki o nią, ale oczywiście nie mamy co się cieszyć, mają dzwonić jeszcze dziś... Quote
GoskaGoska Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Emigranto bardzo dziękuję za pomoc wroclawskim onkom staruszkom , szkoda ze jestem we wschodnim Londynie - bo ja w zachodnim - chyba, ze się jakos po środku na kawę umówimy :). Mam nadzieję, ze Nuka nie będzie musiała do hoteliku jechać i znajdzie się do niej domek. Juz parę babciowych onkowych poszło do domu po intensywnym ogłaszaniu więc moze i jej się uda- ale muszę pilnować ogłoszeń. Ona jakoś sobie radzi tylko własnie smutna jest okropnie :( , oj zła jestem na siebie, ze w listopadzie się za nią nie zabralam no nic , ale nadrobić trzeba. Tylko, nich domek się szybko znajdzie. w razie czego Emigrantko dziękuję za deklaracje, będą awaryjnie jakby jednak się ten domek nie znalazł. Quote
Emigrantka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 GoskaGoska - zawsze hotelik chyba lepszy niz schron, zeby sobie chociaz na regularne spacerki z myzianiem po drodze biedna mogla pozwolic..... Wywal na 1 strone i zobaczymy co dalej ;) Gdzie w zachodnim? Do mnei centralka do Wanstead albo pociagiem do Manor Park....., ilez to roboty? Rzut beretem ode mnie Gosia.Marta (z W-wy) i Gos (z Wrocka)....i Furciaczek z... nie pamietam hehehe Quote
Recommended Posts