ewick73 Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 Tak to jest jak się po nocach pisze na dogo... To ja do kogo mam wysyłać zaproszenia teraz? Quote
cisowianka Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 [quote name='ewick73']Tak to jest jak się po nocach pisze na dogo... To ja do kogo mam wysyłać zaproszenia teraz?[/QUOTE] Kurcze szukam listy chyba jest ułożona alfabetycznie , wysłałam do 26 cioteczek teraz siedze i ślę dalej. Quote
ewick73 Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 (edited) ja dziś nie dam rady wysyłać, wczoraj siedziałam chyba do 2 w nocy a dziś zasnę błyskawicznie dzięki za pomoc, ja jutro pozapraszam, tylko muszę mniej więcej wiedzieć komuwysłałaś zaproszenia :) [I]edit: już wiem :)[/I] Edited November 9, 2013 by ewick73 Quote
asiuniab Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 [quote name='cisowianka']Kurcze szukam listy chyba jest ułożona alfabetycznie , wysłałam do 26 cioteczek teraz siedze i ślę dalej.[/QUOTE] kochana jeśli mówisz o liście do zaproszeń, to nie jest ułożona alfabetycznie, a tu link: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/245373-Lista-do-zaprosze%C5%84?p=21087517#post21087517"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245373-Lista-do-zaprosze%C5%84?p=21087517#post21087517[/URL] Quote
cisowianka Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Dzięki, śle też do znajomych cioteczek które wiem że raczej się nie obrażą ;) Quote
asiuniab Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Tofiniu kochany uwielbiam Twojego pycholka i tak wracam do Twoich zdjęć i nie mogę się napatrzeć; ewuś, a Tofik w hoteliku jest kochany, i On mieszka w domku, a nie w kojcu?? Quote
ewick73 Posted November 12, 2013 Author Posted November 12, 2013 W żadnym kojcu!!! Grzeje dupkę w mieszkaniu :-) są tam jeszcze: bullterier pan na włościach - i amstaffka staruszka, z którą gdzieś na zdjęciach z mają jest. na zmianę są trzymane w kenelu, jeśli trzeba. Bo Tofik jest zaczepny i potrafi się rzucić na bullteriera. I jeździ na wakacje do domku na działce. Takich luksusów to on nie miał wcześniej przed tym dt. Quote
asiuniab Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 [quote name='ewick73']W żadnym kojcu!!! Grzeje dupkę w mieszkaniu :-) są tam jeszcze: bullterier pan na włościach - i amstaffka staruszka, z którą gdzieś na zdjęciach z mają jest. na zmianę są trzymane w kenelu, jeśli trzeba. Bo Tofik jest zaczepny i potrafi się rzucić na bullteriera. I jeździ na wakacje do domku na działce. Takich luksusów to on nie miał wcześniej przed tym dt.[/QUOTE] no to super, że prowadzi życie "niemieckiego" emeryta;) tylko po co ta agresja?? Quote
ewick73 Posted November 12, 2013 Author Posted November 12, 2013 Odreagowuje lata nieszczęść, schronisko, u mojej sąsiadki też nie miał lekko Quote
asiuniab Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 [quote name='ewick73']Odreagowuje lata nieszczęść, schronisko, u mojej sąsiadki też nie miał lekko[/QUOTE] ojej, no biedny smoczuś; Tofiś my Cię nie opuścimy kochaniutki:) Quote
cisowianka Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 (edited) [quote name='asiuniab']ojej, no biedny smoczuś; Tofiś my Cię nie opuścimy kochaniutki:)[/QUOTE] No, nie ma takiej opcji z opuszczaniem :) Edited November 15, 2013 by cisowianka Quote
asiuniab Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 [quote name='asikowska']Ewcia ile Tofik ma lat?[/QUOTE] myślisz o tym samym co ja?? [IMG]http://i49.tinypic.com/t05do9.gif[/IMG] mi wychodzi, że w styczniu będzie mieć 10 lat, bo wątek założony jest w styczniu 2010 i tam ewcia napisała, że ma 6 lat, a od tego czasu minęło prawie 4 lata; czy dobrze prawię?? Quote
asikowska Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 [quote name='asiuniab']myślisz o tym samym co ja?? [IMG]http://i49.tinypic.com/t05do9.gif[/IMG] mi wychodzi, że w styczniu będzie mieć 10 lat, bo wątek założony jest w styczniu 2010 i tam ewcia napisała, że ma 6 lat, a od tego czasu minęło prawie 4 lata; czy dobrze prawię??[/QUOTE] chyba tak może się załapie :)) Quote
asiuniab Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 [quote name='asikowska']chyba tak może się załapie :))[/QUOTE] super jakbyś Go zgłosiła, bo ja mam kolejkę i u mnie dopiero na styczeń by wskoczył (bo można 1 psiaka w miesiącu zgłaszać) Quote
asikowska Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 to w grudniu go zgłoszę:) jakbym zapomniała to proszę o przypomnienie:) Quote
asiuniab Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 [quote name='asikowska']to w grudniu go zgłoszę:) jakbym zapomniała to proszę o przypomnienie:)[/QUOTE] postaram się pamiętać, tzn. na 99,99% przypomnę Tofiszcze :) Quote
ewick73 Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 hej dziewczyny, jestem :) weekend częściowo poza domem, podładowałam trochę baterie u znajomych :D dzięki za tą SKARPETĘ :) ASIKOWSKA, a ja dla ciebie część posłania udziergałam... zrobię zdjęcie bo nie wiem czy taki rodzaj włóczki ci odpowiada - to jest coś w rodzaju wełny, gruba, taki zgaszony brąz, tyle, że ja z tego nie robiłam jeszcze posłań i nie wiem jak się do tego kłaki czepiają aaa i może jakiś inny kolorystyczny akcent? może być liliowy? od czasu do czasu taki pasek by sobie biegł, kolorystycznie paseje do brązu :) Quote
asiuniab Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 [quote name='ewick73']hej dziewczyny, jestem :) weekend częściowo poza domem, podładowałam trochę baterie u znajomych :D dzięki za tą SKARPETĘ :) ASIKOWSKA, a ja dla ciebie część posłania udziergałam... zrobię zdjęcie bo nie wiem czy taki rodzaj włóczki ci odpowiada - to jest coś w rodzaju wełny, gruba, taki zgaszony brąz, tyle, że ja z tego nie robiłam jeszcze posłań i nie wiem jak się do tego kłaki czepiają aaa i może jakiś inny kolorystyczny akcent? może być liliowy? od czasu do czasu taki pasek by sobie biegł, kolorystycznie paseje do brązu :)[/QUOTE] no to widać, że udany weekend:) to super, ciekawe jaki weekend miała nasz bohater Tofiszcze:) Quote
asikowska Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Ewcia może być ciemny bo mam kota czarnego w pracy i łazi nie tylko po biurach to będzie się mniej brudził:))) sierści dużo nie gubi to sobie poradzimy:))kolor jakiś do niego dobierz byle nie pomarańczowy bo nie lubię:)) i jeszcze pytanie czy dorobiłabyś mi rękawiczki z jednym palcem do tego kompletu co mi robiłaś w zeszłym roku, komin był rękawiczki czapka, pomieszane odcienie różu Quote
asikowska Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 to dla siostry bo zgubiła rękawiczki:) Quote
ewick73 Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 [quote name='asikowska']Ewcia może być ciemny bo mam kota czarnego w pracy i łazi nie tylko po biurach to będzie się mniej brudził:))) sierści dużo nie gubi to sobie poradzimy:))kolor jakiś do niego dobierz byle nie pomarańczowy bo nie lubię:)) i jeszcze pytanie czy dorobiłabyś mi rękawiczki z jednym palcem do tego kompletu co mi robiłaś w zeszłym roku, komin był rękawiczki czapka, pomieszane odcienie różu[/QUOTE] ok, ale rękawiczki ciut później, ok? ze sznureczkiem, żeby nie gubiła? ;) Quote
asiuniab Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 no właśnie taki sznureczek muszę sobie udziergać, chyba na szydełku, dla tej mojej Olci, bo żłobianki mówią, że wciąż zrzuca rękawiczki;) Quote
Recommended Posts