gaja30 Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 luta4 napisał(a):Jest naprawdę fajnym psem potrzebuje tylko odpowiedzialnego opiekuna a będzie kochał całym psim sercem Tedi, na górę, hopla! Musisz szybciutko mieć prawdziwy domek:) Quote
polubek Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 no Tedi tak cicho u ciebie. wysoko do góry hop Quote
gaja30 Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 polubek napisał(a):no Tedi tak cicho u ciebie. wysoko do góry hop No właśnie, na górę, myk! Quote
Kizia1 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Biedny Tedi, czy coś nowego u niego słychać? czy jest już mniej bojaźliwy? Fajny piesek, wiele przecierpiał w swoim krótkim życiu i miejmy nadzieję, że los się wkrótce do niego uśmiechnie. Quote
luta4 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Tedi dzisiaj miał sesję zdjęciową do czterech łap emisja w sobotę ok 13 .zorientowałam się również że kiedyś był po domowemu układany rozumie ,,siad,, spokój,, stój w niedzielę będzie miał założoną obrożę może uda mi wyjść z nim na krótki spacerek Program cztery łapy jest w tv ,,TOYA,,DUŻO MNIEJ SIĘ BOI Quote
Mega Psiara Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='polubek']i w górę Tedi bo wszyscy zapomną o tobie a ty musisz przecież znaleźć domek :laola: chociaż tak mogę pomóc - inaczej w tej chwili nie dam ale historia przejmująca a psiaczek uroczy. :laola:[FONT=Comic Sans MS]W GÓRĘ TEDI !!!!!!![/FONT]:laola: Quote
Cajus JB Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 luta Twoje doświadczenie i serce niech procentuje na korzyść Tediego. Taka reklama na pewno Mu się przyda. Może ktoś się w Nim zakocha. Quote
luta4 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 W najbliższych dniach wejdą nowe zdjęcia.Tedi jest coraz fajniejszy potrzebuje kogoś do zabawy.Nie wybrzydza w jedzeniu zjada karmę suchą gotowaną wszystko mu smakuje.W niedzielę sprawdzę czy niema czipa ,chociaż mam wątpliwości Quote
Mega Psiara Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Witaj Tedi !!!!!! wpadłam wieczorkiem by życzyć Ci dobrej nocy no i oczywiście [FONT=Comic Sans MS]W GÓRĘ TEDI !!!!!!![/FONT] Quote
luta4 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Hej Tedi odwiedzam cię. Wczoraj był jeden tel z propozycją wzięcia psiaka ale niestety na łańcuch i na wieś.Oczywiście odmówiłam. ZBYT DOBRZE ZNAM to wszystko z interwencji, które robiłam jako inspektor. Quote
_Pixia_ Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Z góry przepraszam za offa ale zapraszam na wątek kociaka, który doświadczył bardzo wiele złego. Jednak po mimo tego wszystkiego nadal chce żyć. Pomóż sfinansować jego leczenie. Dziękuję Quote
luta4 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 KOCHAM WSZYSTKIE ZWIERZAKI W TEJ CHWILI NIESTETY NIE MOGĘ POMÓC PONIEWAŻ MAM 20 KOTÓW NA KARMIENIU ZIMOWYM A TAKŻE PSA W DOMU TYMCZASOWYM I JESTEM EMERYTKĄ. Uważam że w takich wypadkach powinna pomóc jakaś organizacja pro zwierzęca. Serdecznie pozdrawiam,też ledwo sobie sama radzę tym bardziej że mam swoje domowe dwa psy w tym 13 letnia suka ze zwyrodnieniem stawów. Quote
Mega Psiara Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Hej Tedi !!!! Co u Ciebie - nie dokucza Ci zima,te mrozy i opady śniegu są straszne. W górę Tedi! [FONT=Comic Sans MS]W GÓRĘ TEDI !!!!!!![/FONT] Quote
luta4 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 wklejone zdjęcia Tediego * * * * * * * * * * * * * * Quote
luta4 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 To nowe zdjęcia Tediego te z długą szyją to zaciekawienie co trzymam w ręku te na których przykuca to prośba o zabawę. Mimo śniegu i mrozu myślę że nie jest mu zimno ponieważ ma ciepłą budę dużo słomy i gotowane jedzenie Ale w dalszym ciągu brak mu domu i opiekuna Quote
Kizia1 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Super zdjęcia - Tedi, jesteś piękny i przesympatyczny, trzymam kciuki byś jak najszybciej znalazł dobry dom. W górę piesku! Quote
polubek Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 kawaler do wzięcia czeka, kto nie zdecyduje się szybko będzie tego żałować Quote
luta4 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 ODA DO PANA. Wichry wieją, deszcze leją Słońce pali w łebek mój Zagubiony w wielkim świecie Szukam domu -może... twój ..? autor -bezdomny pies Quote
Mega Psiara Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='luta4']To nowe zdjęcia Tediego te z długą szyją to zaciekawienie co trzymam w ręku te na których przykuca to prośba o zabawę. Mimo śniegu i mrozu myślę że nie jest mu zimno ponieważ ma ciepłą budę dużo słomy i gotowane jedzenie Ale w dalszym ciągu brak mu domu i opiekuna Witaj Tedi !!!! Śliczne masz te nowe fotki.Oh,gdybym Ci mogła jeszcze inaczej pomóc. Na razie chociaż tyle: Do góry TEDI !!!!!! HOOOOOOOP Quote
Kizia1 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Luta4, czy masz nowe wieści o Tedim? Jeśli tak, napisz co u niego slychać. Czy pozwala już zalożyć sobie obróżkę i wychodzi na spacer? Quote
polubek Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 U Tediego wszystko ok. Jest słodki ale nieufny. Widać że jakaś ..... skrzywdziła go bardzo. Quote
luta4 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Mam ochotę skakać do góry miłe zainteresowane cioteczki dziś w obecności cioteczki polubek przeprowadziłam rozmowę przed adopcyjną.Ludzie wspaniali domek z ogródkiem ale pies będzie domowy.Pani zobowiązała się do odwiedzania w wolnej chwili w tym tygodniu psa żeby się przyzwyczaił. Proszę Boga żeby się ludzie nie rozmyślili. W przyszłą niedzielę podpisujemy umowę adopcyjną i psinka jedzie do domu.WSZYSTKIM PSIAKOM ŻYCZĘ NOWYCH ,NORMALNYCH ,KOCHAJĄCYCH DOMÓW Quote
luta4 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Jest nadzieja ze tedi bedzie miał dom ponieważ gdyby panstwo zrezygnowali to mieli dzwonić .Na razie cisza.Trzymajcie kciuki za powodzenie Quote
Kizia1 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Witaj Tedi! Trzymam kciuki, żeby jutrzejsza niedziela okazała się dla Ciebie początkiem szczęśliwego życia w nowym domku. Z niecierpliwością czekam jutro na wiadomość od Luty. Quote
luta4 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Niestety pies boi się nowej opiekunki.Pani boi się psa .Postaram się o wizytę psiego behawiorysty może uda się go rozpracować. trzeba go jeszcze bardziej socjalizowac tylko niestety brak czasu.JEST TO BARDZO FAJNY PSIAK Quote
Recommended Posts