Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo się cieszę,że u Ciebie zdecydowanie lepiej:-)

Dostałam paczkę od elficzkowej i zgodnie z obietnicą wystawiam i zapraszam:-)

http://www.dogomania.com/forum/topic/143260-4-butytorba-i-ksi%C4%85%C5%BCki-bardzo-r%C3%B3%C5%BCne-dla-tofika-2010-20godz/

Dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i melduję o wpłacie Oleny - 100 zł, już przelałam do DT

lecę po Zosiędo żłobka, papap

jutro postaram się coświęcej "koło Tofika" zrobić, bo już mi zdecydowanie lepiej, tylko oczywiście jeszcze w chałupie nie posprzątałam, latam i załatwiam różnesprawy ;) fryzjera ;)

a wieczorkiem psyciatra, ciekawe co mi powie, jużsięnie denerwuję, a relanium już od wczoraj niee biorę, papa

Posted

Kochane, już jestem po wizycie u psychiatry, mam zaburzenia lękowo-depresyjne, od dziś biorę serotonę i będzie po sprawie
Ranyy, że ja wcześniej do psychiatry nie trafiłam... cóż, lepiej późno, niż później
Dzięki Wam wszystkim za wsparcie

oczywiście okazało się, że taka pobudzona jestem po Relanium, więc, gadam, robię i piszę dużo, ale nadal jednak chaotyczne to wszystko,

także wiecie, powoli jeszcze z Tofikiem, ale dziśserio psotaram sięzrobićrozliczenie i zajrzećna nierozliczone bazarki i napisać do dziewczyn, które tam kupowały, buziaki ogromne

odezwę się później

Posted

Kochane, już jestem po wizycie u psychiatry, mam zaburzenia lękowo-depresyjne, od dziś biorę serotonę i będzie po sprawie
Ranyy, że ja wcześniej do psychiatry nie trafiłam... cóż, lepiej późno, niż później
Dzięki Wam wszystkim za wsparcie

oczywiście okazało się, że taka pobudzona jestem po Relanium, więc, gadam, robię i piszę dużo, ale nadal jednak chaotyczne to wszystko,

także wiecie, powoli jeszcze z Tofikiem, ale dziśserio psotaram sięzrobićrozliczenie i zajrzećna nierozliczone bazarki i napisać do dziewczyn, które tam kupowały, buziaki ogromne

odezwę się później

Ewa, tak jest niestety często, że szukamy pomocy u innych specjalistów, a tak naprawdę w naszych czasach dobry psychiatra potrafi zdziałać cuda;

szczególnie osoby wrażliwe wcześniej czy później powinny skorzystać z pomocy;

wiem po sobie;

Ewa jesteś na dobrej drodze, bardzo się cieszę;

Posted

Witajcie, zaglądam, jednak ostatnio mi trochę "siadło" wszystko, moje leki zaczną mnie stawiać na nogi tak na prawdę za dwa tygodnie, a chwilowa euforia po relanium minęła, więc jakoś tak powoli wszystko robię. A ostatnio zaglądałam tu z komórki, i niestety kiepsko mi się dogo z niej obsługuje, nie mówiąc o pisaniu. No ale dziś z kompa.

elfoczkowa, Maryna, wielkie szięki z bazarek, wreszcie tam zajrzałam

co do ogłoszeń, dajcie mi chwilkę, tzn jeszcze z jeden dzień, to poszukam tekstu, który tu gdzieś jest i ew. zmodyfikuję, zastanawiam się tylko, czy będę w stanie rozmawiać z potencjalnymi kandydatami tak, żeby coś zrozumieli ;) o ale raczej moja komórka i mój mail muszą być podane w ogłoszeniach, no bo czyje?

acha, wczoraj dostałam dla Tofika 50 zł od asiunib a dziś 20 od asikowskiej, ogromne dzięki

przelałam to dziś do DT Tofika
rozliczenie niestety nadal musi poczekać :(

Posted

Nie poganiam;-)
dasz tekst jak będziesz gotowa,no i namiary na Ciebie/tel i mail/
zdjęcia ładne są na wątku,to se wezme;-)

jeszcze kilka dni i dam radę :)

Tymczasem wczoraj napisałam do dziewczyn kupujących na moich ostatnich bazarkach, które akurat w moim najgorszym momencie zrobiłam..
.

na szczęście dziewczyny kochane i mądre zrozumiały mnie, że to przez deprechę się nie odzywałam i nie zrezygnowały z zakupów i wczoraj już dostałam pieniądze za książki od atulek (65 zł - łącznie z przesyłką) i Aska7 (40 zł - łącznie z przesyłką)

serdecznie Wam dziękuję!!!!!!

będzie jeszcze 10 zł od mdk8 za kolczyki i 60 trochę później od Arkadia_ za czerwoną kurtkę

dzięki dziewczyny!!!!!!

Posted

Ewa-wyślij mi na pw namiar,gdzie mam przelać wpływ z bazarku-dziękuję :smile:

Dzięki serdeczne!!
Już poszło PW!

ale super, że u Toffika się zaczęło dziać, jeszcze troszkę a wyprowadzimy dziadka na prostą finansową, a Ewa wróci do formy:) czego Wam serdecznie życzę :)

O dzięki serdeczne! Takie życzenia muszą się spełnić :)

Posted

Ja tam zdajsie też cos kupiłam, ale kupie i następnym razem ;p

Oj, to muszę dokładnie sprawdzić...

sprawdziłam

i taki post znalazłam :)

http://www.dogomania.com/forum/topic/140411-ksi%C4%85%C5%BCki-kulinaria-sensacja-lit-pi%C4%99kna-i-inne-na-dt-dla-tofika-do-80914-g-20/page-3

Zapisuje się, i pomyślę co tu wybrać.

i rzeczywiście
http://www.dogomania.com/forum/topic/140394-bi%C5%BCuteria-i-ciuszki-od-elficzkowej-dla-tofika-na-dt-do-7-wrze%C5%9Bnia-g-20/page-8

nr 9 poproszę

Także przepraszam ale co się odwlecze, to nie uciecze