Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

heh niestety nie miałam mozliwości jechac na wystawe do Krakowa:( pooglądac, w październiku 9-12 poznań światowa wystawa to bedzie coś :razz:Ale wiem jedno ja sie w to wkręcam.

Posted

Wszystkim dzisiejszym zwyciezcom bardzo gratuluje...
A jutrzejszym zycze wielu trofeow przywiezionych do domu......

Czy ktos z Was jutro moglby rzucic okiem obiektywu na jutrzejsze afgany???
Bardzo prosze... ;)

Posted

Ja mam takie pytanie do tych, ktorzy wlasnie wrocili....
Czy organizatorzy zapewnili wystawcom jakies zacienione miejsca???
Podobno ma byc jutro upal.... :cool3:

Posted

[quote name='Pheobe']Ja mam takie pytanie do tych, ktorzy wlasnie wrocili....
Czy organizatorzy zapewnili wystawcom jakies zacienione miejsca???
Podobno ma byc jutro upal.... :cool3:[/quote]

Raczej nie... z tego, co widziałam, to wystawiający sami musieli się o cień troszczyć:roll: Mieli namioty, mokre ręczniki, parasole... Organizatorzy zapewniali tylko wodę dla psów, przed ringami była wystawiana. Cienia tam niestety niewiele, lepiej jest w halach, ale i tak psy po połudiu się już bardzo męczyły.

Posted

[quote name='an3czka'][I][B]Brawo Kinga, brawo!:multi:[/B][/I]
[I][B]Jak poszło Ploterowi?[/B][/I][/quote]

Dzięki Aniu :buzi:

A ploter wygrał klasę mlodzieży 1/3 :multi: :cool3:

Posted

[quote name='"Viz"']ktos wie moze jak poszlo JASMIN i jej suni? :smile:[/QUOTE]

Viz ja obfotografowałam JASMIN i jej sunię - psia Jasmin zajęła 1 miejsce w swojej klasie, a czy coś więcej to nie wiem, bo niestety czas gonił...

Co ztego co wiem to Ty też miałaś pokazać się na wystawie :mad: :evil_lol:

Posted

[quote name='Dobcia']Raczej nie... z tego, co widziałam, to wystawiający sami musieli się o cień troszczyć:roll: Mieli namioty, mokre ręczniki, parasole... Organizatorzy zapewniali tylko wodę dla psów, przed ringami była wystawiana. Cienia tam niestety niewiele, lepiej jest w halach, ale i tak psy po połudiu się już bardzo męczyły.[/quote]

Wielkie dzieki za info!!!!! ;)

Posted

drzewka żadnego nie można uświadczyć! no i ten nieznośny pył, niby trawa ale tak przerzedzona, no i w tym słońcu robił się z tego pył, każdy krok, wiercenie się psa i byłam brudna i zakurzona!:roll: :shake: no ale cóż, brudni, przypieczeni ale zadowoleni i cali wróciliśmy do domu!:p
Jedyne co mi się podobało to dojazd, nie było żadnego problemu, nawet ślepy by trafił:evil_lol:

Posted

powiem wam ze była to moja pierwsza wystawa jako widz.. i było super... :)
naogladałam sie piesków za wszystkie czasy... szczególnie moich ulubionych maltanów.. :)

Posted

Oj tak, dzis juz od rana było gorąco. Przed 8 już 23 stopnie. W tej chwili w głebokim cieniu 29, a na AWF wogóle hardcorowo.

A wogole PARANOJA. Na wjezdie jeszcze zanim sie zapłaci panowie z firmy ochroniarskiej pytają czy sie nie wwozi szczeniąt na sprzedaz. Dwa samochody przed nami nawet poprosili o otwarcie bagażnika i zagladali. A na samym pakingu, i pod drzewkami 20 metrów od bramy klatki i samochody pełne szczniaków i kociąt :angryy: :angryy: :angryy: