Toller Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Dziś bierzemy się do roboty internetowej - damy znać jak tylko będzie wszystko jak trzeba :cool3: Quote
zelek Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Prosze Was, zebyscie wysylali ewentualne uwagi co do stronki - dobrze byloby "przyklepac" juz identyfikacje, bo niedlugo pokaz, czyli trzeba bedzie miec koszulki, ulotki no i oczywiscie strone www, a lepiej nie zmieniac kolorow, logo i takich tam co chwile... no i do sponsorow trzeba uderzyc - tez by fajnie bylo sie im ladnie pokazac :D I jeszcze dorzuce cos dla Monity :) [IMG]http://www.tuuli.home.pl/agility/pierwszy/IMG_0796.jpg[/IMG] Quote
Monia i Taja Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Zelek, masz info na mailu :) Mam informacje od p. Agnieszki od torku; 1. Zgodziła się na raty :) musimy wtedy podać terminy kolejnych wpłat- trochę to trudne, ale faktycznie trzeba będzie to zrobić. 2. Gdybyśmy nie wzięli garażu, będzie o 1000 zł mniej :), czyli 7.500 zł - to jest akurat dobra wiadomośc :) Quote
Monia i Taja Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Zelek proponuje ( i dobrze), żeby każdy wpisał na dogo swoją propozycję nazwy. No to ja wpiszę propozycję Sonusia: [B]Krakusy Running Agility Klub - [/B]wskrócie [B]KRAK [/B]Na treningu była tez prozycja Zelka - [B]KRAGILITY [/B] Quote
Toller Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Forum będzie za chwilę moment ;) Nad nazwą sie zastanwowię jak to wreszcie uruchomimy :evil_lol: Quote
zelek Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Ja tylko napisze, ze jak na razie co do projektu i kolorystyki mamy pelna zgodnosc, wiec idziemy do przodu z iscie agilitowa predkoscia! :D Bylo kilka uwag do np menu i takich tam spraw dot. zawartosci - to wszystko jest jeszcze do uzgodnienia! Ja proponuje, zeby moze sie spotkac i uzgodnic, co tam mialoby wlasciwie byc, chyba, ze uwazacie, ze szkoda czasu, to mozna jakos na forum sprobowac sie dogadac.. :) Quote
Toller Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Pytanie za 100 pkt - czy zdzierżycie niedostatek ikonek i podstawowy layout forum, ale już będziemy pisać tam a my w biegu dopracujemy, czy chcecie poczekać aż będzie tam ładnie?? Forum działa, tylko jest bardziej niż surowe na razie :razz: Quote
zelek Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 pewnie, na razie potrzebujemy po prostu sprawne miejsce do pogadania :) Quote
Śnieżynka Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Byle działało lepiej niż dgm :D i dało sie porozumieć :D resztę sie z czasem dopracuje :D :D Uzupełnienie: a co do dogadanie szczegółów to może podczas spotkań weekendowych, chyba że udało by sie nam spotkać jakoś pod blachą :D ze wszystkimi materiałami :D bo w najbliższe weekendy to będzie różny skład na treningach :) Quote
Toller Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Kończymy już - pytanie ostatnie - czy chcecie aby przy rejestracji podawane było prawdziwe imię i nazwisko, czy nie? MIchał właśnie gada z Przemkiem o domenie Quote
zelek Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 No wlasnie dlatego proponowalam spotkanie niezaleznie od treningu, bo Tollerow ma nie byc. A tak to mozna wziac laptopa i wszystko obgadac na spokojnie. ----- jesli od 19, to mnie tak :) Quote
Śnieżynka Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 podawane może być, przynajmniej ja nie mam nic przeciwko, a tak dla ułatwienia loginy i nicy mogą być takie jak tutaj :D P.S. ja niestety w środy odpadam... chyba że po 22 :D Quote
zelek Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 ja tez nie mam nic przeciwko podawaniu imienia i nazwiska, jesli tylko uwazacie, ze to jest sensowne... a nicki to juz jakie kto chce, bo ja wcale Zelkiem nie chce byc juz do konca zycia :P ;) Quote
Śnieżynka Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Ja niestety ze względu na swoja sklerozę wszędzie loguje się tak samo :D bo po pewnym czasie okazuje się, że nie pamiętam hasła albo loginu :D Quote
Toller Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 O tyle uważam że podawanie imienia i nazwiska ma sens, że wtedy wiadomo co kto pisze - tak jest na kilka forach (w tym psach sportowych, czy forum agilitowym Fortu) tylko nei wiem czy wprowadzić to jako pole obowiązkowe, czy jako pole dowolnego wyboru. Quote
Śnieżynka Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Moim skromnym zdanie to lepsze bo przynajmniej nie będzie przypadkowych ludzi, którzy będą mieszać :D choć imię i nazwisko można zmyślić.... Quote
Toller Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 spłodziłam regulamin, wszystko już prawie gotowe, czekam na więcej głosów odnoszących się do obowiązku podania swoich personaliów Quote
zelek Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 w takim razie ja jestem za podaniem im. i nazwiska. Quote
Toller Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Dobra, czas na test - logujcie się:cool3: [url]http://agility.krakow.novascotia.pl/[/url] Jak coś nie gra z rejestracją, od razu piszcie. Quote
monita Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='zelek'] I jeszcze dorzuce cos dla Monity :) [/quote] Dziękuje bardzo :multi: PS : ale nie widzę retuszu ;) :eviltong: [B]Toller[/B] strona bardzo fajna. Quote
Śnieżynka Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Hej Monia :) mało komu dogo działa :D wpadaj do Nas :D Quote
Recommended Posts