Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewick73']Tak to jest jak się po nocach pisze na dogo... To ja do kogo mam wysyłać zaproszenia teraz?[/QUOTE]
Kurcze szukam listy chyba jest ułożona alfabetycznie , wysłałam do 26 cioteczek teraz siedze i ślę dalej.

Posted (edited)

ja dziś nie dam rady wysyłać, wczoraj siedziałam chyba do 2 w nocy a dziś zasnę błyskawicznie

dzięki za pomoc, ja jutro pozapraszam, tylko muszę mniej więcej wiedzieć komuwysłałaś zaproszenia :)
[I]edit: już wiem :)[/I]

Edited by ewick73
Posted

[quote name='cisowianka']Kurcze szukam listy chyba jest ułożona alfabetycznie , wysłałam do 26 cioteczek teraz siedze i ślę dalej.[/QUOTE]
kochana jeśli mówisz o liście do zaproszeń, to nie jest ułożona alfabetycznie, a tu link:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/245373-Lista-do-zaprosze%C5%84?p=21087517#post21087517"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245373-Lista-do-zaprosze%C5%84?p=21087517#post21087517[/URL]

Posted

W żadnym kojcu!!! Grzeje dupkę w mieszkaniu :-) są tam jeszcze: bullterier pan na włościach - i amstaffka staruszka, z którą gdzieś na zdjęciach z mają jest. na zmianę są trzymane w kenelu, jeśli trzeba. Bo Tofik jest zaczepny i potrafi się rzucić na bullteriera. I jeździ na wakacje do domku na działce. Takich luksusów to on nie miał wcześniej przed tym dt.

Posted

[quote name='ewick73']W żadnym kojcu!!! Grzeje dupkę w mieszkaniu :-) są tam jeszcze: bullterier pan na włościach - i amstaffka staruszka, z którą gdzieś na zdjęciach z mają jest. na zmianę są trzymane w kenelu, jeśli trzeba. Bo Tofik jest zaczepny i potrafi się rzucić na bullteriera. I jeździ na wakacje do domku na działce. Takich luksusów to on nie miał wcześniej przed tym dt.[/QUOTE]
no to super, że prowadzi życie "niemieckiego" emeryta;) tylko po co ta agresja??

Posted

[quote name='ewick73']Odreagowuje lata nieszczęść, schronisko, u mojej sąsiadki też nie miał lekko[/QUOTE]
ojej, no biedny smoczuś; Tofiś my Cię nie opuścimy kochaniutki:)

Posted

[quote name='asikowska']Ewcia ile Tofik ma lat?[/QUOTE]

myślisz o tym samym co ja??
[IMG]http://i49.tinypic.com/t05do9.gif[/IMG]

mi wychodzi, że w styczniu będzie mieć 10 lat, bo wątek założony jest w styczniu 2010 i tam ewcia napisała, że ma 6 lat, a od tego czasu minęło prawie 4 lata;
czy dobrze prawię??

Posted

[quote name='asiuniab']myślisz o tym samym co ja??
[IMG]http://i49.tinypic.com/t05do9.gif[/IMG]

mi wychodzi, że w styczniu będzie mieć 10 lat, bo wątek założony jest w styczniu 2010 i tam ewcia napisała, że ma 6 lat, a od tego czasu minęło prawie 4 lata;
czy dobrze prawię??[/QUOTE]

chyba tak może się załapie :))

Posted

[quote name='asikowska']chyba tak może się załapie :))[/QUOTE]

super jakbyś Go zgłosiła, bo ja mam kolejkę i u mnie dopiero na styczeń by wskoczył (bo można 1 psiaka w miesiącu zgłaszać)

Posted

hej dziewczyny, jestem :)

weekend częściowo poza domem, podładowałam trochę baterie u znajomych :D

dzięki za tą SKARPETĘ :)

ASIKOWSKA, a ja dla ciebie część posłania udziergałam... zrobię zdjęcie bo nie wiem czy taki rodzaj włóczki ci odpowiada - to jest coś w rodzaju wełny, gruba, taki zgaszony brąz, tyle, że ja z tego nie robiłam jeszcze posłań i nie wiem jak się do tego kłaki czepiają
aaa i może jakiś inny kolorystyczny akcent? może być liliowy?
od czasu do czasu taki pasek by sobie biegł, kolorystycznie paseje do brązu :)

Posted

[quote name='ewick73']hej dziewczyny, jestem :)

weekend częściowo poza domem, podładowałam trochę baterie u znajomych :D

dzięki za tą SKARPETĘ :)

ASIKOWSKA, a ja dla ciebie część posłania udziergałam... zrobię zdjęcie bo nie wiem czy taki rodzaj włóczki ci odpowiada - to jest coś w rodzaju wełny, gruba, taki zgaszony brąz, tyle, że ja z tego nie robiłam jeszcze posłań i nie wiem jak się do tego kłaki czepiają
aaa i może jakiś inny kolorystyczny akcent? może być liliowy?
od czasu do czasu taki pasek by sobie biegł, kolorystycznie paseje do brązu :)[/QUOTE]

no to widać, że udany weekend:) to super, ciekawe jaki weekend miała nasz bohater Tofiszcze:)

Posted

Ewcia może być ciemny bo mam kota czarnego w pracy i łazi nie tylko po biurach to będzie się mniej brudził:))) sierści dużo nie gubi to sobie poradzimy:))kolor jakiś do niego dobierz byle nie pomarańczowy bo nie lubię:))

i jeszcze pytanie czy dorobiłabyś mi rękawiczki z jednym palcem do tego kompletu co mi robiłaś w zeszłym roku, komin był rękawiczki czapka, pomieszane odcienie różu

Posted

[quote name='asikowska']Ewcia może być ciemny bo mam kota czarnego w pracy i łazi nie tylko po biurach to będzie się mniej brudził:))) sierści dużo nie gubi to sobie poradzimy:))kolor jakiś do niego dobierz byle nie pomarańczowy bo nie lubię:))

i jeszcze pytanie czy dorobiłabyś mi rękawiczki z jednym palcem do tego kompletu co mi robiłaś w zeszłym roku, komin był rękawiczki czapka, pomieszane odcienie różu[/QUOTE]
ok, ale rękawiczki ciut później, ok? ze sznureczkiem, żeby nie gubiła? ;)