Tweet Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 rozumiem że są to oficjalne ceny. bardzo dziękuję, bo jest mi to bardzo potrzebne, a nigdzie nie mogłam tego znaleźć :) Quote
Nitencja Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 dziekuje za info o ringach :) troche bede miala biegania.... :angryy: Quote
kalina. Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 heh niestety nie miałam mozliwości jechac na wystawe do Krakowa:( pooglądac, w październiku 9-12 poznań światowa wystawa to bedzie coś :razz:Ale wiem jedno ja sie w to wkręcam. Quote
Pheobe Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Wszystkim dzisiejszym zwyciezcom bardzo gratuluje... A jutrzejszym zycze wielu trofeow przywiezionych do domu...... Czy ktos z Was jutro moglby rzucic okiem obiektywu na jutrzejsze afgany??? Bardzo prosze... ;) Quote
Viz Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 ktos wie moze jak poszlo JASMIN i jej suni? :) nie zapisalam jej nowego numeru kom i mam za swoje :( Quote
asiunia Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Hej! Czy moglabym prosic o staweczke rottweilerow?:oops: Quote
Pheobe Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Ja mam takie pytanie do tych, ktorzy wlasnie wrocili.... Czy organizatorzy zapewnili wystawcom jakies zacienione miejsca??? Podobno ma byc jutro upal.... :cool3: Quote
Diamant Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 [quote name='maga18']gr 3 - Svetlana Radiuk juniory - Magdalena Kozłowska a o parach nic nie pisze :roll:[/quote] Wielkie dzięki za info :) Pozdrawiam Quote
an3czka Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 [quote name='Nugatowa']To i my sie pochwalimy ex 1 CWC i re.CACIB :laola:[/quote] [I][B]Brawo Kinga, brawo!:multi:[/B][/I] [I][B]Jak poszło Ploterowi?[/B][/I] Quote
Dobcia Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 [quote name='Pheobe']Ja mam takie pytanie do tych, ktorzy wlasnie wrocili.... Czy organizatorzy zapewnili wystawcom jakies zacienione miejsca??? Podobno ma byc jutro upal.... :cool3:[/quote] Raczej nie... z tego, co widziałam, to wystawiający sami musieli się o cień troszczyć:roll: Mieli namioty, mokre ręczniki, parasole... Organizatorzy zapewniali tylko wodę dla psów, przed ringami była wystawiana. Cienia tam niestety niewiele, lepiej jest w halach, ale i tak psy po połudiu się już bardzo męczyły. Quote
Nugatowa Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 [quote name='an3czka'][I][B]Brawo Kinga, brawo!:multi:[/B][/I] [I][B]Jak poszło Ploterowi?[/B][/I][/quote] Dzięki Aniu :buzi: A ploter wygrał klasę mlodzieży 1/3 :multi: :cool3: Quote
Basik Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Dzieki wielkie za besty II grupy, no i oczywiście gratulacje dla dzisiejszych zwyciezców! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 [quote name='"Viz"']ktos wie moze jak poszlo JASMIN i jej suni? :smile:[/QUOTE] Viz ja obfotografowałam JASMIN i jej sunię - psia Jasmin zajęła 1 miejsce w swojej klasie, a czy coś więcej to nie wiem, bo niestety czas gonił... Co ztego co wiem to Ty też miałaś pokazać się na wystawie :mad: :evil_lol: Quote
Pheobe Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 [quote name='Dobcia']Raczej nie... z tego, co widziałam, to wystawiający sami musieli się o cień troszczyć:roll: Mieli namioty, mokre ręczniki, parasole... Organizatorzy zapewniali tylko wodę dla psów, przed ringami była wystawiana. Cienia tam niestety niewiele, lepiej jest w halach, ale i tak psy po połudiu się już bardzo męczyły.[/quote] Wielkie dzieki za info!!!!! ;) Quote
eveandAxel Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 drzewka żadnego nie można uświadczyć! no i ten nieznośny pył, niby trawa ale tak przerzedzona, no i w tym słońcu robił się z tego pył, każdy krok, wiercenie się psa i byłam brudna i zakurzona!:roll: :shake: no ale cóż, brudni, przypieczeni ale zadowoleni i cali wróciliśmy do domu!:p Jedyne co mi się podobało to dojazd, nie było żadnego problemu, nawet ślepy by trafił:evil_lol: Quote
an3czka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='Nugatowa']Dzięki Aniu :buzi: A ploter wygrał klasę mlodzieży 1/3 :multi: :cool3:[/quote] [I][B]To super!!!!!!:multi:[/B][/I] Quote
AnnaM Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 powiem wam ze była to moja pierwsza wystawa jako widz.. i było super... :) naogladałam sie piesków za wszystkie czasy... szczególnie moich ulubionych maltanów.. :) Quote
eveandAxel Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 wczoraj jak wyjeżdżaliśmy koło 13-14 .00 było około 33.5 stopnia!!!:razz: :shake: Quote
lizka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Dziś jest TRAGICZNIE! Nawet pies mi na spacerze zwątpił :roll: Quote
karenina Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Oj tak, dzis juz od rana było gorąco. Przed 8 już 23 stopnie. W tej chwili w głebokim cieniu 29, a na AWF wogóle hardcorowo. A wogole PARANOJA. Na wjezdie jeszcze zanim sie zapłaci panowie z firmy ochroniarskiej pytają czy sie nie wwozi szczeniąt na sprzedaz. Dwa samochody przed nami nawet poprosili o otwarcie bagażnika i zagladali. A na samym pakingu, i pod drzewkami 20 metrów od bramy klatki i samochody pełne szczniaków i kociąt :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Recommended Posts