dreag Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 Umówiłyśmy się, że jak wróci, to da znać, bo nalegałam na odwiedziny. Ziutek podobno jest tam od maja i "jest mu tam naprawdę dobrze". Zobaczymy... Quote
dreag Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Nooo to dała znać. Dziś dostałam smsa, że Ziutek jest u niej, bo "zagryzł 3 kogutki rosołowe i sporo małych":roll:, bo tamta kobieta nie zamknęła zagrody. No i znów ma wielbiciela, który nie odstępuje jej ani na krok i na razie zachowuje się idealnie. Ciekawe, gdzie trafi, jak znowu Pańcia będzie wyjeżdżać.... Biedny ten Ziucio, bez komentarza. A tamta, u której był ostatnio, taka podobno była zakochana w nim od pierwszego wejrzenia. Szybko zamknęła oczy:shake:. Quote
agaciaaa Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Biedny Ziutek, przerzucany z miejsca na miejsce... :shake: Quote
dreag Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Przy okazji kontaktu p. Jadwigi ze mną w sprawie pomocy psu spod jej bloku dowiedziałam się, że Ziutek jest wykastrowany:crazyeye:, jak to usłyszałam "duuuurny, ale kochany". Dalej potrafi podlać coś w mieszkaniu, ale pani powiedziała, że ok. Uff, bo aż bałam się zapytać, co z nim...:cool1:. Mam nadzieję, że na zawsze. Quote
dreag Posted August 16, 2012 Author Posted August 16, 2012 (edited) Ziucio odszedł w grudniu, wrócił ze spacerku z panią, gonił po mieszkaniu swoją piłeczkę i upadł. Po kilku minutach mimo próby cucenia, jego serduszko przestało bić. To pewnie był zawał, bo Ziucio miał już swoje latka. Teraz biega sobie za TM z innymi pieskami. Może moja Nisiunia [*] spotkała lokatora, który z nią troszkę pomieszkał. Choć były okresowe problemy (wynikające głównie z tego, że cały czas miał tendencje do podnoszenia nogi w domu), był jednak kochany. Jego pani ostatnio powiedziała, że choć przecież nie był ładny z tymi powykrzywianymi łapkami, to dla niej był piękny. Mam nadzieję, że był bardzo szczęśliwy przez ostatnie dwa lata swego życia. Takiego go zapamiętam na zawsze: [URL="http://fmix.pl/zdjecie/1432067/cimg2547"][IMG]http://i2.fmix.pl/fmi278/27bde062001a48794b43036a/zdjecie.jpg[/IMG][/URL] Edited August 16, 2012 by dreag Quote
zachary Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Dobrze,że Ziucio odszedł w swoim domku! A był cudny! Quote
Recommended Posts