Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial][SIZE=2]Na dobry początek sezonu zapraszamy na zawody do Radzymina k/Warszawy.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]Zawody [/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]będą 16-17 stycznia 2010. Miejsce: Hala sportowa w Radzyminie k/Warszawy, ul. Jana Pawła II 20
Sędzia: Leszek Kalisz[/SIZE][/FONT]
Organizator: ZKwP O/Warszawa.
[FONT=Arial][SIZE=2]Rozpoczęcie przebiegów: 09:00 w sobotę i 08:30 w niedzielę.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]Każdego dnia będą rozgrywane następujące przebiegi:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]Jumping "0"[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]A1[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]A2[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]A3[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]open "0"[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]open[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]jumping "0"(sobota)/open "0" (niedziela)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]jumping[/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=2]Zgłoszenia do dnia 10 stycznia. [URL]http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/php/imprezy.php?id=19[/URL][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]Op[/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]łaty startowe: 80 zł. za oba dni, 70 zł. za jeden dzień.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]Opłaty proszę kierować na konto ZKwP Oddział w Warszawie[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]ul. Lubelska 5/7 03-802 Warszawa[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]74 1050 1025 1000 0023 0027 0143[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]Opłaty prosimy wnosić do dnia 10 stycznia. Nie będzie możliwości płacenia za zawody na miejscu.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]Każdy zgłoszony i nie wycofany do 10 stycznia pies podlega opłacie za start, bez względu na to, czy wystartuje. Potwierdzenia opłaty proszę wysyłać na adres [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=2]W hali jest pizzeria, można również zamówić obiad (zupa+drugie danie) w cenie 20zł. Obiady można zamawiać do dnia 14.01. pod adresem [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#4444ff][email protected][/COLOR][/EMAIL][/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=2]Nocegi w pobliżu: hotel Mark, ul.Piłsudskiego 273; 05-261 Marki tel. 022781-14-15, pokój 2os. 120zł, 3os. 140zł.[/SIZE][/FONT]

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Barituski wy moje, napisałam na podany przez was email w sprawie jedzonka i nie mam żadnej odpowiedzi. Wiecie cos może czy oni działaja czy nie?

[quote name='Zielsko']Dzieki za informacje[/QUOTE]

Posted

Obiecałam, że przyjadę. Ale jak taka pogoda będzie się cały czas ciągnęła, to nie wiem czy się pojawię :( Ulice strasznie zaśnieżone! Mam nadzieję, że pogoda się zmieni ...

Posted

A czy można wiedzieć od której kategorii wzrostowej zaczynamy jedynki w sobotę?
Nie wiem czy zdążę na nasze A1 bo wcześniej piszę rano kolokwium w Warszawie, jeśli egzaminy zaczną się od S to nie mam opcji zdążenia, chciałabym wiedzieć jak bardzo mam się spieszyć...:)

Posted

O której masz to kolokwium i gdzie? (Tzn. mniej więcej na którą dasz radę dojechać?) Bo planowo było od Sek, ale to chyba nie jest rzecz nie do przestawienia.

W hali cieplutko, ja biegałam wczoraj w koszulce, niektórzy w cienkich sweterkach.

Posted

Kończę je o 9-9:30, dojazd do Radzymina zajmuje ok 45 minut. Więc dojechałabym na ok.10:15. Jak się uda przestawić kolejność (jeśli nikomu to nie przeszkadza oczywiście) to jest szansa,że bym zdążyła;)Byłoby super:)

Posted

[quote name='Luzia15']już się nie mogę doczekać zawodów :)
również piszę "do zobaczenia" i mam nadzieję, że słowa dotrzymam :p żeby już śniegu nie było! :D
pozdrawiam! :)[/QUOTE]

Dla ciebie to z wielką chęcią podjazdy odśnieżę abyś przyjechała ^^

Co do temperatury w hali to potwierdzę, że było ciepło i nie duszno, więc przyjemnie się biega. :)

Posted

Halo, czy gapyy moga sie jeszcze dopisac do listy zgloszen czy juz nie? Napisalem maila i bez odpowiedzi a z checia bym z malcem poskakal w Radzyminie jesli da rade...

Posted

[quote name='APSA']A czy tam jest jak zaparkować (bo np. na moim osiedlu w mieście jest tak sobie :diabloti:)[/QUOTE]

Ty się pytasz czy jest parking, czy o to czy będzie odśnieżony? Bo parking to jest spory ;) A burmistrz mieszka tuż obok, to może i odśnieżą coby miał ładny widok z okna :)