Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malibo57']Magdysko, napisz do moda o przyznanie Ci postu na rozliczenia, rozsyłaj nr konta i uporządkujmy Chojrakowe sprawy.
Pewnie u Dady coś się dzieje, coś o czym nie wiemy, bo to solidna dziewczyna.[/QUOTE]

nie wiem czy tak można bez zezwolenia również Dady. To w końcu jej wątek.

Posted

[quote name='Bjuta']Szczerze mówiąc nie ma chyba czasu na zwłokę? 6 miesięcy zaległości??!!![/QUOTE]

Też tak sądzę - zmiana skarbnika powinna być natychmiastowa.
Założyciel wątku pozostaje ten sam - tu przecież nie ma potrzeby reorganizacji.

Chojrak wciąż ma szansę na wpłaty z FB, ale jak nadal będziemy zwlekać to szansę straci...

Posted

Sądzę, ze obowiązek rozliczenia się z deklaracji do stycznia włącznie i tak zostanie na DadzieM.
Magdyska, jako nowy skarbnik nie może odpowiadać za przeszłe rozliczenia - i mod musi o tym wiedzieć.

Posted

[quote name='yolanovi'][quote name='yolanovi']dziewczyny przelałam dzisiaj na konto Dada M 100 zł dla Chojraczka. To są pieniądze ze skarbonki dobermanki Sendi z tego wątku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234956-dobermanka-Sendi-MA-DOM-zostaje-w-DT-)[/URL]. Sendusia zostaje u mnie na stałe i chciałam pomóc jakiemuś biedakowi dzieląc się pieniążkami, które Sendusia dostała będąc u mnie na DT. Jak kasa dotrze bardzo proszę o potwierdzenie tego faktu na wątku Sendusi. Dziękuję[/QUOTE
[COLOR=#ff0000]CZY SKARBNIK CHOJRAKA MOŻE POTWIERDZIĆ, ZE 100 ZŁ ODE MNIE DOTARŁY? NIKT SIĘ NIE ODEZWAŁ ANI TUTJA ANI NA WĄTKU SENDI. NAWET NIE WIEM CZY PIENIĄDZE WPŁYNĘŁY NA KONTO DADA M[/COLOR]:shake:[/QUOTE]

[B]Kolejny raz proszę o info czy 100 zł przekazane przeze mnie od Sendi dotarło do Chojraka, bo takie było przeznaczenie tych pieniędzy, a ja nie wiem kompletnie nic!!!!!!!!!![/B]

Posted

Magdysko25, a Twojego konta nie można by podać? Przecież Kasia musi mieć tam straszny zacisk przy takich zaległościach tak dużego i schorowanego na maksa psa!

Posted

Może podaj Klementynce, żeby podała na FB - najwyżej się rozliczy później przez Dadę_M. Byleby nie marnować szansy. I tak ten dług będzie Chojraka prześladować. Trzeba naprawdę zacząć coś robić!

Posted

Rozmawiałam z Dadą - zgadza się, rzecz jasna, na zmianę skarbnika - faktycznie, nie ma czasu na Dogo, bo tyra w Korabiewicach. Przygotowuje rozliczenie, żeby je tu zamieścić.
Uważam, że już możesz podawać swoje konto, Magdysko.

Posted

Dzięki wielkie za wieści! No to musimy teraz zacząć działać. Bazarki, żebranie, FB... itd. Spróbujmy spłacić ten dług i już być na bieżąco. Kto się czym zajmie ? :) Ja muszę dojść do siebie (na razie jestem chora) i spróbuję zrobić pierwszy w życiu bazarek.

Posted

[quote name='Bjuta']Dzięki wielkie za wieści! No to musimy teraz zacząć działać. Bazarki, żebranie, FB... itd. Spróbujmy spłacić ten dług i już być na bieżąco. Kto się czym zajmie ? :) Ja muszę dojść do siebie (na razie jestem chora) i spróbuję zrobić pierwszy w życiu bazarek.[/QUOTE]

Dokładnie, trzeba ruszyć. W złym stanie był też rachunek Zenka, ale udało się, m.in. bazarkami, tutaj też tak trzeba.

Posted

Proszę się nie zdziwić bo wysłałam nowy nr konta dla Chojraczka wszystkim, którzy tutaj ostatnio zaglądają. Tak na wszelki wypadek ;)

Niestety nie mogę znaleźć Ania_to_ja. Czy ktoś mógłby mi pomóc?

Może powysyłać pv z prośbą o powrót osób, które pojawiły się na samym początku?