Infortune. Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 A angielski w tym roku jeszcze się nie liczy do punktów do liceum, prawda? A dzisiejszym się nie martw, wszystkim poszło źle, więc obniżą progi punktowe! :kciuki: Quote
Daga&Maks Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 deer_1987 napisał(a):Zobaczysz jak bedzie jak wyniki dostaniesz! czesto sie mysli ze zle poszlo a potem sie okazuje ze wcale nie! już odpowiedzi widziałam i sporo punktów straciłam Infortune. napisał(a):A angielski w tym roku jeszcze się nie liczy do punktów do liceum, prawda? A dzisiejszym się nie martw, wszystkim poszło źle, więc obniżą progi punktowe! :kciuki: angielski na szczęście nie dali dziwne zadania, to był egzamin chyba dla górników bo pełno o węglu. I do tego wystrzelili z jakimiś radioaktywnymi biedronkami :lol: Quote
wiki4 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Ej o co chodzi z tymi biedronkami ? :evil_lol: Quote
Daga&Maks Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 wiki4 napisał(a):Ej o co chodzi z tymi biedronkami ? :evil_lol: było że na wysypisko dostał się promieniotwórczy pierwiastek, dali wykres radioaktywności biedronek i mszyc i potem pytania typu dlaczego u biedronek później zaobserwowano wzrost poziomu radioaktywności niż u mszyc, potem czemu radioaktywność spadła :lol: Quote
sunshine Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Ach lista rzeczy :D Skąd znam ten ból:P ciągle się coś dopisuje, za to wolno ubywa:P Quote
przeszlus Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Weź mnie nie strasz :p A jaki ci poszło z matmy, ile było zadań z fizy Quote
Daga&Maks Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 sunshine napisał(a):Ach lista rzeczy :D Skąd znam ten ból:P ciągle się coś dopisuje, za to wolno ubywa:P oj tak :D u mnie chyba nigdy nie zdarzy się żeby lista była pusta przeszlus napisał(a):Weź mnie nie strasz :p A jaki ci poszło z matmy, ile było zadań z fizy z maty w sumie dobrze, tylko jednego zadania nie zrobiłam, bo nie miałam pojęcia jak. Najbardziej jestem zawiedziona tym że zadań z matematyki nie było prawie żadnych, a matma właśnie mi najlepiej idzie. Z fizyki trochę się tego nazbierało, ale i tak było najwięcej z geografii i chami. Nie liczyłam ile zadań, tu jest ten test, możesz zobaczyć : http://bi.gazeta.pl/im/9/7823/m7823759.pdf Angielski dzisiaj był prosty, o dziwo większość zadań rozumiałam, co zdarza się naprawdę rzadko. Quote
Daga&Maks Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 i jeszcze jedno ja tu jeszcze męczę się z fotami z marca, a tu z kwietnia nazbierało mi się prawie 700 zdjęć :-o Quote
Pin Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Świetnie wygląda jak jest mokry XD Na uszach loki XD Piękny ^^ Quote
Evelynkaa Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Mokra włoszka z maksia :D jeśli mam Cię pocieszyć to właśnie przejrzałam ten test i powiem Ci szczerze że skończyłam już prawie studia, a w gimnazjum nie byłam bo byliśmy ostatnim rocznikiem co miał 8 klas podstawówki. Ale chodzi mi o to że prócz parę zadań matematycznych i parę logicznych to resztę testu też bym oblała....a o węglu faktycznie się rozpisali na maxa. Człowiek zapomina takie rzeczy..... :) Quote
Daga&Maks Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Pin napisał(a):Świetnie wygląda jak jest mokry XD Na uszach loki XD Piękny ^^ zwykle niewiele jest okazji żeby zobaczyć go mokrego, bo od wody trzyma się z daleka. Jak pada deszcz (tak jak dzisiaj :placz: ) to nie ma mowy żeby wyjść z nim na długi spacer, bo jeszcze królewicz się zamoczy :evil_lol: wiki4 napisał(a):Nie wygląda na szczęśliwego po kąpieli :lol: A jeszcze mniej szczęśliwy jest gdy próbuję go wsadzić do wanny :lol: Evelynkaa napisał(a):Mokra włoszka z maksia :D jeśli mam Cię pocieszyć to właśnie przejrzałam ten test i powiem Ci szczerze że skończyłam już prawie studia, a w gimnazjum nie byłam bo byliśmy ostatnim rocznikiem co miał 8 klas podstawówki. Ale chodzi mi o to że prócz parę zadań matematycznych i parę logicznych to resztę testu też bym oblała....a o węglu faktycznie się rozpisali na maxa. Człowiek zapomina takie rzeczy..... :) no niestety dali w tym roku strasznie trudny test. Sami nauczyciele powiedzieli że był za trudny, że niektóre z tych rzeczy to w liceum się dopiero przerabia. Przynajmniej prawdopodobnie obniżą progi punktowe w szkołach. O węglu było dużo, a u nas na lekcjach niewiele o węglu mówiliśmy, więc tym bardziej było ciężko. Do tego niektóre pytania były źle sprecyzowane. Ale mówi się trudno, pozostaje czekać na wyniki. Dla odmiany trochę flory :D Quote
Nikola & Tina Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Witamy się, dawno nas nie było u Was ale już jesteśmy . Śliczne wszystkie, a to bardzo . http://i44.tinypic.com/oi5q1.jpg Pozdrawiamy i zapraszamy do Galerii Tiny :) Quote
Kaya93 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 http://i44.tinypic.com/34h9ijt.jpg jaki słodki :loveu: mi też pasuje Majke wyprać :diabloti: ale jakoś, nie moge sie zabrać :D Quote
Ewa&Duffel Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Fajna zmokła kura, i jaka mina :evil_lol: [URL]http://i40.tinypic.com/ohpkcw.jpg[/URL] A egzaminami się nie przejmuj, ważne, że masz już je za sobą ;) Dobrze, że te progi obniżą... Quote
Daga&Maks Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='wiki4']Fajna, fajna flora :lol: Hejka :)[/QUOTE] [quote name='Nikola & Tina']Witamy się, dawno nas nie było u Was ale już jesteśmy . Śliczne wszystkie, a to bardzo . [url]http://i44.tinypic.com/oi5q1.jpg[/url] Pozdrawiamy i zapraszamy do Galerii Tiny :)[/QUOTE] [quote name='Kaya93'][URL]http://i44.tinypic.com/34h9ijt.jpg[/URL] jaki słodki :loveu: mi też pasuje Majke wyprać :diabloti: ale jakoś, nie moge sie zabrać :D[/QUOTE] [quote name='Ewa&Duffel']Fajna zmokła kura, i jaka mina :evil_lol: [URL]http://i40.tinypic.com/ohpkcw.jpg[/URL] A egzaminami się nie przejmuj, ważne, że masz już je za sobą ;) Dobrze, że te progi obniżą...[/QUOTE] dziękuję :) dzisiaj myślałam że zawału dostanę. Maks pierwszy raz w życiu trafił na stół operacyjny :shake: rano na spacerze zaczął patykiem się bawić, nagle pisnął i poszedł, ale na spacerze potem było wszystko dobrze, chciał biegać, skakać. Ale w domu nic nie chciał zjeść i tylko leżał w miejscu co się nigdy nie zdarzało. Tylko co jakiś czas zmieniał miejsce. Po południu było jeszcze gorzej, leżał cały czas pod biurkiem na nic nie reagował. Okropnie się o niego bałam, bo tak odszedł mój chomik :-( . Nic nie jadł cały dzień, wieczorem się nie ruszał, a rano już zmarł. Stwierdziliśmy że nie ma na co czekać, szybko jedziemy. Najpierw szukanie jakieś otwartej kliniki. W końcu pojechaliśmy do weterynarza w Gliwicach. Maks za nic nie chciał zasnąć, musiał dostać podwójną dawkę, a pod koniec operacji już zaczął się wybudzać, panie ledwo zdążyły. Była operacja, miał pod językiem kilkucentymetrową ranę :shake: musiała być zszywana. Tak mnie nastraszył, myślałam że psa stracę jak widziałam że nie chce jeść ani wstać. Na patyk musiał się nadziać. A ja głupia pozwoliłam mu bawić się tym patykiem. Dopiero co czytałam w gazecie artykuł żeby psu patyków nie dawać :wallbash: Teraz zadbam o to żeby zawsze mieć piłeczkę w kieszeni, żeby Maks patykami się nie interesował. Teraz jest już lepiej, powoli się wybudza, tylko na początku nie chciał za nic leżeć i chodził jak pijany :shake: Jak trzeba to w miejscu nie usiedzi. Zaczął szczekać, czyli jest dobrze. Ten dzień był taki jakiś cichy, bo Maks ani razu wcześniej nie szczeknął. Zawsze wszystkich trochę denerwowało jego hałasowanie, ale teraz okazuje się że bez tego żyć nie można. Jutro do kontroli, pozostaje trzymać kciuki, że wszystko będzie już w porządku. Quote
Illusion Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Paskudna historia :shake:. Dobrze, że szybko zareagowaliście, niech Maks szybko wraca do siebie! ;) Quote
vege* Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 dobrze, że wszystko ok i maks wraca już do zdrowia :-) zapraszamy do nas na duuuużo nowych fotek :-) Quote
Ewa&Duffel Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 O matko, kto by przypuszczał, że coś takiego może się stać...:shake: Duffel często gryzie jakieś badyle, piłeczki i inne zabawki go w ogóle nie interesują. Ale chyba przestanę mu na to pozwalać, trudno, lepiej niech niczym się nie bawi niż jakby się miało coś stać... Mam nadzieję,że już będzie wszystko dobrze i Maks wróci do zdrówka ! Quote
Evelynkaa Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Ewa mam to samo Alex tylko patykiem jest na spacerze zainteresowany. Na piłeczkę nie spojrzy... Daga ucałuj od nas Maxika niech wraca szybko do formy :) Quote
Recommended Posts