Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alutka']Efruniu najdroższa spraw, żeby była klimatyzacja w hali:modla: :modla: :modla: :modla:
[/quote]

Alutka ja nie jestem cudotwórcą :shake:
A tak poważnie - na weekend zapowiadają piękną pogodę także trzeba się przygotować na najgorsze :cool1: Wiatraczki i wentylatorki mile widziane :p

Alanowak PW otrzymałam za co jeszcze raz dziękuję (odpowiedź już ci wysłałam)

Posted

[quote name='efra-husky']panienkabubu przygotuj się na najgorsze bo w Krakowie na sobotę zapowiadają ponad 30 stopni :shake:[/quote]

:shake: :shake: :shake: :shake:
już mnie zmartwiliście tymi korkami, a upał, to nawet nie chcę myśleć :shake: :shake:
muszę zabrać jakiś parasol w takim razie, bo przecież pies mi się wykończy :shake: :shake:

Aha, nie wiem, czy mi odpisaliście, więc się powtórzę i jakby co to prosze mnie odesłać..

Ocena mojej rasy zaczyna się o 10:50, czy mogę przyjechać na wystawę np. o 10:30? Czy to będzie już za późno? Czy jest jakiś ograniczony czas przyjmowania psów?

Posted

Teoretycznie na potwierdzeniu masz wpisane godziny przyjęcia psów na wystawę i jest to chyba od 07:00 do 09:30 (mogę się myslić).
W każdym razie lepiej jest być wcześniej przed oceną, a to dlatego, że zawsze może się zdarzyć że jakiś/jakieś psiaczki nie dojadą z takich lub innych przyczyn i wtedy ocena na ringu będzie wcześniej.

Ja bym nie ryzykowała :shake: lepiej być 15 minut wcześniej niż minutę się spóźnić - tak uważam ;)
Ja przypuszczalnie mam ocenę około 12:30, ale na wystawę idziemy po 10:00

Posted

Cimność zapanowała również nad nami ,też nie mamy potwierdzenia, chcemy w piątek wyjechać do Krakowa- dobrze że jest spis wystawców.Nie po to były robione wcześniej opłaty żeby na wystawie motać się z numerami.:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: .Winny gołą ręką uduszony- to nie żarty.:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

[quote name='Yoko Ono']Alutka,
a gdzie będą ringi yorków 3 i 4 w hali :crazyeye: :crazyeye:. Przeciez sie tam ugotujemy :angryy:
Pzdr,
Monika[/quote]

Niestety yorki idą w hali, suczki na ringu 3 a pieski na 4.:angryy:
Ja dzisiaj cały dzień szukałam wg rady Efry wentylatorka na baterie lecz
są wykupione. Mam tylko taki wielki elektr. może przywieść ?;)

:Rose: dobrego nigdy za wiele