mru Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 właśnie problem z Agatem jest taki, że nie ma wątku, bo ma marne zdjęcia a dr teraz przeniósł go do tych boksów po świniach, a tam nie ma wstępu tak samemu :( i nie mogę mu zdjęć zrobić... Agat jest najbiedniejszy, jeśli o to chodzi :/ Quote
mru Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 kurcze, kajko i Agat są na razie na spalonej pozycji :( Quote
E-S Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Te boksy po świniach, w których siedzi Kajko z drugim pieskiem, Agatem - to jak one wyglądają, jakie te pieski mają tam szanse na przeżycie tych mrozów ??? Ktoś tam kiedykolwiek w środku był ? Ewa Quote
E-S Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Nie spadaj Kajku. Trzymaj się chłopaku. Będzie ktoś sprawdzał w następnym tygodniu, czy on te mrozy w ogóle przeżył ? Ewa Quote
mru Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 nie no, ktoś u niego jest codziennie :) karmi go przeżywa mrozy, siedzi z Agatem ale na pewno łatwo im nie jest :( Quote
E-S Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 mru napisał(a):nie no, ktoś u niego jest codziennie :) karmi go przeżywa mrozy, siedzi z Agatem ale na pewno łatwo im nie jest :( Wiecie, tak śliczny, słodki, malutki, adopcyjny piesek ... czemu on domku nie ma ??? Nie rozumiem tego zupełnie. Mało adopcji w tym schronisku, czy co? Ewa Quote
mru Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 poza nami nikt psów nie ogłasza adopcji zero w sumie poza nami no chyba ze na giełdzie pójdzie a jest trych psiakow tam... każde ogłoszenie na wage złota watek lecznicowy: http://www.dogomania.pl/threads/175602-bezdomne-psiaki-z-lecznicy-szukamy-TRANSPORTU-do-WROCKA-zwrot-kosztA-w?p=13964497#post13964497 Quote
Akrum Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='mru']poza nami nikt psów nie ogłasza adopcji zero w sumie poza nami no chyba ze na giełdzie pójdzie a jest trych psiakow tam... każde ogłoszenie na wage złota A gdzie obecnie przebywa Kajko, tzn gdzie jest to schronisko? W jakim mieście? Pytam,bo chce zrobić Kajko kilka ogłoszeń, no i musze wiedzieć gdzie on teraz jest. Namiary w razie co podawać takie?: 604 129 008 Magda 509 075 051 Paweł [email protected] Quote
mru Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 pisz, ze okolice Warszawy lub najlepiej Warszawa :) bo to prawie Warszawa jest a wrazie co my możemy do Warszawy spokojnie psiaki podrzucić :) dziekuje!!! Quote
Akrum Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='mru']pisz, ze okolice Warszawy lub najlepiej Warszawa :) bo to prawie Warszawa jest a wrazie co my możemy do Warszawy spokojnie psiaki podrzucić :) dziekuje!!![/QUOTE] ok. Warszawa :) i nie ma za co, byle znalazł szybko domek :) Quote
Akrum Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Nowe ogłoszenia dla Kajko zrobiłam na: www.eoferty.com.pl www.gieldaogloszen.pl www.kupsprzedaj.pl www.adopcje.org www.kupiepsa.pl www.ofertka.pl www.allezoo.pl www.drobny.com.pl www.ojej.pl www.pajeczyna.pl www.pineska.pl www.autogielda.pl www.adopcjapsa.pl www.rozglos.pl www.anonseogloszenia.pl www.petsy.pl www.e-zwierzak.pl www.adpedia.pl www.gumtree.pl www.petworld.pl www.ogloszenia.aleokazja.pl www.mammisia.pl www.ale.gratka.pl www.wszystkotujest.pl www.morusek.pl [FONT=Times New Roman, serif]www.przylepa.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.zgubiono.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.ogloszenia-24h.pl[/FONT] Quote
mru Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 o matko! :D ale dużo! dziekuję! moze WRESZCIE i o niego ktoś zapyta! Quote
mru Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 o matko! :D ale dużo! dziekuję! moze WRESZCIE i o niego ktoś zapyta! Quote
Kociabanda2 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='Akrum']Nowe ogłoszenia dla Kajko zrobiłam na: (...) [/QUOTE] Rany dziewczyno! Wymiatasz! :D :D Mi tak szybko ogłaszanie "moich" psiaków nie idzie. Chylę czoła :modla: Quote
mru Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 No, naprawdę, wielkie dzieki :) dziwie się, że nikt o niego nie pyta, on jest taki śmieszniutki :) może to kwestia zdjęć... Quote
Akrum Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='Kociabanda2']Rany dziewczyno! Wymiatasz! :D :D Mi tak szybko ogłaszanie "moich" psiaków nie idzie. Chylę czoła :modla:[/QUOTE] Dzięki ;) choć przyznam się, że to wcale tak szybko nie idzie - dwa psiaki na dzień - i koniec, na więcej nie mam czasu. a i tak już w pracy narzekają... ale co tam... A i tak to zajmuje sporo czasu, bo co chwilę się coś zawiesi, to trzeba okroić tekst, to nie chce znów coś wskoczyć, to zdjęcia nie chcą się załadować - ciągle pod górkę ;) Ale i tak mnie to nie zniechęca - bo wiem, że tylko tak mogę pomóc tym psiakom. Do domu póki co więcej brać nie mogę - już i tak napchany kotami, które zdominowały moją sunie :cool3:, które mimo wszystko je :loveu: Quote
Kociabanda2 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='Akrum'] A i tak to zajmuje sporo czasu, bo co chwilę się coś zawiesi, to trzeba okroić tekst, to nie chce znów coś wskoczyć, to zdjęcia nie chcą się załadować - ciągle pod górkę ;) [/QUOTE] Oj tak... Znam:roll: Ręce opadają jak wymagają skrócenia tekstu do 300 znaków :angryy: Quote
Akrum Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Co tam ciekawego u Kajko?? ktoś dzwonił w sprawie adopcji?? Quote
E-S Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Akrum, dobrze, że zapytałaś, bo Kajetanek malizna tak spadł, że zginął całkiem w wątkach ... Kajko malutki mieszkający w kontenerku się przypomina Quote
Awit Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Mam nadzieję, że przyjdzie dzień gdy i te cudo pójdzie do swojego domku Quote
mru Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Kajko ciagle czeka :( zdjęcia z soboty... Quote
Recommended Posts