Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ee, ja jestem w domu dzisiaj.
A kurka, miała być telewizja w niedzielę, z poświęceniem sprzątałyśmy klatki w szczeniakarni, a tu lipa. W niedzielę nie było nikogo oprócz nawiedzonej działaczki TOZu.

Posted

[quote name='pinkmoon']
I dostały super dogomaniackie imiona - Gameta i Akucha :evil_lol:

To malutkie, miniaturowe psinki. Gameta ma pinczerowatą mordkę, a Akucha wygląda jak fretka ;) Są świetne! Akucha spokojniejsza, delikatniejsza, bardziej uległa i cicha, Gameta - zadziora, charakterna, ale też szuka kontaktu. Sunie tolerują się nawzajem, ale kiedy pojawia się człowiek robią się bardzo zazdrosne, powinny być jedynymi zwierzakami w swoich nowych domach.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Pink, jesteś wariatka!!!!
Hihihihi ale się uśmiałam z opisu Akuchy :evil_lol:Taaaa... cicha, spokojna, ULEGŁA - o rany! - i miniatura jeszcze. Ci, którzy mnie znają mają pewnie niezły ubaw.
Gameta pasowałaby jak złoto!

No nic to, zabrałam kurduple nieszczęsne na allegro. Na wyróznione :eviltong:, a jak!

Posted

Fiks, pierwsze co to wyczyść skrzynkę, bo PW się nie mogę dobić do Ciebie. A chciałam Ci napisać, że założyłam wątek Oliwce.

I nie wiem ile mogą mieć w kłębie, ale są mini mini.

• 2 weeks later...
Posted

Właśnie Gameta miałam do Ciebie występować z pretensjami :diabloti:
Akucha robi postępy i pięknie chodzi na smyczce, a Gamcia nawet nie da sobie obroży zapiąć. Wstyd!

Posted

Jeśli chcesz nas odwiedzić i pomóc potem w poszukiwaniach Gamci po okolicznych polach, lasach i wioskach, to pewnie - następnym razem zastosuję się do porady :loveu:

Posted

pinkmoon napisał(a):
Jeśli chcesz nas odwiedzić i pomóc potem w poszukiwaniach Gamci po okolicznych polach, lasach i wioskach, to pewnie - następnym razem zastosuję się do porady :loveu:

Odwiedzę, w odpowiednim czasie ;)
To zamiast obroży wypróbuj szelki - może będzie bardziej zadowolona :)

Posted

Cholera no, moja krew :( Macie nauczkę Gametą nie nazywać już więcej żadnej suczy... Od początku wiedziałam, że Akucha będzie ta grzeczna a ta moja to diabeł wcielony ...

Hmmm, a zaciskowa?

Posted

Litterka napisał(a):
A mi się nadal podoba "ta niebieska" - czyli ta szara, bo imiona mi się mylą :(. Kto mi przemaluje Mikrę? :P

Ocywiście, Akucha Ci się widzi ... To niech Akucha przemaluje ;)

Posted

Gamcia fajna jest :) jej oczka mówią "chcem ale boję siem" :evil_lol:
Ale fakt, jak ktoś będzie ubierał jej pierwszy raz obroże, niech założy pancerne rękawiczki :diabloti:
A Akuszka może już iść do adpocji. Aż piszczy z radości jak nas widzi i chce na spacerek.
Pinki uratowałaś następnego pieska, super.

Posted

Hmmm... Szkoda by było... Bo w przyszły weekend mam studia, no i na razie praca... Chociaż nie wiem, czy znowu nie wyląduję na wolnym, bo mi się umowa próbna kończy... :(

Posted

Fiks, widzisz, bo to jest tak: pytam Pani Kierownik, czy mam szansę na przedłużenie umowy, ona mówi, że to kadry decydują, pytam w kadrach, to słyszę, że decyduje tzw. opinia przydatności wydawana przez p. Kierownik... I co tu teraz sądzić? :(