Pestka Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Fajny psiak, szkoda malucha :shake: Może wrzuć na ogłoszenie? Quote
Ciapkowa. Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 Na szczęście był to "fałszywy alarm" :) Koleżanka ma psiaka od paru dni i wczoraj mi o tym napisała, a dzisiaj rano napisała, że zgłosił się do niej właściciel i okazało się, że psiak mu uciekł :) Quote
Ciapkowa. Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 Nie zawieszam, ale będę rzadziej i na razie zdjęć nie będzie, muszę "trochę" oceny poprawić... Trzymajcie kciuki :C Quote
BullWest Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Kuuuurczę, ale mnie tu dawno nie było:O Poprawiaj oceny, a potem w któryś weekend wpadaj do mnie, bo ja po maturze mam już wakacje, hmm ile to było? No cóż 4, tak chyba 4 MIESIĄCE WOLNEGO! Haha:) A tak serio to trzeba poćwiczyć z Rolexem do trzech krajówek, które są przed nim:) Quote
Ciapkowa. Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 [quote name='BullWest']Kuuuurczę, ale mnie tu dawno nie było:O Poprawiaj oceny, a potem w któryś weekend wpadaj do mnie, bo ja po maturze mam już wakacje, hmm ile to było? No cóż 4, tak chyba 4 MIESIĄCE WOLNEGO! Haha:) A tak serio to trzeba poćwiczyć z Rolexem do trzech krajówek, które są przed nim:)[/QUOTE] Ładnie to tak nie odzywać przez hmm... prawie 4 miesiące? :placz: :mad: Weź napisz do mnie na gadu, bo nie mam Twojego, bo ostatnio kontaktów nie miałam :( A wpaść wpadnę nawet z Ciapkiem jeśli się nie obrazisz :cool3: Quote
Ciapkowa. Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 [quote name='Asiaczek']Jak z tymi ocenami? Poprawiają się?:) pzdr.[/QUOTE] Tak, sprawdzian z fizyki z 1 na 3, i mam 2 na koniec, ale zawaliłam całkiem semestr :/ została biologia i informatyka... no i chemia, żeby wyciągnąc na 3. Quote
Ciapkowa. Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 [quote name='sunshine']usz ty obiboku:][/QUOTE] jaaa? jak możesz mnie o to posądzać :mad: Quote
Ciapkowa. Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 Na miły początek długiego weekendu fotka Ciapka z rana :) [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-rp-Xh88q7l8/T9CEXJ1UYAI/AAAAAAAAGws/AOINxiRL-zM/s640/ciapek%20001.jpg[/IMG] fot. moja mama swoją drogą... on tu wygląda na meeega przestraszonego, ale nie maltretuję psa xD później tak słodko koło mnie spał *.* Quote
Ciapkowa. Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 [quote name='Fantowa']Zaspaany Ciaposław :loveu:[/QUOTE] Ano ano :D Quote
Ty$ka Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Gdzie tam przestraszony? :lol: Jego mina mówi sama za siebie: "Daj mi tu do cholery pospać, a nie mnie fotografujesz" :D Przesliczny jest :loveu: Quote
Ciapkowa. Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 [quote name='Ty$ka']Gdzie tam przestraszony? :lol: Jego mina mówi sama za siebie: "Daj mi tu do cholery pospać, a nie mnie fotografujesz" :D Przesliczny jest :loveu:[/QUOTE] Odgadłaś jego myśli :lol: Szkoda, że nie mam zdjęcia jak on leżał jak się obudziłam :D A dziękuję i "skromnie" powiem, że wiem :D Quote
Asiaczek Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 [quote name='Ciapkowa.']Tak, sprawdzian z fizyki z 1 na 3, i mam 2 na koniec, ale zawaliłam całkiem semestr :/ została biologia i informatyka... no i chemia, żeby wyciągnąc na 3.[/QUOTE] No to jeszcze sporo pracy przed Toba..... szkoda, że tak zawaliłaś te przedmioty... Wierzysz, że wyciagniesz się z tych przedmiotów? pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 Nie miałam ostatnio dostępu do komputera :) [quote name='Asiaczek']No to jeszcze sporo pracy przed Toba..... szkoda, że tak zawaliłaś te przedmioty... Wierzysz, że wyciagniesz się z tych przedmiotów? pzdr.[/QUOTE] Wyciągnę, z informatyki już, z chemii chyba tylko coś poprawić, tak samo z niemieckiego i niestety została nieszczęsna biologia :/ ale dam radę i poprawię :) Quote
Ciapkowa. Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 [quote name='Ty$ka']Trzymamy kciuki za udane poprawianie się :)[/QUOTE] Nie dziękuję :) Mimo, że czytałam to i uczyłam się parę godzin bardzo mało umiem :/ ale uczę się dalej, miałam jutro zdawać 2 układy, a ledwo umiem jeden, może mnie nauczycielka nie zabije? :D Quote
Ty$ka Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 A z chemii to konkretnie z czego poprawiasz się? :) Quote
Ciapkowa. Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 [quote name='Ty$ka']A z chemii to konkretnie z czego poprawiasz się? :)[/QUOTE] A nawet nie wiem, bo chyba mi mówiła, ale nie pamiętam, jutro zapytam :) Quote
Asiaczek Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 [quote name='Ciapkowa.']Nie miałam ostatnio dostępu do komputera :) Wyciągnę, z informatyki już, z chemii chyba tylko coś poprawić, tak samo z niemieckiego i niestety została nieszczęsna biologia :/ ale dam radę i poprawię :)[/QUOTE] No i jak po chemii...? pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted June 16, 2012 Author Posted June 16, 2012 [quote name='Asiaczek']No i jak po chemii...? pzdr.[/QUOTE] Chemie poprawiam w poniedziałek, z kwasów :) Quote
shera9 Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Ciapkowa-dawaj foty ale już!!!p.s. ślicznotek:diabloti: Quote
Asiaczek Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 [quote name='Ciapkowa.']Chemie poprawiam w poniedziałek, z kwasów :)[/QUOTE] O, jak rany! jeszcze tyle godzin trzymania kciuków. wirtualnie, oczywiscie:) pzdr. Quote
Ty$ka Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Kwasy? E, nie jest tak źle... to dość proste jest o ile się załapie o co chodzi :). Trzymam kciuki. Quote
Recommended Posts