Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Emilio-dziękuje...
Ja wieczorem się dowiem czy mój facet wraca we wtorek,czy dopiero w środe.Mam też jednak kawałek do Jagi,a on zaczyna treningi,raz możemy pojechać,ale na pewno nie systematycznie.

Moja wetka leczyła mi po kosztach tymczasowicza ze grzybicą i początkiem nużycy,ale nie zapłaciłam jej jeszcze wszystkiego.Nie wiem czy teraz pójdzie na jakiś rabat.

[B]JEDNORAZOWE WPŁATY:[/B]
100 zł Bjuta
50 zl Emilia2280

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo dziękuję za pomoc.
Justyna, nie ma chyba sensu, żebyś z Rudy Śląskiej jechała do Katowic, żeby psa przewieźć do Mikołowa. To wyprawa na pół dnia co najmniej. Musze jakoś sobie wszystko poukładać. Co innego, gdyby jechał ktoś z Katowic. Jesli uda się z chemią, to chcę jak najszybciej jeszcze jechać do Wrocławia.

Moze ktoś z Katowic wie, gdzie tanio na miejscu można pobrać materiał do badań?

Posted

[quote name='Jaaga']

Moze ktoś z Katowic wie, gdzie tanio na miejscu można pobrać materiał do badań?[/QUOTE]

Jaaga - czy znasz lecznicę dr Czogały? to jest Brynów...nie wiem czy to daleko...

Posted

Gierek jest tańszy niż Brynów,ale to też znowu nie taki najtańszy...

Jaaga-ja w środe mogłabym wziąć małego do mnie do Rudy,pewnie trzeba będzie zapłacić tylko za "materiał" Wcześniej nie wraca,a jak wróci we wtorek,to z koczującym w lesie psem i z nim od razu we wtorek trzeba jechać do weta.Może psiaka przygarnie jakaś babka,ale musi poradzić się syna,bo nie podoba sie jej kwestia sterylki.Wolę już tutaj ją ściągnąć i mieć pewność,że nie będzie mieć następnych małych.

A może zapytałabyś P.Leszka delikatnie,czy nie pojechałby z nim za zwrot kosztów paliwa? wiem,że to przegięcie,ale może tak delikatnie wybadaj...

Może tak jak Bjuta mówi na ordona, mniej znana i pewnie taniej ma

Posted

Właśnie Andrzej pojechał z nim do Mikołowa. Przy okazji wziął kota do pokazania.
Justyna, jesli możesz w pierwszym poście wpisać otrzymane 50 zł od Wilczycy, to bedę wdzięczna. Dostałam te pieniądze na kieleckie psiaki, ale Niko i młode są zabezpieczone, więc niech będą na Groszka.

Posted

Właśnie dzwoniłam do męża. Groszek ma nużeńca i grzyba. Ogólnie jego skóra jest bardzo chora. Dostał pierwsze leki. Zaczniemy za dwa dni kąpiele boraksowe.
Bardzo proszę o wsparcie na leczenie Groszka.

Posted

Wizyta kosztowała 40 zł, ale rachunek wezmę następnym razem, bo po świętach były takie tłumy, że p. doktor nie miała czasu nawet na rozmowę. Mam dzwonić popołudniu, to dowiem sie wiecej.

Justyna, odnośnie tytułu, to chodziło mi o znaki zapytania ;).

Jeszcze jedno, p. doktor, jak zobaczyła Groszka, to powiedziała, że fajne cane corso. Właśnie sprawdzałam w ogłoszeniach, jak wyglądają szczeniaki tej rasy. Znalazłam szczenię identyczne, jak nasz Groszek :roll:. Czyżby komuś suka popełniła mezalians?

Posted

A ja Ci mówiłam,że taki nawet podobny :)

A ile benzyna wyszła?

Chcę szczegółowo robić rozliczenie,żeby nie było, że kumulujemy kase,jak ta osoba napisała...

[SIZE=3]WPŁATY:
50 ZŁ Wilczyca
40 zł Erka

WYPŁATY:
40 Zł advocate
40 zł wizyta u weta
[/SIZE]

Posted

Justyna, na razie nie ma nawet na dalsze leczenie, więc, co będę pisała o paliwie :roll:.
Dopiero wróciłam od kolejnego lekarza, tym razem z kocim tymczasowiczem.
Ciekawe, jak można kumulować pieniądze, jesli przewija się tyle psów. Ja przeciez nie biorę nic za tymczasowanie. Zbieramy jedynie na jedzenie, ewentualny płatny transport i weta. Naprawdę nie muszę zbierać tych wszystkich psów, tylko co z nimi wtedy stałoby się? Mój mąż dziś z tymczasowiczami jeździł od godz. 9 rano do 18. Poświęcił cały dzień.

Posted

[quote name='Jaaga']Justyna, na razie nie ma nawet na dalsze leczenie, więc, co będę pisała o paliwie :roll:.
Dopiero wróciłam od kolejnego lekarza, tym razem z kocim tymczasowiczem.
Ciekawe, jak można kumulować pieniądze, jesli przewija się tyle psów. Ja przeciez nie biorę nic za tymczasowanie. Zbieramy jedynie na jedzenie, ewentualny płatny transport i weta. Naprawdę nie muszę zbierać tych wszystkich psów, tylko co z nimi wtedy stałoby się? Mój mąż dziś z tymczasowiczami jeździł od godz. 9 rano do 18. Poświęcił cały dzień.[/QUOTE]

Niestety nie wszyscy są normalni...:(

Podaj ten koszt paliwa,dodam i będzie spokój...

Z rozsylaniem wątku musze poczekać do nocy, dogo mi bardzo przerywa i wszystko się nakłada...

Posted

Dziękuję Wam bardzo.
Konto już prześlę.
Doradźcie proszę, jaki preparat wapniowo-mineralny jest dobry dla rosnącego psa tej wielkości?
p. doktor stwierdziła dzis u niego znaczne niedobory. Pewnie z tego powodu ma problemy z chodzeniem na tylne nogi. Nogi są wygięte u góry i schodzą się w pietach, do tego chodzi na nich sztywno, jakby miał je obolałe. On jest w trakcie wymiany zębów, więc to tez nie polepsza sytuacji. Dosypuję mu Dolfos junior, ale nie wiem, czy jest dobry dla takiego psa.