Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny ja mam MBank.!
Jak najbardziej polecam!
Przelewy za darmo, płacenie kartą -darmowe!
Prowadzenie konta - darmowe!
Mają dużo swoich bankomatów.

NIE - dla hotel. Transport.. w 50 % ? Przy stałych deklaracjach np.

Posted

MikroBank mi sie podoba :)

Hotele:
Mam na mysli to, że ktoś mówi: biore mikrusa ale za 10 zl/doba - tego mikro skarbonka nie zaakcepytuje , ale
biore mikrusa ale oplaccie mi sterylke mojego psa czy zasponsorujcie karme psu (innemu niz Mikrus) ktorego mam pod opieka - wtedy tak, albo dorzuccie mi 100 zl na leczenie psa, ktorego mam pod opieka a jest w szpitalu leczony - to tak.

kumacie? czyli "DT na układzie" - finansujemy nie psi BYZNES, ale pieniadze pomoga jeszcze innemu. Oczywiscie nie bierzemy calej kwoty tylko jakas czesc.

Co Wy na to?

Posted

[quote name='Malwi']Mikronetka ... hmmm dziwne skojarzenia mogą być :P ( moj tż przed chwila przeczytał co innego :P )

a MIKROpetka? od skarpetki[/QUOTE]
Zboczuchy :eviltong: :lol::lol::lol:

[quote name='mshume']A moze MINIBONKA ;)[/QUOTE]
[quote name='Agucha']Co do nazwy - ciężko...

Może... [B]MINI-bonka[/B], MIKROnetka (od portmonetki), MIKRO-bank?

... zero weny twórczej... to przez te duchoty:shake:[/QUOTE]
:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Madallena']MikroBank mi sie podoba :)

Hotele:
Mam na mysli to, że ktoś mówi: biore mikrusa ale za 10 zl/doba - tego mikro skarbonka nie zaakcepytuje , [B]ale
biore mikrusa ale oplaccie mi sterylke mojego psa [/B]czy zasponsorujcie karme psu (innemu niz Mikrus) ktorego mam pod opieka - wtedy tak, albo dorzuccie mi 100 zl na leczenie psa, ktorego mam pod opieka a jest w szpitalu leczony - to tak.

kumacie? czyli "DT na układzie" - finansujemy nie psi BYZNES, ale pieniadze pomoga jeszcze innemu. Oczywiscie nie bierzemy calej kwoty tylko jakas czesc.

Co Wy na to?[/QUOTE]
Sponsorowanie sterylki czyjegoś psa - nie zgodne z regulaminem Dogo ;)

Płacenie za karmę dla innego psa, który jest na płatnym tymczasie, bo o tym chyba mowa - też chyba nie do końca będzie fair? ;)

Na sponsorowanie sterylek jest założona sterylkowa skarbonka ;)

Ja rozumiem, że jest wiele psow w potrzebie, ale albo prowadzimy zaplecze dla mikrusów, albo nie. Temat zaczyna sie za bardzo rozwlekać.

Posted

straszne te dziewczyny! takie zboczone, a kazda ma skojarzenia bo ...głodnemu ... :eviltong::eviltong:

Dobra, kto ma jeszcze cos do powiedzenia odnosnie "DT na ukladzie"?

Wyjasnie to jeszcze bardziej obrazowo: zakladajac, że nop. (biore pierwsza lepsza :) ) Malwi opiekuje sie Opera. Placi jej hotel z deklaracji, za weta i takie tam. Kupuje rowniez dla niej karme. Nagle decyduje sie na DT dla mikropsiaka na takim "ukladzie" ze Mikropsiak jest u niej, ale za miesiac pobytu u niej Mikrusa ona chce karme dla Opery.
Czy takie cos przejdzie?

Czas decyzje podjac!

Posted

Jeżeli zdarzyłaby się sytuacja przedstawiona przez Madallenę, odnośnie Umowy z DT - można to na bieżąco omówić na wątku. Ja bym się raczej ni deklarowała z tym ;)

[quote name='Madallena']
Wyjasnie to jeszcze bardziej obrazowo: zakladajac, że nop. (biore pierwsza lepsza :) ) Malwi opiekuje sie Opera. Placi jej hotel z deklaracji, za weta i takie tam. Kupuje rowniez dla niej karme. Nagle decyduje sie na DT dla mikropsiaka na takim "ukladzie" ze Mikropsiak jest u niej, ale za miesiac pobytu u niej Mikrusa ona chce karme dla Opery.
Czy takie cos przejdzie?[/QUOTE]
Jeżeli drugi pies, przebywa na darmowym DT to jak najbardziej! Pod pojęciem darmowy kryje się karma, wet, inne potrzeby PSIE.
Jeżeli zaś DT pobiera opłaty za sam pobyt tego drugiego psa - ja bym na to nie przystawała, bo to zakrawa na hotel.

Wiem... bezwzględna jestem ;)

Posted

[quote name='Agucha']Jeżeli zdarzyłaby się sytuacja przedstawiona przez Madallenę, odnośnie Umowy z DT - można to na bieżąco omówić na wątku. Ja bym się raczej ni deklarowała z tym ;)[/QUOTE]

Masz racje :)

glosujemy:

MikroBank
MIKRObonka
MikroNetka :p
MiniBonka

Posted

[quote name='Madallena']straszne te dziewczyny! takie zboczone, a kazda ma skojarzenia bo [B]...głodnemu ...[/B] :eviltong::eviltong:

Dobra, kto ma jeszcze cos do powiedzenia odnosnie "DT na ukladzie"?

Czy takie cos przejdzie?

Czas decyzje podjac![/QUOTE]

głodny głodnemu wypomni :P

ja jestem za MikroBonką

Posted

Ja sie wacham ale dostosue sie do wiekszosci glosow :D:D

A logo? banerek jakis? kto ma pomysl? pewnie Malwi :p musi byc taki, zeby skojarzyc nazwe (MikroBank Mikrobonka) z obrazkiem na banerku/plakacie/gdziekolwiek.
Nie mam kompletnie pojecia jak to ma wygladac :D

Posted

zrobie zrobie :D tylko wątek osobny do mikrobonki załóżcie :D coś wymyślę :D

MIKROBONKA: ||| ( zeby nie bylo ze oszukiwane: mshume , Malwi, Kana)
MIKROBANK: || (Agucha, Andzike)

ktoś jeszcze nie głosował ? :P

Posted

[quote name='Malwi']zrobie zrobie :D tylko wątek osobny do mikrobonki załóżcie :D coś wymyślę :D

MIKROBANK: || (Agucha, Andzike)

ktoś jeszcze nie głosował ? :P[/QUOTE]

Ja:
Mikrobank

Posted

MIKROBANK: ||| (Agucha, Andzike, Sankja)

normalnie łeb w łeb D:

wybierzcie zdjęcie - będe doklejać jak coś jeszcze znajdę :P

[url]http://api.ning.com/files/ViRP7J75x78otHBka-9G27SuopNqJMvTFZ3*ibPPc08eb6JlI4hFfIpivq7F6XbjPmS7xemkDiMfrnNve1h0BAWkjvLN03so/Chihuahua8.jpg[/url] ( yhh ... przez gwiazdkę w ardesie sie nie chce zmienić na zdjęcie )
[IMG]http://3.bp.blogspot.com/_mKqUbFz532M/RlDPwKPEtgI/AAAAAAAAAPs/4HSC_peNHdQ/s400/dog+socks.jpg[/IMG] :lol:
[IMG]http://3.bp.blogspot.com/_tx9hHJ8D2AM/SeI8Cw1PicI/AAAAAAAABXQ/D8AaM3N3Uak/s400/66+Tom+Thumb+World's+Smallest+Dog.jpg[/IMG]