Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj ta sunia siedzi w glowie mi bardzo , ostatnio mialam jej zalozyc watek - ale czasu zabraklo, myslalam, ze moze znalazla domek , ale niestety ta sliczna owczareczka z siwym pyszczkiem siedzi dalej :(
Jej nr 1738/09 boks 20 na obrozy 372. Koniecznie trzeba jej pomoc - zeby od mrozu nozki jej nie siadly :(
Do ogloszen nazwalam já Nuka

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No jestem....Co te On-ki maja takiego pecha w zyciu na starosc....

Nuka, taka slicznosc....ale by fajnie u mnie na lozku wygladala....zmiescila by sie ale cholera tak daleko

Gram w totka z uporem maniaka ale zanim wygram...

Do gory Nuka, sliczna laluniu....

Posted

Dzisiaj widziałam NUKĘ przez chwilkę. No biedna jest, choć wygląda na razie w miarę. Ale smutna niesłychanie!!! Nic by takiego nie było, ale jest amstaffka na tym boksie, która nie lubi innych psów ;/ Więc tfu, tfu, ale róbmy coś dziewczyny, aby owczarkę wyciągnąć, jak najszybciej!!!

Posted

Dobra to ja zaczynam:

Mam npierwsze deklaracje dla Nuki, obie stale :D

Prosze dopisac dokladnie tak ;):

Monika (corka Emigrantki) 20zlo, deklaracja stala (od lutego)

Emigrantka 15 zl, deklaracja stala (od lutego)

Trzymaj sie Nuka, pysiu sliczny

Posted

dzięki Emigrantka i jej rodzinie!! :)

tak, Nukę wyjmiemy i postaramy się sprawdzić na koty, jak dogaduje się z innymi sukami? jest zdominowana?
i dalej nie wiadomo czy znaleziona czy odstawiona przez właściciela?
dzwoniły 2 domki o nią, ale oczywiście nie mamy co się cieszyć, mają dzwonić jeszcze dziś...

Posted

Emigranto bardzo dziękuję za pomoc wroclawskim onkom staruszkom , szkoda ze jestem we wschodnim Londynie - bo ja w zachodnim - chyba, ze się jakos po środku na kawę umówimy :). Mam nadzieję, ze Nuka nie będzie musiała do hoteliku jechać i znajdzie się do niej domek.
Juz parę babciowych onkowych poszło do domu po intensywnym ogłaszaniu więc moze i jej się uda- ale muszę pilnować ogłoszeń. Ona jakoś sobie radzi tylko własnie smutna jest okropnie :( , oj zła jestem na siebie, ze w listopadzie się za nią nie zabralam no nic , ale nadrobić trzeba. Tylko, nich domek się szybko znajdzie.
w razie czego Emigrantko dziękuję za deklaracje, będą awaryjnie jakby jednak się ten domek nie znalazł.

Posted

GoskaGoska - zawsze hotelik chyba lepszy niz schron, zeby sobie chociaz na regularne spacerki z myzianiem po drodze biedna mogla pozwolic.....

Wywal na 1 strone i zobaczymy co dalej ;)

Gdzie w zachodnim? Do mnei centralka do Wanstead albo pociagiem do Manor Park....., ilez to roboty?

Rzut beretem ode mnie Gosia.Marta (z W-wy) i Gos (z Wrocka)....i Furciaczek z... nie pamietam hehehe