luka1 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Anioł jest młodym pieskiem - 2, 3 lata - "odzyskanym" z ulicy. Do dziś bardzo boi się podniesionego głosu, uniesionej reki, czy zwykłej szczotki do zamiatania - stąd wniosek, że kiedyś był bity. Potrzebuje spokojnego, stonowanego człowieka, przy którym pokaże wszystkie swoje zalety. Anioł bardzo pragnie towarzystwa człowieka, innych psów, dzieci. Wspaniale się z nimi bawi i wykazuje nieziemską wręcz cierpliwość - stąd jego imię:) Anioł jest zaszczepiony i wykastrowany, zachowuje czystość, więc nadaje się do każdego domu, w którym się nie krzyczy. Ma jedną wadę - jeszcze nie umie chodzić na smyczy, natomiast nie wykazuje tendencji do niekontrolowanego oddalania się. Pies jest pod opieką Fundacji Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt "NERO". Nasza strona internetowa: www.nero.egonet.pl Quote
malibo57 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Zdjecia juz poszły. Dziekuję ogromnie:) Asiu, posłałam na Twój mail z Dogo, bo nie mam innego w tym kompie. Quote
malibo57 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Naprawdę fantastyczny gość - psi terapeuta, jak Rufi. Janiołek. Szkoda, że siedzi w boksie bez końca:( Quote
Ziutka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Isadora7 napisał(a):sie melduje Grzeczna Dorcia :) Quote
Isadora7 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Ziutka napisał(a):Grzeczna Dorcia :) ja sie boję Ciebie i dlatego:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
luka1 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 jest taki słodki, moze za mało sie staramy szukając mu domu? Quote
Dorota Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Witam serdecznie naszą grzeczna psinę , ja tesknię za grzeczną psiną po tym jak dwa razy dziennie zbieram szczątki kocy wyciągnięte z budy i pogryzione doniczki , worki z kora itp, w NERO mamy szeroki zakres psich charakterków , :evil_lol: Quote
malibo57 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 luka1 napisał(a):jest taki słodki, moze za mało sie staramy szukając mu domu? Luka, przestań się sama biczować. Od tego są inni na Dogomanii:cool3: Quote
luka1 Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Przepraszam ale Poszukuję kogoś z RYPINA lub okolic w celu sprawdzenia domu dla Mazurka!!!! Quote
luka1 Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 świat nie zniknął - idziemy witać ciotki Quote
Dorota Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Jak tam Aniołek ,szczęściara z Ciebie Luka , z jednej strony Romek , a z drugiej Anioł , zawsze masz gdzie odpocząć:evil_lol: Quote
Recommended Posts