Asiaczek Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Martyna']AMEN :-) brakiem potwierdzen takze sie nie przejmuje - szczegolnie w dobie internetu, stawek przed wystawowych itd :-)[/quote] Mądrze prawisz. Pzdr. Quote
cockermanka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [B]Mam wolne miejsce w autku - w niedzielę - trasa Bielsko-Biała --> Kraków[/B] Quote
efra-husky Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 wiem, że już późno ale spróbuję - czy jest jeszcze jakiś wolny handler na sobotę, który mógłby wystawić moją psicę :roll: Quote
darek Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Dla tych co jadą PKP,PKS i samochodem-omijajcie ścisłe centrum kraka-rozpoczęły sie letnie remonty dróg i sa objazdy,możecie mieć problemy ,zwłaszcza Ci,którzy miasta nie zbają w dotarciu na wystawę-polecam zaopatrzyć sie w mapę. Tramwaje jeżdzą okrężną drogą-po wyjściu z gmachu dworca PKP(zabytkowy żółty budynek) należy kierować sie pod przejście podziemne,kolejno-schodami w górę na przystanek,gdzie wsiada sie w tramwaj lini 4,5 lub 15 i wysiada na przystanku z napisem AWF [URL="http://www.mpk.krakow.pl"]www.mpk.krakow.pl[/URL] ponadto pamiętajcie,że od 24.06 mpk wprowadza wakacyjny rozkaład jazdy,więc trzeba sie liczyc z ograniczeniami w kursach. Podpisuje sie pod tym co napisała Efra- w zeszłym roku było upalnie,a na terenie akademii drzew jak na lekarstwo. Quote
Agnieszka K. Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 A czy mółgły mi ktoś napisać, jak długo jedzie się na AWF taksówką z dworca PKP? A czy "można skorzystać" z taksówek stojących przed dworcem? Quote
BeataSabra Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Proszę odpowiedzieć mi o której w sobotę idą setery?? I czy ktoś z Dogomaniaków będzie wystawiał swojego setera?? Pozdrawiam Quote
efra-husky Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 Agnieszka to zależy od korków, ale jedzie się gdzieś10-20 minut góra; co do taksówek - nie do każdej chcą wpuścić z psiakiem :shake: Quote
BeataSabra Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 "A czy "można skorzystać" z taksówek stojących przed dworcem?" Ja bym nie ryzykowała można trafić na nieuczciwego. Zamawiając telefonicznie trzeba od razu powiedzieć że będzie jechał pies - nie wszyscy chcą wozić psy. Jak długo się jedzie to nie wiem bo są teraz prace remontowe i część ulic jest nieprzejezdna. Quote
efra-husky Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 coś mi dogo chyba od tego upału siada bo nic nie mam :shake: Quote
Agnieszka K. Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='BeataSabra']"Zamawiając telefonicznie trzeba od razu powiedzieć że będzie jechał pies - nie wszyscy chcą wozić psy. .[/quote] Dzięki za informację. A mogłabyś mi podać numery pod którymi najlepiej zamówić taxi? Mój pies to sznaucer mini - może jechać na kolanach. Ale masz rację, zawsze jak zamawiam taksówkę, to uprzedzam o psie (w Warszawie, tam gdzie mam karte, to przy zamawianiu sami pytają czy jadę z psem:evil_lol: ) Quote
Nugatowa Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='BeataSabra']Proszę odpowiedzieć mi o której w sobotę idą setery?? I czy ktoś z Dogomaniaków będzie wystawiał swojego setera?? Pozdrawiam[/quote] Zleży o które setery Ci chodzi :cool3: :cool3: :lol: Angliki wchodzą przypuszczalnie o 10 50 :lol: Jka masz jakies pytania dotyczące seterów to pytaj! Quote
karenina Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Odnosnie taxi, myśmy ostatnio jechali 919 z psem. W nocy to chyba nawet zamawiając nie powiedzieliśmy ze pies bedzie jechał i nie było kłopotu. Pies kolankowy, charcik włoski. Ale i z wiekszymi 919 jezdziłam, nigdy nie było kłopotu. Quote
AlaNowak Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 No to spotkamy sie pewnie kareninko:cool3: :cool3: :cool3: co wystawiasz:loveu: ?? Quote
BeataSabra Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 "Zleży o które setery Ci chodzi " Chodzi mi głównie o gordony. Inne sweterki tez z przyjemnością pooglądam i chętnie porozmawiam z dogomaniakami. Quote
Alutka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Efruniu najdroższa spraw, żeby była klimatyzacja w hali:modla: :modla: :modla: :modla: :Rose: dobrego nigdy za wiele Quote
karenina Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='alanowak']No to spotkamy sie pewnie kareninko:cool3: :cool3: :cool3: co wystawiasz:loveu: ??[/quote] Alu w sobote jedno cirneco wystawiamy ( Kerttule). Piotr bedzie z nią sam, ja zostaje z reszta stada w domu. A w niedziele 2 młode charciki: Nanda w posredniej i malutką (ona nadal w sceniakach.) Quote
lizka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Tylko nie bierzcie taxówki spod dworca (lepiej zamowcie jakas telefonicznie), bo ci dworcowi taksiarze nieziemsko naciągają :angryy: :angryy: :angryy: szkoda słów..:shake: :mad: Quote
maga18 Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='lizka']Tylko nie bierzcie taxówki spod dworca (lepiej zamowcie jakas telefonicznie), bo ci dworcowi taksiarze nieziemsko naciągają :angryy: :angryy: :angryy: szkoda słów..:shake: :mad:[/QUOTE] wystarczy poprosic o paragon z kasy :diabloti: i se mogą... skoczyc :mad: :evil_lol: Quote
lizka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 No tez fakt - człowiek przez te upały nie myśli :evil_lol: Quote
karenina Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 A tu już przed 10 rano było ponad 27 st w cieniu :shake: , zero wiatru, zero deszczu. Koszmar. Quote
Asiaczek Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [B]Karenina[/B] - prawie jak w W-wie... Teraz jest po leciutkim deszczu, zrobiło sie jeszcze parniej i duszniej niż było. A ochłoda... zapomnijmy. Moje baski wracając ze spacerów juz na klatce schodowej rozkładały się jak małe krokodylki i chłodziły brzuszki.... Pzdr. Quote
Recommended Posts