Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochany Aniołku!!!
Twoja fotka jest wśród wielu innych piesków z dogomani, taka Wasza wspólna galeria ukochanych Przyjaciół którzy odeszli za Teczowy Most!
Jak tylko tu jestem zaglądam i patrzę i cieszę sie, że jesteście razem właśnie tu, tylko Tu na Dogo można spotkać tyle dobrych rozumiejących serc :)
Tęsknię za Tobą, brakuje mi Ciebie, niedługo już minie 1,5 roku kiedy nie jesteśmy razem :-( czas pędzi, ale ból nie mija :-(
Kocham Cię Aniołku!!!

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oskarinku jutro znów kolejny 29 :-( to już 1,5 roku kiedy odszedłeś...
Teraz w moim życiu jest wiele zawirowań, ale zawsze jesteś blisko mnie.
Kiedy wstaję rano wita mnie Twój nochalek z fotki nad łóżkiem i daje mi siłe by przeżyć ten dzień. Kolejny dzień bez Ciebie, ile już tych dni minęło?
:-( :-( :-( zbyt dużo Aniołku

dziś dowiedziałam sie, że odeszła Bajeczka, wspaniała wyjątkowa sznaucerka która mieszkałą w bloku obok, miała 16 lat i dla Niej ku pamieci
[*]
[*]
[*] BAJECZKO BĘDĘ PAMIĘTAĆ O TOBIE!
Jej Pani przeżywa tragedie, kiedy mówiła głos jej sie załamywał :-( tak mi przykro i smutno Oskarku :-( Coraz więcej znanych piesków odchodzi, coraz więcej łez wokół :-(

• 1 month later...
Posted

Kochany Aniołku, dziś jestem tutaj, z Tobą!!!
Codziennie myślę o Tobie, mówię do Ciebie i o Tobie!
Wciąż tesknię i pamiętam, w każdej chwili mego życia.

To już drugie Świeto Zmarłych bez Ciebie :-( , jak ten czas pędzi?
Zaraz zapalę Ci lampeczke i patrząc w ten płomyk bardzo chciałbym poczuć Twoja obecność, jesteś mi tak bardzo potrzebny Słoneczko!!!

Kocham Cię!
[*]
[*]
[*]

• 1 month later...
Posted

Oskarku !!!
Dla Ciebie piszę wyjątkowe życzenia.
Bo jesteś wyjątkowym psem , bo jest to wyjątkowy czas, bo Ela jest wyjatkowa.........
Wiem, że jest dla Ciebie miejsce w twoim domu,przy wigilijnym stole .
:tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1:
Mam nadzieję,że za TM choinki pachną wyjatkowo a i prezentów tez nie zabraknie.....
Bądź szczęśliwy Oskarku.Jesteś w moich myślach.

Posted

Ukochany Synalku!!!
Choinka juz ubrana, a obok choinki Twoje zdjęcie...
Wiem, że będziesz z Nami w ten wieczór wigilijny, w Naszych sercach, w Naszych głowach, w Naszych rozmowach...
to druga Wigilia bez Ciebie, a wciąz pamietam tą ostatnią, gdy leżałeś taki chory ale tak bardzo ucieszyłeś się gdy otworzyliśmy Twoje ulubione ciasteczka od Mikołaja...
Oskarciu Twoja Mała Pańcia znów taka chora jak 2 lata temu :-(
Brakuje mi sił na to wszystko :-(
Ale od kilku dni co wieczór opowiadamy sobie o Tobie przed snem licząc, że Nam sie przyśnisz...
Wesołych Świąt Aniołku!!!:tree1:
Tęsknie całym sercem :-(

Dziękuję Wam bardzo za pamięć o Nas - Szajbus i Monia 70 :Rose:

Posted

Wesolych Świąt Oskarku
[img]http://img219.imageshack.us/img219/50/angenoeldroitia5.gif[/img][img]http://web4.piripiri220.webperoni.de/gify_gifownik/swieta/b-narodzenie/32.gif[/img][img]http://img219.imageshack.us/img219/5746/angenoelgauchego9.gif[/img]

Posted

Już za parę godzin zasiądziemy do stołu drugi raz bez Ciebie :-(
wiem, wiem, że jesteś w Naszych sercach, że bedzie z Nami Twoja dusza, ale pustka która czuje moje serce nie jest w stanie czasem pogodzić sią z tą świadomością...
po prostu brak mi Twojego zapachu, Twojego stukania pazurków po posadzce, Twojego zimnego noska trącającego moją łydke gdy przyrządzałam w kuchni Twoje przysmaki, Twojego spojrzenia... :-( :-( :-( i nic nie zastąpi mi tego...
Od rana oczy mam pełne łez, tak tęsknię za Tobą, że ta tęsknota aż boli fizycznie, tam w środku...

Syneczku Spokojnych i Radosnych Świąt! mały kawałek opłatka położyłam koło Twojego zdjęcia, pamiętam jak bardzo go lubiłeś, a ja życzyłam Ci zdrowia w ostatnie Nasze wspólne Święta i... nie spełniło się :-(
Kocham Cie Aniołku!

Posted

Oskaruś daj znać swojej pani że jesteś już szczęśliwy i żeby tak bardzo się nie martwiła, ona bardzo za Tobą tęskni... i przekaż mojejmu Cackowi że bardzo nam go tu brakuje... :-(
Elastynko spokojnych świąt...

Posted

Kolacja minęła...
Teraz będę czekała na Ciebie, na znak, na sen o Tobie...

Kochamy Cię!
Tasia mówi, że jesteś jest najkochańszym Pieskiem, byłeś Jej pierwszą psią miłością, byłeś dla Niej od zawsze (troszkę Jej tego zazdroszczę). Ja na swojego pierwszego Psiego Przyjaciela czekałam wiele lat...

Wesołych i Zdrowych Świąt!!!:tree1:
:x-mas: to od Tasi :)

Posted

Dla nich czas nie ma znaczenia ale dla nas ma...............
Oskarinku, życzę Ci samych wspaniałości w Nowym Roku,bądź szczęśliwy tam gdzie jesteś.......
Mam nadzieję, że tam jest spokojniej niż u nas od tych wystrzałów i huków.
Oskarciu wielkie przytulanki :loveu:

Posted

Oskarku, niech Nowy Roczek przyniesie ci wiele szczęścia, radości i beztroskich zabaw za TM z coraz to nowszymi przyjaciólmi. Zobacz pieseczku ile ich ciągle przybywa.
[img]http://img289.imageshack.us/img289/5636/krze57ci5.gif[/img]

Posted

Dziękuje Wam kochane dziewczyny za pamięć o moim małym dzielnym Oskarku :Rose: jesteście wspaniałe!

Witaj Moje Słoneczko!
zaczął sie kolejny rok bez Ciebie :(
jakoś pechowo sie zaczął bo pełen chorób, nawet Fancia miała "załamanie" zdrowotne, ale jest silna i młoda i wszystko będzie dobrze.(ANiołku czuwaj nad Nią)
Niedługo obchodzilibyśmy Twoje 9 urodzinki...
znów oglądałam Twoje fotki, potrzebuje tego jak powietrza, wtedy kiedy patrzę w Twoje oczy wydaje mi sie przez krótką chwile, że jesteś, że czuje Twoją obecność! Tęknię za Tobą!!!
Wszystkiego dobrego w tym Nowym Roku :bluepaw:

• 1 month later...
Posted

Oskarciu !
Ela teraz taka zabiegana.Wszystko jest na jej głowie.Praca,zakupy, Fanciorka,Nataszka choruje....
Ale miłość do Ciebie towarzyszy Jej codziennie.Jesteś z Nią w każdej jej chwili.
Czekaj na nią cierpliwie za TM

[IMG]http://img99.imageshack.us/img99/7080/wieczkaze5.jpg[/IMG]

Ucałuj moją Melcię

Posted

Witaj Aniołku!!!
Jestem w domu razem z dziewczynkami i Tasia tak wiele mówi o Tobie :)
Fancia znów chora (kiedy ten limit chorób w Naszym domu się skończy??)
Już blisko 2 lata jak jesteśmy oddzielnie :( a ja wciąż kocham Ciebie tak samo, tylko tęsknota jest wciąż większa, rośnie w moim sercu, mniej boli ale trwa...

P.S. Ubierz się dziś odświętnie na bal u Melusi :gent:, wkońcu to dziś Jej Wielki dzień
To od Natasi dla Ciebie:iloveyou:
:wolfie::bluepaw::B-fly::dog::kociak::laola::pepsi: