efra-husky Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 [quote name='Alutka']Efruniu najdroższa spraw, żeby była klimatyzacja w hali:modla: :modla: :modla: :modla: [/quote] Alutka ja nie jestem cudotwórcą :shake: A tak poważnie - na weekend zapowiadają piękną pogodę także trzeba się przygotować na najgorsze :cool1: Wiatraczki i wentylatorki mile widziane :p Alanowak PW otrzymałam za co jeszcze raz dziękuję (odpowiedź już ci wysłałam) Quote
Yoko Ono Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Alutka, a gdzie będą ringi yorków 3 i 4 w hali :crazyeye: :crazyeye:. Przeciez sie tam ugotujemy :angryy: Pzdr, Monika Quote
panienkabubu Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 matko kochana..... sprawcie, zeby nie było parno i duszno.. ja z bernardynem przyjade ;( Quote
efra-husky Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 panienkabubu przygotuj się na najgorsze bo w Krakowie na sobotę zapowiadają ponad 30 stopni :shake: Quote
panienkabubu Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='efra-husky']panienkabubu przygotuj się na najgorsze bo w Krakowie na sobotę zapowiadają ponad 30 stopni :shake:[/quote] :shake: :shake: :shake: :shake: już mnie zmartwiliście tymi korkami, a upał, to nawet nie chcę myśleć :shake: :shake: muszę zabrać jakiś parasol w takim razie, bo przecież pies mi się wykończy :shake: :shake: Aha, nie wiem, czy mi odpisaliście, więc się powtórzę i jakby co to prosze mnie odesłać.. Ocena mojej rasy zaczyna się o 10:50, czy mogę przyjechać na wystawę np. o 10:30? Czy to będzie już za późno? Czy jest jakiś ograniczony czas przyjmowania psów? Quote
efra-husky Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 Teoretycznie na potwierdzeniu masz wpisane godziny przyjęcia psów na wystawę i jest to chyba od 07:00 do 09:30 (mogę się myslić). W każdym razie lepiej jest być wcześniej przed oceną, a to dlatego, że zawsze może się zdarzyć że jakiś/jakieś psiaczki nie dojadą z takich lub innych przyczyn i wtedy ocena na ringu będzie wcześniej. Ja bym nie ryzykowała :shake: lepiej być 15 minut wcześniej niż minutę się spóźnić - tak uważam ;) Ja przypuszczalnie mam ocenę około 12:30, ale na wystawę idziemy po 10:00 Quote
AlaNowak Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 efruniu- a moglabys wyslac mi jescze raz, bo co skasowalam i nei wiem czy przez przypadek tej wiad nie wyrzucilam:( albo napis zmi na gg: 2168590 lub na meila: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
Asiaczek Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 A my nadal nie mamy potwierdzenia. O tyle dobrze, ze jesteśmy w katalogu... Pzdr. Quote
AlaNowak Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Aiaczku- na baskach napisalam, jakie macie numery startowe:) Quote
szorka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Cimność zapanowała również nad nami ,też nie mamy potwierdzenia, chcemy w piątek wyjechać do Krakowa- dobrze że jest spis wystawców.Nie po to były robione wcześniej opłaty żeby na wystawie motać się z numerami.:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: .Winny gołą ręką uduszony- to nie żarty.:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
puli Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 A kogo ja mam udusić jak nie dostałam jeszcze potwierdzenia z Katowic?(Wystawa była w marcu):mad: Quote
Agama Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 my wlasnie dostalismy potwierdzenie i numer startowy:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: pewnie to wina poczty... Quote
Ventora Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Widze że nie jestem sama bo ja wciąz nie mam potwierdzenia:mad::placz: Quote
Alutka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='Yoko Ono']Alutka, a gdzie będą ringi yorków 3 i 4 w hali :crazyeye: :crazyeye:. Przeciez sie tam ugotujemy :angryy: Pzdr, Monika[/quote] Niestety yorki idą w hali, suczki na ringu 3 a pieski na 4.:angryy: Ja dzisiaj cały dzień szukałam wg rady Efry wentylatorka na baterie lecz są wykupione. Mam tylko taki wielki elektr. może przywieść ?;) :Rose: dobrego nigdy za wiele Quote
musia Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Prognoza na sobotę i niedzielę wg WP Sobota - słonecznie 27 o C Niedziela - zachmurzenie , deszcz 30 o C Quote
cockermanka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Dzięki Musia :-) własnie dowiedziałam się,że na potwierdzeniach mamy podany inny nr ringu....i że jesteśmy na hali.... Quote
AlaNowak Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 cockermanka- to dobrze czy zle??:cool3: :cool3: :cool3: Quote
Gracjana Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 napewno nikt z wawy nie bedzie mial miejsca na niedziele??:-( Quote
Agasia Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='Gracjana']napewno nikt z wawy nie bedzie mial miejsca na niedziele??:-([/quote] moja znajoma ma z Brwinowa! Quote
Femme Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Kto będzie na wystawie i jest chętny do rozdawani ulotke o pseudohodowlach rasowy=rodowodowy? może mi pomożecie? :cool3: Quote
oryks Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Jedzie ktoś może z Wrocka z kim można byłoby sie zabrac do Kraka z psiakiem?? Quote
Recommended Posts