Lucyna Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 na pierwszej stronie [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=darkred][B]MIKROPSIAKI PROSZE WSTAWIAC wg szablonu:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=magenta][B]Foto:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=magenta][B]Imię:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#ff00ff]Plec:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Wiek: [/FONT][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Waga: [/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Miejsce:[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Sterylizacja: [/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Stosunek do dzieci[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Stosunek do innych psow[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Stosunek do kotow:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Dodatkowe informacje [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta][FONT=Comic Sans MS]Charakter: [/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][COLOR=magenta]Kontakt:[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=magenta]Wątek:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT][/CENTER] Quote
Akrum Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='Tola']Madallena - Dodaj proszę zamojską [B]Fiszkę[/B] :cool3:- mała, chuda, nie wiem w jakim wieku, ale się dowiem. [IMG]http://img717.imageshack.us/img717/4845/p1050420.jpg[/IMG] [IMG]http://img29.imageshack.us/img29/1596/p1050421z.jpg[/IMG] [IMG]http://img196.imageshack.us/img196/5968/p1050422h.jpg[/IMG] [IMG]http://img692.imageshack.us/img692/79/p1050424.jpg[/IMG] [IMG]http://img706.imageshack.us/img706/6212/p1050425b.jpg[/IMG][/QUOTE] Ale słodziak :) Quote
Madallena Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Kurcze z Fiszka bedzie ciezko. Sedzi maluch w zamojskiej mordowni. Nawet nie wiadomo ile ma tat :( Widac, tylko, ze to maly szczurek, jescze kochany. Nie ma mozliwosci sprawdenia na dzieci, koty...w stosunku do psow mozna juz wpisac: lękliwa! Pewnie za jakis czas trzeba bedzie szablon zmieniac na: sunia na poczatku byla radosna, teraz siedzi w budzie w kacie i jest gryziona przez duze kolezanki z boksu :( Niestety w tym schronie miesza sie towarzystwo. Czy male czy duze, czy szczeniak czy w kwiecie wieku, niewazne! Wazne zeby miejsce sie zrobilo na kolejne :( [B]Moze ktos znajdzie w swoim serduchu i mieszkaniu kwalek miejsca? Ona na serio duzo nie potrzebuje. Potrzebne tylko miejsce i dobre checi. Fiszka przyjedzie zdrowa, wysterylizowana i w pakiecie z workiem karmy :( plisss! [/B] [B]TOLA! wypelniaj wg szablony i cala reszta tez, bo mam zgloszenie od dwoch fajnych domow![/B] Quote
Akrum Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='Madallena']TOLA! wypelniaj wg szablony i cala reszta tez, bo mam zgloszenie od dwoch fajnych domow![/B][/QUOTE] To na razie wstrzymam się z ogłoszeniami dla małej... Muszę się troszkę poprawić, bo ostatnio zaniedbałam mikrusy w sprawie ogłoszeń, ale miałam inne psiaki do ogłaszania, a po drugie w pracy też coraz mniej czasu na robienie ogłoszeń, a po pracy w przytulisku z psiakami czas tak szybko leci... ah, ciężko mi się ostatnio ze wszystkim wyrobić... Quote
Madallena Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Nie Akrum. Nie wstrzymuj sie :) Korzystaj z wolnego jeszcze czasu, pls! A jak nie wezma? jak w ogole sie nie zdecyduja? Nie mozna marnowac czasu, ktorego malo dla tych psiakow. bede Ci cholernie wdzieczna za ogloszenia dla Fiszki.... Quote
Akrum Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='Madallena']Nie Akrum. Nie wstrzymuj sie :) Korzystaj z wolnego jeszcze czasu, pls! A jak nie wezma? jak w ogole sie nie zdecyduja? Nie mozna marnowac czasu, ktorego malo dla tych psiakow. bede Ci cholernie wdzieczna za ogloszenia dla Fiszki....[/QUOTE] Ok, to ułoże tekścik i zrobię kilka :) Quote
Akrum Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Przepraszam za offa, ale kolejna bida z poznańskiego schroniska pilnie potrzebuje pomocy, niewidomy z wysadzonym okiem: [url]http://www.dogomania.pl/threads/181841-ALARM-Niewidomy-piesek-z-wysadzonym-okiem-schron-w-Poznaniu[/url] Quote
Madallena Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Matko Boska. Wysadzilabym tego, ktory to zrobil!!! Quote
Owieczka Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='Madallena']Kurcze z Fiszka bedzie ciezko. Sedzi maluch w zamojskiej mordowni. Nawet nie wiadomo ile ma tat :( Widac, tylko, ze to maly szczurek, jescze kochany. Nie ma mozliwosci sprawdenia na dzieci, koty...w stosunku do psow mozna juz wpisac: lękliwa! Pewnie za jakis czas trzeba bedzie szablon zmieniac na: sunia na poczatku byla radosna, teraz siedzi w budzie w kacie i jest gryziona przez duze kolezanki z boksu :( Niestety w tym schronie miesza sie towarzystwo. Czy male czy duze, czy szczeniak czy w kwiecie wieku, niewazne! Wazne zeby miejsce sie zrobilo na kolejne :( [B]Moze ktos znajdzie w swoim serduchu i mieszkaniu kwalek miejsca? Ona na serio duzo nie potrzebuje. Potrzebne tylko miejsce i dobre checi. Fiszka przyjedzie zdrowa, wysterylizowana i w pakiecie z workiem karmy :( plisss! [/B] [B]TOLA! wypelniaj wg szablony i cala reszta tez, bo mam zgloszenie od dwoch fajnych domow![/B][/QUOTE] [IMG]http://img706.imageshack.us/img706/6212/p1050425b.jpg[/IMG] Ona taka superowa jest :) Jak by po pekińczyku czy coć... :) jest DT ale płatny niestety :( mogę sie zapytać w razie co... Chociaż mam nadzieje ze szybko się znajdzie jakis bezpłatny tymczas.. przeciez to jest malizna i jaka oryginalna :D Quote
Madallena Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Kurcze, platny DT...odpada. Ona jest taka mala, ze chyba bardzo male pieniadze za nia wezma ewentualnie ;) Moze og kilograma? :P I tak zaraz schudnie w schronie :( wiec ze 4ry kilo bedzie wazyla :( Kto ma kawaleczek miejsca w domu? taki tyci tyci dla tyci sunki! Asiorowy Mikrus tez mi lezy na sercu :( biedaczka, az gryzie ze strachu :( [B]DZIEWCZYNY ZLITUJCIE SIE NAD MIKROPSIAKAMI![/B] Quote
Owieczka Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='Madallena']Kurcze, platny DT...odpada. Ona jest taka mala, ze chyba bardzo male pieniadze za nia wezma ewentualnie ;) Moze og kilograma? :P I tak zaraz schudnie w schronie :( wiec ze 4ry kilo bedzie wazyla :( Kto ma kawaleczek miejsca w domu? taki tyci tyci dla tyci sunki! Asiorowy Mikrus tez mi lezy na sercu :( biedaczka, az gryzie ze strachu :( [B]DZIEWCZYNY ZLITUJCIE SIE NAD MIKROPSIAKAMI![/B][/QUOTE] Qrcze... Tak sie zastanawiam skad te malizny się biorą w schronach... :( Quote
magdola Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='Owieczka']Qrcze... Tak sie zastanawiam skad te malizny się biorą w schronach... :([/QUOTE] Pewnie przez dziurke od klucza uciekaja :/:angryy: Quote
Kana Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Biedactwo :( Tyle maleństw potrzebuje DT a ja mam jedną killerkę :( Quote
Madallena Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Kurde, jakby kazda z Nas dala kawalek miejsca Mikropsiakowi (jesc, duzo nie je, do spania potrzebuje 50 cm x 50 cm, koszty leczenia - sie by Mikro Skarbonke wreszcie uruchomilo...o wlasnie, ktos chetny do poprowadzenia takiej?) to by wszystkie ze schronow polecialy :) DT Dt i moze ta Mikro Skarbonke uruchomimy. Co Wy na to? Jest ktos chetny? ps. Nie radze zbierac pieniedzy na moje konto. Ja baaaardzo lubie przeciagac karta :P dlatego nie moge zbierac zadnych pieniedzy :) Quote
Kinia1984 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 zakochałam sie w tej czarnej Kruszynce....:) Quote
taubi Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 ciociu Madalleno widze ze jestes chetna do dalszej pracy i .... wiesz sama :) Quote
Madallena Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 wujciu taubi! chętna jak chętna. Chcę współpracy :) Wujek, która bierzesz? :P obarczus, w której? Quote
taubi Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Wiesz ja mam 15 psów w domu w 3 pokojowym mieszkaniu... niestety nie mam nawet wolnego miejsca (50 cm x 50 cm) Przykro MI :( Quote
Kana Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 taubi ile masz psów bo chyba Ci się cyferki pomieszaly :O W 3 pokojowym ? Czizas... Madallena a co trzeba zrobić żeby taką skarbonkę uruchomić? Na czym polegać ma praca osób chętnych ? Quote
Madallena Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Mistrz! 15 psiakow...kurna, wielki szacun! :):) Kana. Wlascicie to: trzeba zalozyc watek czyli i banerek potrzebny zbierac deklaracje (spamowac i przyjmowac wplaty, wysylac numer konta) rozliczac je na watku ustalic zasady przekazywac je na mikrusy w potrzebie. Tyle! najwazniejsze, zeby dac konto i przyjmowac na nie wplaty. a pozniej wiedziec co i ile poszlo. obarczus87 Tobie swietnie idzie kundelkowa. Wez nam troche pomoz ogarniac Mikro... powiedz co robic, zeby odniesc sukjces? Mikro psaiki nie oznaczaja mikro wydatki, ale na pewnio mniej niz wieksze (mam glownie na mysli starylki np) Quote
LadyBell Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [COLOR=#0000ff][B][IMG]http://img1.classistatic.com/cps/kj/100316/074r6/2375d5m_20.jpeg[/IMG] [IMG]http://img1.classistatic.com/cps/kj/100316/074r6/6978a11_20.jpeg[/IMG] Imię[/B]: [COLOR=Red]PINKA[/COLOR] [B]Plec:[/B] [COLOR=Red]Suczka[/COLOR] [B]Wiek[/B]: [COLOR=Red]1 rok[/COLOR] [B]Waga: [/B][COLOR=Red]5 kg[/COLOR] [B]Miejsce:[/B] [COLOR=Red]DT Warszawa - Marysin[/COLOR] [B]Sterylizacja:[/B] [COLOR=Red]jeszcze nie[/COLOR] [B]Stosunek do dzieci[/B]: [COLOR=Red]nie sprawdzono[/COLOR] [B]Stosunek do innych psow: [/B][COLOR=Red]pozytywnie[/COLOR] [B]Stosunek do kotow: [/B][COLOR=Red]nie sprawdzono[/COLOR] [B]Dodatkowe informacje:[/B] [COLOR=Red]posturą przypomina nieco jamnika, ale jest od niego o wiele mniejsza, drobniejsza[/COLOR] [B]Charakter[/B]:[COLOR=Red]fajna aktywna sunia, ciekawska, na nowo odkrywa świat, [/COLOR] [B]Kontakt: [/B][/COLOR]Małgosia 666 351 195 ; Elżbieta 889 174 9350 ; Ida 600 101 446[COLOR=#0000ff][EMAIL="[email protected]"][/EMAIL] [B]Wątek[/B]: jeszcze nie ma.. [/COLOR] Quote
Tola Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Poprawiam sie i uzupełniam [COLOR=#0000ff][B]Imię[/B]: [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]Fiszka[/B][/COLOR] [COLOR=#0000ff][B]Plec:[/B] [/COLOR][COLOR=red]Suczka[/COLOR] [COLOR=#0000ff][B]Wiek[/B]: [/COLOR][COLOR=#ff0000]?, ale sie dowiem[/COLOR] [COLOR=#0000ff][B]Waga: [/B][/COLOR][COLOR=red]5 - 6 kg[/COLOR] [COLOR=#0000ff][B]Miejsce:[/B] [/COLOR][COLOR=red]schron w Zamosciu [/COLOR] [COLOR=#0000ff][B]Sterylizacja:[/B] [/COLOR][COLOR=red]jakby jechala do DT to wysterylizowana[/COLOR] [COLOR=#0000ff][B]Stosunek do dzieci[/B]: [/COLOR][COLOR=red]nie sprawdzono[/COLOR] [COLOR=#0000ff][B]Stosunek do innych psow: [/B][/COLOR][COLOR=red]pozytywny, jest uległa[/COLOR] [COLOR=#0000ff][B]Stosunek do kotow: [/B][/COLOR][COLOR=red]nie sprawdzono[/COLOR] [COLOR=#0000ff][B]Dodatkowe informacje:[/B] [/COLOR][COLOR=red]sunia wydaje się spokojna, nie boi sie smyczy[/COLOR] [COLOR=#0000ff][B]Charakter[/B]:[/COLOR][COLOR=red] nie sprawdzono; wydaje sie łagodna[/COLOR] [B][COLOR=#0000ff]Kontakt: [/COLOR][/B][COLOR=red]Marta 609160440[/COLOR] [COLOR=#0000ff][B]Wątek[/B]: [COLOR=red]jeszcze nie ma[/COLOR].. [/COLOR] [COLOR=#0000ff][/COLOR] [COLOR=#0000ff] [IMG]http://img196.imageshack.us/img196/5968/p1050422h.jpg[/IMG] [/COLOR] Quote
Awit Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Fiszka:-) Jaką masz dziwna urodę:-) Piękności z zadartym noseczkiem:-) Quote
jusstyna85 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Justyna/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-3.png[/IMG][SIZE=4] [/SIZE][SIZE=4][COLOR=#0000ff][B] Imię[/B]:brak[/COLOR][/SIZE][SIZE=4] [/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#0000ff][B]Plec:[/B] [/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=red]Suczka[/COLOR][/SIZE][SIZE=4] [/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#0000ff][B]Wiek[/B]: 3-4[/COLOR][/SIZE][SIZE=4] lata [/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#0000ff][B]Waga:4-5 kg[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=4] [/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#0000ff][B]Miejsce:[/B]DT[/COLOR][/SIZE][SIZE=4] sląsk [/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#0000ff][B]Sterylizacja:[/B] w planach[/COLOR][/SIZE][SIZE=4] [/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#0000ff][B]Stosunek do dzieci[/B]: [/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=red]nie sprawdzono[/COLOR][/SIZE][SIZE=4] [/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#0000ff][B]Stosunek do innych psow: [/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=red]pozytywny, jest uległa[/COLOR][/SIZE][SIZE=4] [/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#0000ff][B]Stosunek do kotow: [/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=red]nie sprawdzono[/COLOR][/SIZE][SIZE=4] [/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#0000ff][B]Dodatkowe informacje:[/B] [/COLOR][/SIZE][SIZE=4] [/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#0000ff][B]Charakter[/B]:[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=red]domowa, spokojna,miła[/COLOR][/SIZE][SIZE=4] [B][COLOR=#0000ff]Kontakt: [/COLOR][/B][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]602 180 396[/COLOR][/SIZE][SIZE=4] [/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#0000ff][B]Wątek[/B]:[url]http://www.dogomania.pl/threads/181900-KUDA-ACZ-SUNIA-obraz-nAE-dzy-i-rozpaczy-zbieramy-na-karme-i-weta[/url][/COLOR][/SIZE] Quote
Recommended Posts