Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dagaa111 napisał(a):
no nie wyrobiłam się na tyle, na ile chciałam, ale źle nie jest

Jak nie jest źle to znaczy, że dobrze poszło :)

Masakra jest z tą pogodą :/
Ja od kilku dni leję psu wodę do baseniku i jakoś znosi ten upał. Dzisiaj wniosłam basen na taras, cały taras pływał ale Nikomu nie przeszkadzało :D Wszyscy siedzieli na tarasie w wodzie wylewanej przez Ptyśka :D

Posted

Izabela124. napisał(a):
A u nas leje...

u nas trochę padało, a potem znów duchota się zrobiła

Ptysiak napisał(a):
Jak nie jest źle to znaczy, że dobrze poszło :)

Masakra jest z tą pogodą :/
Ja od kilku dni leję psu wodę do baseniku i jakoś znosi ten upał. Dzisiaj wniosłam basen na taras, cały taras pływał ale Nikomu nie przeszkadzało :D Wszyscy siedzieli na tarasie w wodzie wylewanej przez Ptyśka :D

zawsze mogło być lepiej ;)

ja mojego wodą niestety schłodzić nie mogę, bo nie lubi być mokry, od razu ucieka

kamilka91 napisał(a):
Zapraszam do mnie, u mnie od wczoraj właściwie bez przerwy leje ;)

ile ja bym dała żeby u nas też lało, chociaż jednak lepiej żeby przez ten weekend była udana pogoda, potem może padać

Posted

zdjęcia dam w przyszłym tygodniu, bo raz zdjęć nie mam, dwa jestem padnięta po wczorajszym dniu, a po dzisiejszym będę jeszcze bardziej wykończona, więc za kilka dni pójdę na jakiś dłuższy spacer zdjęcia porobić

Posted

Ptysiak napisał(a):
Dzień dobry :)

Trzymamy za słowo i czekamy ;)

postaram się jak najszybciej zdjęcia zrobić, ale dopiero jak będę bardziej nadawać się do życia, bo 3 koncerty w jeden weekend to jednak trochę za dużo dla mnie :D

Posted

dagaa111 napisał(a):
postaram się jak najszybciej zdjęcia zrobić, ale dopiero jak będę bardziej nadawać się do życia, bo 3 koncerty w jeden weekend to jednak trochę za dużo dla mnie :D

Ale przynajmniej się wybawiłaś ;)

Posted

[quote name='ania90']tez czekam cierpliwie na fotki;)

chyba jeszcze trochę będziecie musieli czekać, bo pogoda u nas się zepsuła, cały czas zachmurzone niebo jest

[quote name='Ptysiak']Ale przynajmniej się wybawiłaś ;)

też prawda, tym bardziej że od dawna nie miałam okazji do zabawy

a poza tym jak ktoś ma FB to zachęcam do głosowania
http://www.dogomania.pl/forum/threads/228677-Second-Chance-Photos-kliknijcie-pom%C3%B3%C5%BCcie-mi-dalej-pomaga%C4%87%21

Posted

[quote name='unikatowydiament']u Nas też deszcz wisi,ale od jutra zapowiadają powrót upałów
też czekamy na nowe fotki:)

do nas też właśnie dzisiaj fala upałów przyszła. Fatalna ta pogoda w tym roku, albo leje albo ugotować się można

[quote name='DominikaAnna']Witamy się po... długiej przerwie :D
czekamy na więcej fotek :)
i pozdrawiamy!

ooo kogo ja widzę :D witamy cieplutko :)

w końcu się doczekałam tych wakacji, od przyszłego tygodnia chowam miskę psu i biorę się za porządne szkolenie :D
na razie dam domowe zdjęcia, bo przy tej pogodzie nie zapowiada się, żebym poszła zrobić psu sesję zdjęciową

Posted

[quote name='Kaaasia']Pogoda do d..y do focenia i do szkolenia :angryy:

http://i1243.photobucket.com/albums/gg543/coconut194/kwiecie2012035.jpg Maks się relaksuje :lol:

dzisiaj był u nas taki upał, że masakra, a podobno ma być w przyszłym tygodniu jeszcze cieplej :roll:

każdy potrzebuje chwili relaksu, nawet nadpobudliwy spaniel :D

[quote name='Ptysiak']Upał na maxa a ja jutro na 10:30 szkolenie... Pewnie skończy się na tarzaniu Ptysia z Zoyą w trawie :D

http://i1243.photobucket.com/albums/gg543/coconut194/kwiecie2012035.jpg słodziak :loveu:

to nie zazdroszczę tego szkolenia, ja dzisiaj praktycznie tylko na 3 szybkie spacery poszłam z psem i w domu siedziałam

[quote name='magdabroy']http://i1243.photobucket.com/albums/gg543/coconut194/kwiecie2012035.jpg cudo :loveu:

:loveu:

[quote name='kalyna']http://i1243.photobucket.com/albums/gg543/coconut194/kwiecie2012035.jpg coś leniwie u Was :lol:

Ja miałam ambitny plan, aby razem z G. Sonię ćwiczyć, ale siły mi brakło :( z nią zacznę jak G. będzie ogarnięty...

teraz tak będzie każdy dzień wyglądał, jak pogoda się nie zmieni :D

z jednym psem czasem bywa ciężko, a co dopiero z dwoma. Chociaż czasem chyba lepiej jednak starać się trenować ze wszystkimi psami, żeby potem ewentualnie nie było sytuacji, że pies nabierze z powrotem złych nawyków od drugiego

[quote name='ania90']ladne fotki:)

[quote name='unikatowydiament']śliczniusi:loveu:

miłego i spokojnego weekendu:)

dziękuję :)

a ja się dzisiaj znowu zaczęłam zastanawiać co niektórzy ludzie w głowach mają. Idzie sobie dziecko z rodzicem i nagle ni stąd ni zowąd szybko wyciąga rękę, żeby pogłaskać przechodzącego Maksa, a ojciec oczywiście zero reakcji. Jeszcze dzieciak się chwali tacie, że psa pogłaskało, a tata razem z nim :roll: Maks zębami teoretycznie dziecka nie tknie, ale może się zdarzyć pies który naprawdę się przestraszy i ugryzie, bo to nawet nie było pogłaskanie, tylko takie stuknięcie na szybko w głowę. A potem jak by się coś stało to wina jak zwykle będzie na psa. A teraz dzieciaki będą cały czas na dworze to dopiero się zacznie

Posted

Tez nie wiem jak można tak robić... jeszcze małe dziecko idące samo rozumiem, że głupiutkie i nie pomyśli nieraz ale Tatuś lub Mamusia?
Nieraz podlatują dzieciaki do Ptysia ale chyba mam szczęście bo zawsze pytają czy można pogłaskać :) Pozwalam bo chcę by pies miał kontakt z dziećmi a poza tym jak staję i zaczynam rozmowę z maluchami to widzę po psie, że inaczej reaguje. Śmiało podchodzi, cieszy się :)

a szkolenie odwołałam... nie da się ruszać w taki upał:/ Nie wyobrażam sobie biegać na agility z psem albo ćwiczyć nawet chodzenie przy nodze :D