Małgoś Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [FONT=Arial][SIZE=2]Na dobry początek sezonu zapraszamy na zawody do Radzymina k/Warszawy.[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Zawody [/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]będą 16-17 stycznia 2010. Miejsce: Hala sportowa w Radzyminie k/Warszawy, ul. Jana Pawła II 20 Sędzia: Leszek Kalisz[/SIZE][/FONT] Organizator: ZKwP O/Warszawa. [FONT=Arial][SIZE=2]Rozpoczęcie przebiegów: 09:00 w sobotę i 08:30 w niedzielę.[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Każdego dnia będą rozgrywane następujące przebiegi:[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Jumping "0"[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]A1[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]A2[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]A3[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]open "0"[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]open[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]jumping "0"(sobota)/open "0" (niedziela)[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]jumping[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Zgłoszenia do dnia 10 stycznia. [URL]http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/php/imprezy.php?id=19[/URL][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Op[/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]łaty startowe: 80 zł. za oba dni, 70 zł. za jeden dzień.[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Opłaty proszę kierować na konto ZKwP Oddział w Warszawie[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]ul. Lubelska 5/7 03-802 Warszawa[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]74 1050 1025 1000 0023 0027 0143[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Opłaty prosimy wnosić do dnia 10 stycznia. Nie będzie możliwości płacenia za zawody na miejscu.[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Każdy zgłoszony i nie wycofany do 10 stycznia pies podlega opłacie za start, bez względu na to, czy wystartuje. Potwierdzenia opłaty proszę wysyłać na adres [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]W hali jest pizzeria, można również zamówić obiad (zupa+drugie danie) w cenie 20zł. Obiady można zamawiać do dnia 14.01. pod adresem [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#4444ff][email protected][/COLOR][/EMAIL][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Nocegi w pobliżu: hotel Mark, ul.Piłsudskiego 273; 05-261 Marki tel. 022781-14-15, pokój 2os. 120zł, 3os. 140zł.[/SIZE][/FONT] Quote
Zielsko Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 A na jakim podlozu odbeda sie zawody? i na czyich przeszkodach? o ile sie nie myle oddzial w warszawie nie posiada przeszkod. Quote
Małgoś Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Przeszkody Baritusowe i Cavano. Zawody są w hali na wykładzinie. Quote
Małgoś Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Dywanowej, bardzo mi przypomina tą, co była na zawodach sylwestrowych. Ale nie wiem, czy taka sama. Quote
OSKARowa Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Barituski wy moje, napisałam na podany przez was email w sprawie jedzonka i nie mam żadnej odpowiedzi. Wiecie cos może czy oni działaja czy nie? [quote name='Zielsko']Dzieki za informacje[/QUOTE] Quote
Małgoś Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Dzaiłają. Dzwoniłam do gościa, powinien dzis odpisać. Dobre te obiady robi swoja drogą, może jeszcze ktoś się skusi? Quote
marzenad Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 sloneczka... a powiecie jeszcze jaka temperatura panuje w tej hali? :) Quote
Małgoś Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Ogrzewanie tam działa, więc całkiem dodatnia. Dziś robię tam pokazy, mogę zmierzyć :) Quote
Luzia15 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Obiecałam, że przyjadę. Ale jak taka pogoda będzie się cały czas ciągnęła, to nie wiem czy się pojawię :( Ulice strasznie zaśnieżone! Mam nadzieję, że pogoda się zmieni ... Quote
Bzikowa Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 A czy można wiedzieć od której kategorii wzrostowej zaczynamy jedynki w sobotę? Nie wiem czy zdążę na nasze A1 bo wcześniej piszę rano kolokwium w Warszawie, jeśli egzaminy zaczną się od S to nie mam opcji zdążenia, chciałabym wiedzieć jak bardzo mam się spieszyć...:) Quote
Małgoś Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 O której masz to kolokwium i gdzie? (Tzn. mniej więcej na którą dasz radę dojechać?) Bo planowo było od Sek, ale to chyba nie jest rzecz nie do przestawienia. W hali cieplutko, ja biegałam wczoraj w koszulce, niektórzy w cienkich sweterkach. Quote
Bzikowa Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Kończę je o 9-9:30, dojazd do Radzymina zajmuje ok 45 minut. Więc dojechałabym na ok.10:15. Jak się uda przestawić kolejność (jeśli nikomu to nie przeszkadza oczywiście) to jest szansa,że bym zdążyła;)Byłoby super:) Quote
Małgoś Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 To przybywaj jak najszybciej, zrobimy Ski na końcu egzaminów. Quote
Luzia15 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 już się nie mogę doczekać zawodów :) również piszę "do zobaczenia" i mam nadzieję, że słowa dotrzymam :p żeby już śniegu nie było! :D pozdrawiam! :) Quote
Fretka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [quote name='Luzia15']już się nie mogę doczekać zawodów :) również piszę "do zobaczenia" i mam nadzieję, że słowa dotrzymam :p żeby już śniegu nie było! :D pozdrawiam! :)[/QUOTE] Dla ciebie to z wielką chęcią podjazdy odśnieżę abyś przyjechała ^^ Co do temperatury w hali to potwierdzę, że było ciepło i nie duszno, więc przyjemnie się biega. :) Quote
zakla Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Nareszcie trochę poagilitujemy, do zobaczenia! :D BTW Gosiu moglibyście wrzucić 'na pakę' te żwirkowe rzeczy z październikowych?:razz: Quote
APSA Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 A czy tam jest jak zaparkować (bo np. na moim osiedlu w mieście jest tak sobie :diabloti:) Quote
Rauni Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Szukam TANIEGO noclegu od piątku, czy może ktoś dysponuje miejscem w pokoju 2-osobowym na przykład? EDIT: już mam :) Quote
marider Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Halo, czy gapyy moga sie jeszcze dopisac do listy zgloszen czy juz nie? Napisalem maila i bez odpowiedzi a z checia bym z malcem poskakal w Radzyminie jesli da rade... Quote
Małgoś Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 [quote name='APSA']A czy tam jest jak zaparkować (bo np. na moim osiedlu w mieście jest tak sobie :diabloti:)[/QUOTE] Ty się pytasz czy jest parking, czy o to czy będzie odśnieżony? Bo parking to jest spory ;) A burmistrz mieszka tuż obok, to może i odśnieżą coby miał ładny widok z okna :) Quote
Recommended Posts