Alicja Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='apple']Jakie nózie? Alu ty coś piłaś?:evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]z całym szacuneczkiem ...nie ja ino jakiś Jabcok :eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Vectra']rany julek , zostałam babcią :( :multi: ;) GRATKI Aga i Bart :buzi:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roflt: babcia Vectra [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Maga100'][B]Buhaha, Jabłkowej z wrażenia wszystko się pop.... pomyliło :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]siem jej po...merdało ;)[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]patrzajta do czego pijaństwo prowadzi :diabloti: :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='Tekla64']no to czyje sa te stopki???? bom sie deczko pogubila???? Alexa czy Jaśka????? tak czy siak pikne!!!![/QUOTE] [COLOR=Red][B][FONT=Arial]Mojego siostrzeńca ...Jaśka , syna Magi i Debe :grins: brata Tadeusza[/FONT] [/B][/COLOR]
dbsst Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='Maga100'][B] Mogę poszukać surogatki :diabloti: Debe? :cool3: [/B][/QUOTE] ja chętnie bardzo, już jestem z moim gin umówiona na kolejne majstrowanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: umówieni w obecności TZa więc żeby nie było :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]to nózie Jaśka :hmmmm:[/B][/COLOR][/QUOTE] [quote name='Maga100'][B]Buhaha, Jabłkowej z wrażenia wszystko się pop.... pomyliło :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/QUOTE] [quote name='Tekla64']no to czyje sa te stopki???? bom sie deczko pogubila???? Alexa czy Jaśka????? tak czy siak pikne!!!![/QUOTE] hahahhahaha proszę Jabłkową o nie wprowadzanie zamętu na matczynych galeriach - dla mnie to było straszne dojść o co chodzi :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ..................................................................................................................... jaki spracowany mały człowiek z miną cffaniaczka oj Dilerka będziesz się miała te oczy mówią same za siebie Mama kocham cię ale......................................................:evil_lol:
dbsst Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B][FONT=Arial]Mojego siostrzeńca ...Jaśka , syna Magi i Debe :grins: brata Tadeusza[/FONT] [/B][/COLOR][/QUOTE] nie nie nie Alu wszystko źle :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Twojego siostrzeńca syna Debe i Magi bata Tadeusza dodam młodszego brata bliźniaka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: przecież ja jestem pierwsza matka Jasia a drugą Tadzika - w końcu sama się trudziłam z urodzeniem - połozyłam się na stół i dałam zerżnąć w pół :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: idąc śladami pierwszej matki Tadeusza a drugiej Jaśka - Magi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Alicja Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='dbsst']nie nie nie Alu wszystko źle :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Twojego siostrzeńca syna Debe i Magi bata Tadeusza dodam młodszego brata bliźniaka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: przecież ja jestem pierwsza matka Jasia a drugą Tadzika - w końcu sama się trudziłam z urodzeniem - połozyłam się na stół i dałam zerżnąć w pół :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: idąc śladami pierwszej matki Tadeusza a drugiej Jaśka - Magi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=Red][B]:splat: ...a bo Jabcokowa mnie zbiła z tropu :diabloti: i sie mnie pomerdała kolejność ...ale koligacje się zgadzają :hmmmm:[/B][/COLOR]
Alicja Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='dbsst']j jaki spracowany mały człowiek z miną cffaniaczka oj Dilerka będziesz się miała te oczy mówią same za siebie Mama kocham cię ale......................................................:evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=Red][B]Alex przekazuje .....Teraz ja TU będę DILOWAŁ :grins:..... fotami [/B][/COLOR]
dbsst Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]:splat: ...a bo Jabcokowa mnie zbiła z tropu :diabloti: i sie mnie pomerdała kolejność ...ale koligacje się zgadzają :hmmmm:[/B][/COLOR][/QUOTE] i żeby mi to było ostatni raz :evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]Alex przekazuje .....Teraz ja TU będę DILOWAŁ :grins:..... fotami [/B][/COLOR][/QUOTE] hehe ciekawe jakimi fotami :diabloti:
Alicja Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='dbsst']i żeby mi to było ostatni raz :evil_lol::evil_lol: [COLOR=Red][B] tak jest psze Debe [/B][/COLOR] hehe ciekawe jakimi fotami :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Red][B]:hmmmm: Dilera :diabloti:[/B][/COLOR]
apple Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]z całym szacuneczkiem ...nie ja ino jakiś Jabcok :eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [COLOR=Green] Ojj no za zdrowie Aleksika piłam to jestem usprawiedliwiona:eviltong: A z resztą tak się rozmnażaja na tym dogo te dziewczyny, ze już mi sie dzieci milić zaczynają:evil_lol:[/COLOR] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]iem jej po...merdało ;)[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]patrzajta do czego pijaństwo prowadzi :diabloti: :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]Nie pijaństwo ino kosztowanie:diabloti:
apple Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='dbsst'] hahahhahaha proszę Jabłkową o nie wprowadzanie zamętu na matczynych galeriach - dla mnie to było straszne dojść o co chodzi :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ..................................................................................................................... [/QUOTE] a bo niewiedzieć czemu ście się uparły rodzić mniej więcej w jednym terminnie:roll: i to w jakim:splat:....w styczniu....kiedy np maj taki ładny miesiąc jest:evil_lol:
Alicja Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='apple']Nie pijaństwo ino kosztowanie:diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Red][B]no tak .....likierek i naleweczka :diabloti:gdzieś już to było ;)[/B][/COLOR]
apple Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]no tak .....likierek i naleweczka :diabloti:gdzieś już to było ;)[/B][/COLOR][/QUOTE] Ale ino kapeczkę:roll:....słowo harcerki:grins: a poza tym to ciiii....musisz tak wszystkim rozpowiadać:mad::evil_lol:
malawaszka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]Alex przekazuje .....Teraz ja TU będę DILOWAŁ :grins:..... fotami [/B][/COLOR][/QUOTE] hahahah :roflt:
Alicja Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='apple']Ale ino kapeczkę:roll:....słowo harcerki:grins: [COLOR=Red][B]:roflt:.....[/B][/COLOR] a poza tym to ciiii....musisz tak wszystkim rozpowiadać:mad::evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=Red][B]no przeca nic nie mówie :roll:[/B][/COLOR]
apple Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]no przeca nic nie mówie :roll:[/B][/COLOR][/QUOTE] Nie rozumiem dlaczego tak parsknęłaś smiechem:roll: No!:evil_lol:
Alicja Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 ś[quote name='apple']Nie rozumiem dlaczego tak parsknęłaś smiechem:roll: No!:evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no to Jabłuszko ;) chluśniem bo uśniem :knajpa: za zdrówko malucha [/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='Alicja']ś [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no to Jabłuszko ;) chluśniem bo uśniem :knajpa: za zdrówko malucha [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Lalalalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......za zdrówko Maluszka:beerchug::beerchug: :drink1::drink1: :cunao::cunao::cunao:
Alicja Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [COLOR=Red][B]Pijta , skaczta , możecie hałasować ....Aga z małym wyjdą chyba w piątek do domku , póki co Malizna jest grzeczna ...cały czas śpi [/B][/COLOR]
apple Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]Pijta , skaczta , możecie hałasować ....Aga z małym wyjdą chyba w piątek do domku , póki co Malizna jest grzeczna ...cały czas śpi [/B][/COLOR][/QUOTE] To tam dłużej trzymają:roll:
Alicja Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='apple']To tam dłużej trzymają:roll:[/QUOTE] [COLOR=Red][B]jak za starej Polski , bo ja tak samo byłam ...urodziłam w poniedziałek o 18 ...a wyszłam w piątek o 12 ;)[/B][/COLOR]
dbsst Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='apple']a bo niewiedzieć czemu ście się uparły rodzić mniej więcej w jednym terminnie:roll: i to w jakim:splat:....w styczniu....kiedy np maj taki ładny miesiąc jest:evil_lol:[/QUOTE] w maju w maju to takie tendencyjne zimą w zaspach to się nazywa klasa :eviltong:
Maga100 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='dbsst']ja chętnie bardzo, już jestem z moim gin umówiona na kolejne majstrowanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: umówieni w obecności TZa więc żeby nie było :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/QUOTE] [B]dobra, to najpierw rodzisz mi dziewczynkę, a potem to już rodź sobie co chcesz :evil_lol:[/B] [quote name='dbsst']przecież ja jestem pierwsza matka Jasia a drugą Tadzika - w końcu sama się trudziłam z urodzeniem - połozyłam się na stół i dałam zerżnąć w pół :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: [/QUOTE] [B]druga pierwsza matka Tadeusza pierwszego brata młodszego bliźniaka Jana, mojego drugiego pierwszego syna brata mojego pierwszego drugiego Tadeusza syna drugiej pierwszej Deb. A zerżnąć to się dałaś dwa razy, pierwszy w lipcu, drugi w styczniu :diabloti:[/B]
clockwork Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dilerowa odpisała że pośle mi lepsiejsze foty żeby wciepać TU ;) ale Aga... wybacz to MUSZE:roll: :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [CENTER][SIZE=4]w zęby ciotki?????? [/SIZE]:evil_lol::evil_lol::loveu: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images8.fotosik.pl/166/e16aaa0303569e63.jpg[/IMG][/URL] [/CENTER]
Tekla64 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 ale chlopak ma podejscie do zycia, cudnie mu w tej pozie. patrzta to tam chyba co szpital to obyczaj, moj Jacho w Berlinie nie byl kapany i mial byc caly ukapany dopiero jak mu pepek odpadnie...... dziwactwo A Alexa wymoczyli odrazu!
Alicja Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [COLOR=Red][B]tutaj rewelka :multi: do zakochania :loveu: [url]http://images8.fotosik.pl/166/e16aaa0303569e63.jpg[/url] Aga ...kiedy przyjeżdżasz do Nas ;) utulkały by Ciotki Alexika :loveu: , a Grosia będzie miała do kogo nawijać ;)[/B][/COLOR]
Recommended Posts