Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Prosze Was, zebyscie wysylali ewentualne uwagi co do stronki - dobrze byloby "przyklepac" juz identyfikacje, bo niedlugo pokaz, czyli trzeba bedzie miec koszulki, ulotki no i oczywiscie strone www, a lepiej nie zmieniac kolorow, logo i takich tam co chwile... no i do sponsorow trzeba uderzyc - tez by fajnie bylo sie im ladnie pokazac :D

I jeszcze dorzuce cos dla Monity :)

[IMG]http://www.tuuli.home.pl/agility/pierwszy/IMG_0796.jpg[/IMG]

Posted

Zelek, masz info na mailu :)

Mam informacje od p. Agnieszki od torku;
1. Zgodziła się na raty :) musimy wtedy podać terminy kolejnych wpłat- trochę to trudne, ale faktycznie trzeba będzie to zrobić.
2. Gdybyśmy nie wzięli garażu, będzie o 1000 zł mniej :), czyli 7.500 zł - to jest akurat dobra wiadomośc :)

Posted

Zelek proponuje ( i dobrze), żeby każdy wpisał na dogo swoją propozycję nazwy.

No to ja wpiszę propozycję Sonusia: [B]Krakusy Running Agility Klub - [/B]wskrócie [B]KRAK
[/B]Na treningu była tez prozycja Zelka - [B]KRAGILITY

[/B]

Posted

Ja tylko napisze, ze jak na razie co do projektu i kolorystyki mamy pelna zgodnosc, wiec idziemy do przodu z iscie agilitowa predkoscia! :D
Bylo kilka uwag do np menu i takich tam spraw dot. zawartosci - to wszystko jest jeszcze do uzgodnienia! Ja proponuje, zeby moze sie spotkac i uzgodnic, co tam mialoby wlasciwie byc, chyba, ze uwazacie, ze szkoda czasu, to mozna jakos na forum sprobowac sie dogadac.. :)

Posted

Pytanie za 100 pkt - czy zdzierżycie niedostatek ikonek i podstawowy layout forum, ale już będziemy pisać tam a my w biegu dopracujemy, czy chcecie poczekać aż będzie tam ładnie??
Forum działa, tylko jest bardziej niż surowe na razie :razz:

Posted

Byle działało lepiej niż dgm :D i dało sie porozumieć :D resztę sie z czasem dopracuje :D :D

Uzupełnienie:
a co do dogadanie szczegółów to może podczas spotkań weekendowych, chyba że udało by sie nam spotkać jakoś pod blachą :D ze wszystkimi materiałami :D bo w najbliższe weekendy to będzie różny skład na treningach :)

Posted

Kończymy już - pytanie ostatnie - czy chcecie aby przy rejestracji podawane było prawdziwe imię i nazwisko, czy nie?
MIchał właśnie gada z Przemkiem o domenie

Posted

No wlasnie dlatego proponowalam spotkanie niezaleznie od treningu, bo Tollerow ma nie byc. A tak to mozna wziac laptopa i wszystko obgadac na spokojnie.

-----
jesli od 19, to mnie tak :)

Posted

ja tez nie mam nic przeciwko podawaniu imienia i nazwiska, jesli tylko uwazacie, ze to jest sensowne... a nicki to juz jakie kto chce, bo ja wcale Zelkiem nie chce byc juz do konca zycia :P ;)

Posted

O tyle uważam że podawanie imienia i nazwiska ma sens, że wtedy wiadomo co kto pisze - tak jest na kilka forach (w tym psach sportowych, czy forum agilitowym Fortu) tylko nei wiem czy wprowadzić to jako pole obowiązkowe, czy jako pole dowolnego wyboru.

Posted

[quote name='zelek']

I jeszcze dorzuce cos dla Monity :)

[/quote]

Dziękuje bardzo :multi:

PS : ale nie widzę retuszu ;) :eviltong:

[B]Toller[/B] strona bardzo fajna.

• 2 weeks later...