Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Umówiłyśmy się, że jak wróci, to da znać, bo nalegałam na odwiedziny. Ziutek podobno jest tam od maja i "jest mu tam naprawdę dobrze". Zobaczymy...

• 4 weeks later...
  • Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nooo to dała znać.
Dziś dostałam smsa, że Ziutek jest u niej, bo "zagryzł 3 kogutki rosołowe i sporo małych":roll:, bo tamta kobieta nie zamknęła zagrody.
No i znów ma wielbiciela, który nie odstępuje jej ani na krok i na razie zachowuje się idealnie.
Ciekawe, gdzie trafi, jak znowu Pańcia będzie wyjeżdżać.... Biedny ten Ziucio, bez komentarza.
A tamta, u której był ostatnio, taka podobno była zakochana w nim od pierwszego wejrzenia. Szybko zamknęła oczy:shake:.

• 5 months later...
Posted

Przy okazji kontaktu p. Jadwigi ze mną w sprawie pomocy psu spod jej bloku dowiedziałam się, że Ziutek jest wykastrowany:crazyeye:, jak to usłyszałam "duuuurny, ale kochany". Dalej potrafi podlać coś w mieszkaniu, ale pani powiedziała, że ok. Uff, bo aż bałam się zapytać, co z nim...:cool1:. Mam nadzieję, że na zawsze.

• 1 year later...
Posted (edited)

Ziucio odszedł w grudniu, wrócił ze spacerku z panią, gonił po mieszkaniu swoją piłeczkę i upadł. Po kilku minutach mimo próby cucenia, jego serduszko przestało bić. To pewnie był zawał, bo Ziucio miał już swoje latka. Teraz biega sobie za TM z innymi pieskami. Może moja Nisiunia
[*] spotkała lokatora, który z nią troszkę pomieszkał.
Choć były okresowe problemy (wynikające głównie z tego, że cały czas miał tendencje do podnoszenia nogi w domu), był jednak kochany. Jego pani ostatnio powiedziała, że choć przecież nie był ładny z tymi powykrzywianymi łapkami, to dla niej był piękny. Mam nadzieję, że był bardzo szczęśliwy przez ostatnie dwa lata swego życia.

Takiego go zapamiętam na zawsze:
[URL="http://fmix.pl/zdjecie/1432067/cimg2547"][IMG]http://i2.fmix.pl/fmi278/27bde062001a48794b43036a/zdjecie.jpg[/IMG][/URL]

Edited by dreag