Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

luta4 napisał(a):
Jest naprawdę fajnym psem potrzebuje tylko odpowiedzialnego opiekuna a będzie kochał całym psim sercem

Tedi, na górę, hopla! Musisz szybciutko mieć prawdziwy domek:)

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedny Tedi, czy coś nowego u niego słychać? czy jest już mniej bojaźliwy? Fajny piesek, wiele przecierpiał w swoim krótkim życiu i miejmy nadzieję, że los się wkrótce do niego uśmiechnie.

Posted

Tedi dzisiaj miał sesję zdjęciową do czterech łap emisja w sobotę ok 13 .zorientowałam się również że kiedyś był po domowemu układany rozumie ,,siad,, spokój,, stój w niedzielę będzie miał założoną obrożę może uda mi wyjść z nim na krótki spacerek Program cztery łapy jest w tv ,,TOYA,,DUŻO MNIEJ SIĘ BOI

Posted

[quote name='polubek']i w górę Tedi bo wszyscy zapomną o tobie a ty musisz przecież znaleźć domek :laola:

chociaż tak mogę pomóc - inaczej w tej chwili nie dam ale historia przejmująca a psiaczek uroczy.

:laola:[FONT=Comic Sans MS]W GÓRĘ TEDI !!!!!!![/FONT]:laola:

Posted

W najbliższych dniach wejdą nowe zdjęcia.Tedi jest coraz fajniejszy potrzebuje kogoś do zabawy.Nie wybrzydza w jedzeniu zjada karmę suchą gotowaną wszystko mu smakuje.W niedzielę sprawdzę czy niema czipa ,chociaż mam wątpliwości

Posted

Hej Tedi odwiedzam cię. Wczoraj był jeden tel z propozycją wzięcia psiaka ale niestety na łańcuch i na wieś.Oczywiście odmówiłam. ZBYT DOBRZE ZNAM to wszystko z interwencji, które robiłam jako inspektor.

Posted

KOCHAM WSZYSTKIE ZWIERZAKI W TEJ CHWILI NIESTETY NIE MOGĘ POMÓC PONIEWAŻ MAM 20 KOTÓW NA KARMIENIU ZIMOWYM A TAKŻE PSA W DOMU TYMCZASOWYM I JESTEM EMERYTKĄ. Uważam że w takich wypadkach powinna pomóc jakaś organizacja pro zwierzęca. Serdecznie pozdrawiam,też ledwo sobie sama radzę tym bardziej że mam swoje domowe dwa psy w tym 13 letnia suka ze zwyrodnieniem stawów.

Posted

To nowe zdjęcia Tediego te z długą szyją to zaciekawienie co trzymam w ręku te na których przykuca to prośba o zabawę. Mimo śniegu i mrozu myślę że nie jest mu zimno ponieważ ma ciepłą budę dużo słomy i gotowane jedzenie Ale w dalszym ciągu brak mu domu i opiekuna

Posted

ODA DO PANA.
Wichry wieją, deszcze leją
Słońce pali w łebek mój
Zagubiony w wielkim świecie
Szukam domu -może... twój ..?
autor -bezdomny pies

Posted

[quote name='luta4']To nowe zdjęcia Tediego te z długą szyją to zaciekawienie co trzymam w ręku te na których przykuca to prośba o zabawę. Mimo śniegu i mrozu myślę że nie jest mu zimno ponieważ ma ciepłą budę dużo słomy i gotowane jedzenie Ale w dalszym ciągu brak mu domu i opiekuna

Witaj Tedi !!!!
Śliczne masz te nowe fotki.Oh,gdybym Ci mogła jeszcze inaczej pomóc.
Na razie chociaż tyle:

Do góry TEDI !!!!!! HOOOOOOOP

Posted

Mam ochotę skakać do góry miłe zainteresowane cioteczki dziś w obecności cioteczki polubek przeprowadziłam rozmowę przed adopcyjną.Ludzie wspaniali domek z ogródkiem ale pies będzie domowy.Pani zobowiązała się do odwiedzania w wolnej chwili w tym tygodniu psa żeby się przyzwyczaił. Proszę Boga żeby się ludzie nie rozmyślili. W przyszłą niedzielę podpisujemy umowę adopcyjną i psinka jedzie do domu.WSZYSTKIM PSIAKOM ŻYCZĘ NOWYCH ,NORMALNYCH ,KOCHAJĄCYCH DOMÓW

Posted

Witaj Tedi! Trzymam kciuki, żeby jutrzejsza niedziela okazała się dla Ciebie początkiem szczęśliwego życia w nowym domku. Z niecierpliwością czekam jutro na wiadomość od Luty.

Posted

Niestety pies boi się nowej opiekunki.Pani boi się psa .Postaram się o wizytę psiego behawiorysty może uda się go rozpracować. trzeba go jeszcze bardziej socjalizowac tylko niestety brak czasu.JEST TO BARDZO FAJNY PSIAK