Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']Rozmawiałam z Magdolą - na jutro umówiła się z osobą, która adoptowała Amanta na rozmowę. Supergoga podczas spotkania powinny do Ciebie zadzwonić, tzn ta co adoptowała powinna[/QUOTE]

super - w reszcie jakieś wieści ...
Magdola dzięki, że się budzisz

Posted

[quote name='malawaszka']tylko nie bardzo mogę sobie wyobrazić, żeby się udało dowiedzieć czegoś więcej :([/QUOTE]

kto wie - zawsze jakiś początek

trudniej łgać i sciemniać komuś prosto w oczy - może będzie przynajmniej wiadomo kiedi i gdzie on zaginął...

Posted

To może być problem z dodzwonieniem się. Właśnie sie pakuje i wyjeżdżam dość daleko słuzbowo. Do poniedzioałku mnie nie będzie. Ale nie zawsze będę musiała wyłączać telefon .
Będę na nasłuchu.

Posted

[quote name='malawaszka']tylko nie bardzo mogę sobie wyobrazić, żeby się udało dowiedzieć czegoś więcej :([/QUOTE]
Dokładnie tak. Niestety, obawiam się, że zaserwują ciąg dalszy łgarstw. Nie przeczytałam całego wątku, stąd moje pytanie: kto i gdzie przeprowadził wizytę przed-adopcyjną?

Posted

[quote name='supergoga']O ile pamiętam domek znalazła Magdola - to są osoby znajome. Ręczyła, że dobry domek.[/QUOTE]
No to już nic nie powiem; teraz wyszło, że to znajome mamy magdoli, a nie jej; adres adopcji w bloku, a mieszkał niby w domku z ogrodem, eh, pomieszanie z poplątaniem.

Posted

Amant mieszkał w bloku, ale często był zabierany na działkę i do znajomych tych pań. Tak przynajmniej twierdziły te Pani w jakiś wcześniejszych postach. A zdjęcia z ogrodu to z działki tych Pań albo z działki znajomych, tak przynajmniej kiedyś pisały.
To, że mieszkał w bloku to pewne, bo wiem gdzie go zawoziłam.

Posted

Asia Rawicz-jezeli zawozilas jego do bloku , taki jest adres adopcji i sa nazwiska ,to tam powinien byc pies.Gdyz w przypadku zmiany miejsca zamieszkania powinni ci "opiekunowie "podac aktualny adres i aktualny numer telefonu.Wydanie psa w trzecie rece tez nie wchodzi w rachube.Poza tym pies powinien byc meldowany .

Posted

[quote name='xxxx52']Asia Rawicz-jezeli zawozilas jego do bloku , taki jest adres adopcji i sa nazwiska ,to tam powinien byc pies.Gdyz w przypadku zmiany miejsca zamieszkania powinni ci "opiekunowie "podac aktualny adres i aktualny numer telefonu.Wydanie psa w trzecie rece tez nie wchodzi w rachube.Poza tym pies powinien byc meldowany .[/QUOTE]
Zamilcz..... Po co siejesz zamęt :roll:

Posted

zerduszko-"zamilcz,zamet" Ach to ci kawal? Gdzie u zamet ?Nie stosuje takich slow na forum na ktorym kazdy moze sie wypowiadac.w czterech scianach to moze mozesz.Hmmmmm

Posted

Magdola była na Dogo dziś rano, ale widać nie ma nic do powiedzenia. Biedny Amanciku, tracę nadzieję, że kiedykolwiek dowiemy się co Ci zrobiono :shake::-(

Posted

Co oczekujecie wiele od Magdoli ,nalezy rozmwaiac z tymi co podpisali umowe adopcyjna.Magdola tylko krakala :ach jaki cudowny domek ,jak bedzie piesek mial dobrze, bla,blbla

Posted

[quote name='xxxx52']Lazy -nie maja adresu i numeru telefonu i numeru dowodu osobistego?[/QUOTE]

xxxx52 - czy Ty aby na pewno czytasz posty w tym temacie? Przecież jest WYRAŹNIE napisane, że adres jest w innym mieście, LAZY była pod szczecińskim adresem, a numer telefonu zna podobno tylko mama Magdoli...

Takie pisanie Amantowi nie pomoże.

Posted

agnieszka -poddaje sie ,to dla mnie za skomplikowana adopcja ze skomplikowana procedura.Tyle osob jest zamieszanych prawie w afere i nikt nic nie wie ,albo chowa glowe w piach .To ci kombinacje .:angryy:
Piesku ,zebys chociaz mial dobry domek i zyl:-(

Ps jezeli pisanie nic nie pomoze to co pomoze ,podpowiedz?:cool3:

Posted

Przed chwila dostałam telefon od opiekunki Amanta ze Szczecina. Ot - podziałało przekazanie sprawy do Prawnika - bardzo dziękuje Pani Adwokat za pomoc.
Amant wysunał się z obroży na koniec sierpnia ponoć i uciekł. Pani z synem, jak twierdzi, wieszała ogłoszenia, które były zrywane. Była także w schronisku, ale nie wiem w którym i czy został jakiś ślad.
Mam numer telefonu - LAZY - czy dasz radę umówić się jeszcze raz i porozmawiać - Pani twierdzi że ma ograniczony dostęp do internetu i nie da rady wysyłać ogłoszeń: do schronisk, leczn ic wet. itp - ze zdjęciem psa.
Może ktos mógłby pomóc Amantowi, w przesłaniu jego zdjęć. Ja nie znam adresów lecznic i nie wiem gdzie są schroniska. Chyba że ktoś mógłby mi przesłać jakieś namiary.

Amant miał na szyi czerwona chusteczkę.
To charakterystyczny znak.
A jeszcze...czarny scenariusz - kto prowadzi sprzątanie ulic, w przypadku potrąconych, nieżywych zwierząt - warto zadzwonić i zapytać.
Bardzo się martwię.