Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 504
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć!!!;)
Chętnie przyszłabym na takie spotkanie , może być sobota albo niedziela , mi wszystko jedno. Beverly Hills znam .
Słuchajcie , kto jest chętny , niech do piątku sie zreflektuje na tym wątku . Konkretnie!!!!!!
Uważam ,że miejsce i czas są odpowiednie.
Byłoby fajnie coś razem robić.
Agnieszka

Posted

chej jesli pogoda dopisze i sie wykuruję oraz skończe prace to się stawię ale ostatnio cierpię na brak czasu oprócz choroby ;) ale chętnie bym sie spotkała
Agnieszka jakim psim sprzętem dysponujesz?? :cool3:

Posted

Cześć ! Ja dysponuje małym ,niewidomym i niesłyszacym pudelkiem kochanym ale nie moge go zabrać z w/w powodów. Ma swoje określone areały spacerków już teraz. Ale pomyslałam ,że może wzięłabym psiaka ze schroniska na spacer, nie wiem , czy to dobry pomysł. Ale mam nadzieje ,ze tak. Żeby sobie połaził gdzie indziej.
Pozdrawiam , najlepiej sie kurować na dworze.;)
Wysłałam do Veris meila, oby miała dośc czasu na poczytanie.
Do piątku przy dobrych staranich moglibysmy sobie pochodzic po lesie.
Pozdr.:painting:

Posted

to ja podejde do tego konkretniej...
jak dla mnie to tylko niedziala (w sobote nie moge mam zajecia od 9.00 do 17.00), a jak juz niedziela to myslalam zeby tak okolo 11 sie ustawic

Posted

Hejka wszystkim!!

[B]Zombie[/B] - czy jak odpiszę tutaj, to będę miała odpisać ci tez na PM i maila??:eviltong:

Hmmmm...ze względu na to, że fajnie byłoby się spotkać z jak największą liczbą osób - może niedziela (tak, żeby pasowało również Keleris).
Ja wolałabym osobiście sobotę, lecz niedziela również mi pasi:p.

To co:

Niedziela 26 marca godz. 10:00 przy Beverly Hill's Video??

Czekam na listę chętnych... Zombie, sprawdż jak ze schroniskowym psiakulkiem, czekam na info:p

Posted

Czołem wszystkim!

[B]26 sobota o 10.00[/B] mi pasi jak najbardziej też.
Nie musisz Veris mi odpisywac na pr i meila, mi po prostu zależało na kontakcie nak najszybszym a nie wiedziałam , jak często tu zaglądzasz.
Dziś napiszę do Zielonego w sparwie piesi ze schronu, bo się wstępnie pytałam juz Jego osobiście i on , nie wiem, na jak poważnie, ale wyraził zgodę. Dziś zapytam .
Także , ja jestem za.:multi:
Pisałam też do Sol i rysiczki na pr ale nic na razie.:shake:

Posted

Witam serdecznie. Przepraszam ale też chciałbym się z Wami spotkać.Tylko dzień i godzina mi nie pasuje bo w kazdą sobote pracuje do 15 a w tą niedziele mam dużur do 15. :placz: :placz: :placz: Da się coś zmienić?:lol: :lol: :lol:

Posted

Czołem, ze mną też nie kłopot , moge się stawić o 16.00.
Mam propozycje nie do odrzucenia, niech wszyscy się zgodzą!!!!!:lol:
Rozumiem,że na razie kelereis I Zielony to pewniaki na tą godzinę.
No i oczywiście ja ;)
Niech reszta się dopisze i pójdziemy.
Przy Beverly Hills koło drzwi wejściowych.
pozdr. i nie zawiedźcie!!!:multi:

Posted

Yyyyy...sobota?? Myślałam, że niedziela o godz. 16:00:razz:.

Mi zdecydowanie nie pasuje sobota:shake:, natomiast [B]NIEDZIELA [/B]pasuje mi calutki dzionek:eviltong: ,niezależnie od godziny:p.

To co, komu pasuje termin i miejsce (pasuje oczywiście na 100%):

[B]26 marca (niedziela) godz. 16:00 przy Beverly Hills Video [/B]??

Jako pierwsza zgłaszam się:

1.[B]Ja [/B]czyli[B] Weronika vel Veris:p[/B]

Posted

[quote name='Veris']Yyyyy...sobota?? Myślałam, że niedziela o godz. 16:00:razz:.

Mi zdecydowanie nie pasuje sobota:shake:, natomiast [B]NIEDZIELA [/B]pasuje mi calutki dzionek:eviltong: ,niezależnie od godziny:p.

To co, komu pasuje termin i miejsce (pasuje oczywiście na 100%):

[B]26 marca (niedziela) godz. 16:00 przy Beverly Hills Video [/B]??

Jako pierwsza zgłaszam się:

1.[B]Ja [/B]czyli[B] Weronika vel Veris:p[/B][/quote]

ale tu caly czas mowa o niedzieli jest

Posted

to sie zdecydować proszę i dlaczego tak późno chociaz teraz jest jeszcze w miarę ale my wrócić musimy kawałek - zobaczymy jak to będzie bo na razie jeszce siedze w domku :shake:

Posted

Ja też przyjdę a właściwie przyjadę z Foczką.
Pozdr.
Zielony też będzie z psiakiem ze schroniska więc do zobaczenia .

[SIZE=4][COLOR=red]NIEDZIELA , 26 MARZEC, GODZ. 16.OO KOŁO BEVERLY HILLS ![/COLOR][/SIZE]

Posted

nawet nie wiedzialam,ze tu tyle osob z Torunia:-o .ja sie kiedys chetnie na spacer dolacze z ktoryms z moich psisk (bo na widok calej piatki chyba by rubinkowo opustoszalo:lol: ).Ten weekend mi nie pasuje,ale jak tylko sie ociepli:loveu:

Posted

[B]Zombie[/B] - super, zobaczymy jak się Foczka zachowuje na spacerkach z innymi psiakami:multi: Czy Ty jesteś może w sobotę rano, albo w niedzielę w schronisku?? Jeśli tak, to o której??

[B]Patka [/B]- spróbuj..proszę!!!! Ja tak bym chciała zobaczyć Twoją Ślicznotkę:loveu:

[B]Daga[/B]...nie dasz rady??? Spróbuj...:cool3:

[B]Keleris[/B] - ile miesięcy ma już Grocisko?? Z jakiej on jest hodowli??

[B]zielony[/B] - z jakim psiakiem będziesz??

Posted

W niedziele jade akurat po karme i nie bedzie mnie caly dzien:-( .Ale nic straconego,na pewno bedzie jeszcze okazja;) .Veris-ja wyczytalam ze szukasz transportu do Grudziadza na wystawe-mozesz sie zabrac z nami:D

Posted

Witajcie!
[B]Veris [/B]- ja dopiero dwa razy w życiu byłam w schronisku dla zwierząt, oba w Toruniu, nie wiem, czy i jak będę przychodzic bo na stałe nie mieszkam w Polsce. Po prostu będąc pierwszy raz , trochę gadałam z Markiem i jakoś tak wyszło ,że on mi powiedział o spotkaniu, pomyślałam ,że to wspaniale ,że sa tacy ludzie tutaj w Toruniu i jakoś pomyślałam,że może wezmę jakiegoś psiaka ,żeby sobie polatał gdzie indziej niż po schronisku, skoro jest okazja taka. Ja ze swoim nie moge już chodzić bo nie widzi i nie słyszy więc Marek zaproponował Foczkę . Ja nie oponowałam , bo nie znam psów ze schroniska , choć chciałam sama zdecydowac ale to może kiedy indziej. Jest taki pies , który na mnie wywarł ogromne wrażenie, siedzi teraz w izolatce, keleris mówiła ,że to kaukaz. Nie wiem ale był doskonały choc brudny i poraniony. W sumie to marzyła mi się taka sierotka ale cóż... może kiedy indziej. Ja nie wiem, co będę robić w związku ze schorniskiem jeszcze i nie chce pohopnie decydować. Jedno , co wiem na pewno,że psa nie mogę zabrać ze sobą teraz , ale jeśli w przyszłości to na pewno schorniskową bidę.
W każdym razie do zobaczenia w niedzielę.
pozdrawiam i miłego wieczoru wszystkim!:multi:
Aga