Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ukradli mi posty :placz::mad:
I zdjęcia :(

Wrzucę je na dniach od nowa z tymi aktualniejszymi :roll:

ed. w planach mamy kastrację :) jeszcze nie mam konkretnej daty, terminu, ale mam nadzieję, że w tym roku się uda;)

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wszystkim wcieło i posty i zdjęcia od 13 kwietnia br.
A im wczesniej zrobisz kastracje, tym lepiej. Pamiętaj tylko, aby nie ciąć Ciapka w upaly, bo wtedy gorzej się goi...

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Wszystkim wcieło i posty i zdjęcia od 13 kwietnia br.
A im wczesniej zrobisz kastracje, tym lepiej. Pamiętaj tylko, aby nie ciąć Ciapka w upaly, bo wtedy gorzej się goi...

pzdr.[/QUOTE]

Kurcze, a planowałam jakoś w wakacje, bo wcześniej nie dam rady. To lepiej czekać do jesieni?

Posted

Mam małą prośbę :) Biorę konkurs na facebooku i potrzebne są lajki, czy Ci co mają facebooka mogliby na mojej tablicy ([url]www.facebook.com/cathtime[/url]) [U]pod udostępnionym zdjęciem[/U] ringówki kliknąć "lubię to"? Z góry wszystkim dziękuję :loveu:

Posted

[quote name='Ciapkowa.']Kurcze, a planowałam jakoś w wakacje, bo wcześniej nie dam rady. To lepiej czekać do jesieni?[/QUOTE]
Wakacje sa dobrym terminem, ale tutaj chodzi o upały:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Dla mnie wazne, że zdecydowani jestescie na kastrację. A termin - jak najszybciej;)

pzdr.[/QUOTE]

Zawsze myślałam o kastracji, ale nie sądziłam, że uda się to "wcielić w życie", jak widać da się :) Mama już się śmiała ze mnie, że chce wyciąć psu "jaja", ale zrobiłam jej "kazanie" + dałam do poczytania kilka stron :lol:

Posted

Ciapkowa, jak namówiłaś rodziców na kastrację? Ja ich męczę od roku i na razie ani dydy.... A dzisiaj po raz kolejny się przekonałam, że kastracja jest konieczna... eh....

Posted

[quote name='Ty$ka']Ciapkowa, jak namówiłaś rodziców na kastrację? Ja ich męczę od roku i na razie ani dydy.... A dzisiaj po raz kolejny się przekonałam, że kastracja jest konieczna... eh....[/QUOTE]

Szczerze to... nie namawiałam :lol: Kuzynki pies ostatnio był kastrowany, więc jakos tak wyszło i zaczęłam mamie mówić, pokazałam jej kilka stron, powiedziałam, że "i tak go wykastruje!" i mówiłam, że jak tylko będę u weta to pytam o kastracje. I parę dni temu mama z kuzynką jak były na przystanku rozmawiała własnie o kastracji (ponoć)...

Powodzenia, na pewno uda Ci się namówić :)

Posted

Tak jak [B]Asiaczek[/B], pisze; namawiać i namawiać :) Ja miałam takie szczęście, że na początku psa w ogóle nie chciałam :D Namawiałam na kota, którego mogłam dostać od takiego pana mieszkajacego obok takiego lokalu, gdzie ciocia miała wesele. Mama nie chciała się zgodzić no i później "przywędrował" do nas Ciapek i pokochałam psy, a o kota już nie "jęczałam" :)

Posted

Pamiętam,ile się nagadałam, aby miec psa lub kota, gdy mieszkałam u mojej Mamy. Nie i nie. Nie było żadnej dyskusji.
No i postanowiłam sobie, że jak będe miała własne mieszkanie,to będzie w nimi pies i kot. I tak się stało, ale w liczbie mnogiej;) Mam i psy i koty. I bardzo dobrze mi z tym!

pzdr.

Posted

ja to błagałam o psa grzywacza chyba z 10-12 lat aż wkońcu sama podjęłam decyzję i postwiłam przed faktem dokonanym ;)
Ajlu i kot też tak przybyli :) teraz będzie kolejny grzywek ale chyba najbardziej świadomy :D

Posted

Z drugiej jednak strony po roku czy po kilku nagle okazuje się, że rodzice w większości rzeczy mieli rację ;). Np. u mnie: chciałabym dwa psy, moim marzeniem od 7 lat niezmiennie jest posiadanie hasiora, jestem nawet w Stowarzyszeniu SOS Husky, ale też wiem, że gdybym teraz wzięła drugiego psa to mógłby być problem na studiach z psami... i gdyby się rodzice nie uparli, że nie to znaczy nie to pewnie bym miała już dwa. Albo nawet 4 psy ;)

Posted

Oczywiście, w dodatku chciałabym psa z adopcji. :D BJ, CC, wózek, trójkołówka... każdego z tych sportów chciałabym zasmakować i to właśnie z haszczakiem, choć wiem, że teraz zdominowały mixy na zawodach ;). Jednak moim zdaniem najładniej wyglądają w tych sportach psy północy, pomimo że nie są mistrzami w sportach psich zaprzęgów. No, ale ja nie chcę startować, by wygrywać: chcę to robić dla przyjemności :). I choć w CC czy BJ sprawdzi się każdy pies: nawet mój to jednak jestem wierna jednej rasie. Może dlatego, że mam niezależną, żywiołową i upartą naturę jak SH.

Nie będę jednak już tak OT wątek. Czekam na zdjęcia Ciapka :)

Posted

Niestety, jak [B]Asiaczek[/B] napisała jak się jest uzależnionym od rodziców ma sie pod górkę...

A mnie "troszkę" tu nie było, bo nie miałam kompa, serwer padł i doopa :( Ale już naprawiony :) Co prawda nowiutkich fotek nie mam, mam jeszcze jakieś, które nie wstawiałam, ale wrzucę za parę dni, muszę ogarnąć nowego kompa :)

Ciesz się, że "odkurzałyście" tutaj jak mnie nie było i że galeria nie padła w niepamięć :)