Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Asiaczek napisał(a):
Mnie zawsze żal takich psiaków; nie wiem, czy to błąkające się, czy bezdomne czy tylko zostały wypuszczone na spacerek... eh...

Pzdr.

Dokładnie, mi też. A u mnie jest 'spora' grupka takich psów. Na niektóre to aż żal patrzeć, takie zaniedbane... w większości bezdomne...

Posted

piękny ten czarnuszek. Nie rozumiem jak psa można wyrzucić :-( albo wypuścić samopas na spacer, bo takich ludzi też nie brakuje. Nie rozumiem tylko po co takim ludziom pies, jak nawet na spacer im się nie chce ich wyprowadzić

Posted

[quote name='dagaa111']piękny ten czarnuszek. Nie rozumiem jak psa można wyrzucić :-( albo wypuścić samopas na spacer, bo takich ludzi też nie brakuje. Nie rozumiem tylko po co takim ludziom pies, jak nawet na spacer im się nie chce ich wyprowadzić[/QUOTE]

No dokładnie. :( Szkoda mi go, w dodatku już go nie widziałam... :(:(

Posted

limonka97 napisał(a):
czarnuszek śliczny, też niedawno miałam takie sytuacje. przyczepił się do nas mały kundelek, po dłuższym czasie zostawił :(

Ja właśnie chciałam go przynajmniej troszkę podkarmić, ale jak wracałam z nim do domu (nie miałam smyczy ani nic) zostawił mnie... :(

Posted

[quote name='Ciapkowa.']A dzisiaj głupek (:lol: ) został wykąpany :D Jak na niego - nawet grzeczny był :multi: :)
Jutro dodam zdjęcia mokrej kury :D:D
Czyli dzisiaj....

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Czyli dzisiaj....

Pzdr.

Postaram się zaraz dodać. Ale nie wiem czy napewno, bo telefon mi świruje od dawna i jak np. chce ładować czy włączyć usb to się wyłącza -.- Może się udaa... :)

Posted

Okej, mam. Musiałam z mamy telefonu (przesłac na mamy telefon i wtedy na kompa), bo inaczej szlak by mnie trafił, zanim bym te zdjęcia na kompa przesłała kablem usb :angryy::angryy::angryy:

Od razu po kąpieli :D (był na smyczy, żeby nie zwiał itepe.)

Kilka(naście?) minut później (także na smyczy, żeby się nie wytarzał gdzieś :razz:)

:diabloti:

:loveu::loveu::loveu: