clockwork Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='Tekla64'] a z nastepmnym porodem to w zasadzie kazda tak zaraz po mowi czy mysli hihihihi potem sie troche zmienia[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]uuuuuuuuuu.... ja tam zdania nigdy nie zmienie... NIGDY WIĘCEJ!!!! :shake::shake: Dzwoniłam do Agi- żyje, jest obolała, baaaaaaaaardzo obolała, ale szczęśliwa że Okruszek już TU!!!! dziękuje za kciuki i pomoc w parciu... bardzo pomogło[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B];)[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] .... [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] Bartek nacykał milion zdjęć, ale .... nie ma pojęcia co dalej żeby je przesłać :evil_lol::evil_lol: ehhh te chłopy- mówiłam żeby spróbował z kompa spod maski samochodu :evil_lol::evil_lol: [SIZE=4] AGA!!!!! KARMISZ PIERSIĄ????? :cool3::cool3::cool3::diabloti:[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]uuuuuuuuuu.... ja tam zdania nigdy nie zmienie... NIGDY WIĘCEJ!!!! :shake::shake: [COLOR=Green] [/COLOR] [COLOR=Green]Pitolisz......daje Ci jeszcze dwa lata i zmienisz zdanie....jakoś to wszystko się zaciera i ja o dziwo już tak powoli sobie myślę o następnym:evil_lol:[/COLOR] Dzwoniłam do Agi- żyje, jest obolała, baaaaaaaaardzo obolała, ale szczęśliwa że Okruszek już TU!!!! dziękuje za kciuki i pomoc w parciu... bardzo pomogło[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B];)[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] .... [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] Bartek nacykał milion zdjęć, ale .... nie ma pojęcia co dalej żeby je przesłać :evil_lol::evil_lol: ehhh te chłopy- mówiłam żeby spróbował z kompa spod maski samochodu :evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]No masz.......te chłopy to takie figo a jak potrzeba to nie umieją nooo:evil_lol:
Tekla64 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 dlatego napisalam" w zasadzie kazda" ale sa i takie co to juz wiecej nigdy !!!! i ja sie nie dziwe, sama przez piec lat po pierwszym tak mialam hihihi a jak sie mocno usamodzielnila to mnie zabraklo tego kogos tak mocno zaleznego ode mnie i wcale nie jak krowa , zmienilam zdanie a dzis mam to co mam i ciesze sie wnukiem ja sie juz bardzo ciesze na wszystkie wpisy Agi z nowych wrazen i doswiadczen , i znowu czekanie hihihihi nic ino furt sie czeka na cos w tym zyciu , moze to jest ten sens?!
clockwork Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='apple'] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B][COLOR=Green]Pitolisz......daje Ci jeszcze dwa lata i zmienisz zdanie.... [COLOR=Blue]ni ma takiej opcji.... a za 2 lata to jo już nie bede mogła :roll::roll::eviltong:[/COLOR] jakoś to wszystko się zaciera i ja o [U]dziwo[/U] już tak powoli sobie myślę o następnym:evil_lol:[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja ci tak brzydko nie mówie :obrazic::obrazic:[/B][/COLOR][/FONT] No masz.......te chłopy to takie figo a jak potrzeba to nie umieją nooo:evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]haha... nie? hura bura...:diabloti:. jedzie do agi z laptokiem zeby przygotowała do wysłania :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja ci tak brzydko nie mówie [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/obrazic.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/obrazic.gif[/IMG] [COLOR=Green]Ja ci też nie:evil_lol:[/COLOR] [/B][/COLOR][/FONT] haha... nie? hura bura...:diabloti:. jedzie do agi z laptokiem zeby przygotowała do wysłania :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]Buhahahahahaha....bomba......:evil_lol:
dbsst Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] godzina 20.40 3850 i 50 cm ....grubasek maleńki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Alexik[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [SIZE=7]GRATULUJEMY PODWÓJNIE [/SIZE]A NAWET POTRÓJNIE lepszej daty nie mogłas sobie wybrać :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: czekamy na zdjęcia :cool3: wczoraj jak usłyszałam, że już po to się poryczałam - pozazdrościłam ci chwili TEJ PIERWSZEJ chwili :placz:
Maga100 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]uuuuuuuuuu.... ja tam zdania nigdy nie zmienie... NIGDY WIĘCEJ!!!! :shake::shake: [SIZE=4] AGA!!!!! KARMISZ PIERSIĄ????? :cool3::cool3::cool3::diabloti:[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [B]ja wprawdzie poród wspominam miło, bo było cięcie, ale ja z kolei ciąży mówię stanowcze nie :shake::shake::shake: Mogę poszukać surogatki :diabloti: Debe? :cool3: oczywiście, że karmi i będzie karmila przez najbliższe 18 lat :p Tak jak ja i ty, droga Magdaleno :diabloti:[/B]
clockwork Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='Maga100'][B]ja wprawdzie poród wspominam miło, bo było cięcie, ale ja z kolei ciąży mówię stanowcze nie :shake::shake::shake: Mogę poszukać surogatki :diabloti: Debe? :cool3: oczywiście, że karmi i będzie karmila przez najbliższe 18 lat :p Tak jak ja i ty, droga Magdaleno :diabloti:[/B][/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] :multi::multi::multi: ja, ja ,ja.... ja w ciąży mogę chodzić non stop.... oczywiście pod warunkiem że taka ciąża jak moja... :multi::multi: bo gdyby nie przyrost masy ciała to wcale bym nie wiedziała że jakaś ciąża :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale Ty rodzisz :roll: aaaaaaaaaaaaa tak... zapomniałam że ja też karmie piersią :splat: przecież ..... :siara: jeszcze 17 lat, 8 mies i 1 tydzień :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake: nie będzie braciszka dla Alexika :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake: nie będzie braciszka dla Alexika :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] A tam pitolenie w bambus....zobaczycie ze bedzie:evil_lol:
malawaszka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 no i przegapiłam :cry: głupia zima!!! AGA GRATULACJE!!!!!!! :laola: ale mały grubasek!!!! niech zdrowo rośnie i Ty szybciutko dochodź do siebie i czekamy na fotki małego przystojniaka :laola: ZDRÓWKO :drinking: no chwile mnie na necie nie było a tu proszę - rodzic zaczęły :lol:
clockwork Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 dostałam fotki, ale wysłałam Adze eska czy mogę wrzucić... nie chciałabym tak se O! bez jej zgody:roll: czekam na odp.. chyba śpi :roll::roll:
apple Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='clockwork']dostałam fotki, ale wysłałam Adze eska czy mogę wrzucić... nie chciałabym tak se O! bez jej zgody:roll: czekam na odp.. chyba śpi :roll::roll:[/QUOTE]:mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: No to czekamy na znaka..........booszz pypcia dostanę:evil_lol:
clockwork Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 nie no chociaż 1 musze... chyba nie bedzie taka :cool3::cool3: żeby sie nie podzielić z nami swoim mężczyzną :loveu::loveu::loveu: [CENTER][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images8.fotosik.pl/165/0318d55a4e2eee04.jpg[/IMG][/URL] [/CENTER]
Alicja Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [COLOR=Red][B];) ale minka .... pewnie chciał powiedzieć ...te facet , nie świeć mi po oczach [/B][/COLOR]
Tekla64 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 jeju jaki brzydki tfu tfu powinnas w czerwona ramke go wstawic od uroku!!!!! witaj witaj Alex na tym bialym swiecie!!
apple Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Aleksik....cudeńko:loveu: [url]http://images8.fotosik.pl/165/0318d55a4e2eee04.jpg[/url]
Alicja Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='apple']Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Aleksik....cudeńko:loveu: [url]http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0717ps.jpg?t=1263291772[/url][/QUOTE] [COLOR=Red][B]to nózie Jaśka :hmmmm:[/B][/COLOR]
apple Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]to nózie Jaśka :hmmmm:[/B][/COLOR][/QUOTE]Jakie nózie? Alu ty coś piłaś?:evil_lol:
apple Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale jaja......się mi nie skopiowało:evil_lol: Już się porawiam:evil_lol:
Vectra Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 rany julek , zostałam babcią :( :multi: ;) GRATKI Aga i Bart :buzi:
Maga100 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]to nózie Jaśka :hmmmm:[/B][/COLOR][/QUOTE] [B]Buhaha, Jabłkowej z wrażenia wszystko się pop.... pomyliło :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B]
Tekla64 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 no to czyje sa te stopki???? bom sie deczko pogubila???? Alexa czy Jaśka????? tak czy siak pikne!!!!
apple Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='Maga100'][B]Buhaha, Jabłkowej z wrażenia wszystko się pop.... pomyliło :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/QUOTE] No....po.......pomyliło mi się no coooo:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Recommended Posts