Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tekla64']
a z nastepmnym porodem to w zasadzie kazda tak zaraz po mowi czy mysli hihihihi potem sie troche zmienia[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]uuuuuuuuuu.... ja tam zdania nigdy nie zmienie... NIGDY WIĘCEJ!!!! :shake::shake:

Dzwoniłam do Agi- żyje, jest obolała, baaaaaaaaardzo obolała, ale szczęśliwa że Okruszek już TU!!!!

dziękuje za kciuki i pomoc w parciu... bardzo pomogło[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B];)[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] .... [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
Bartek nacykał milion zdjęć, ale .... nie ma pojęcia co dalej żeby je przesłać :evil_lol::evil_lol: ehhh te chłopy- mówiłam żeby spróbował z kompa spod maski samochodu :evil_lol::evil_lol:

[SIZE=4]
AGA!!!!!
KARMISZ PIERSIĄ????? :cool3::cool3::cool3::diabloti:[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]uuuuuuuuuu.... ja tam zdania nigdy nie zmienie... NIGDY WIĘCEJ!!!! :shake::shake:
[COLOR=Green]
[/COLOR] [COLOR=Green]Pitolisz......daje Ci jeszcze dwa lata i zmienisz zdanie....jakoś to wszystko się zaciera i ja o dziwo już tak powoli sobie myślę o następnym:evil_lol:[/COLOR]

Dzwoniłam do Agi- żyje, jest obolała, baaaaaaaaardzo obolała, ale szczęśliwa że Okruszek już TU!!!!

dziękuje za kciuki i pomoc w parciu... bardzo pomogło[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B];)[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] .... [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
Bartek nacykał milion zdjęć, ale .... nie ma pojęcia co dalej żeby je przesłać :evil_lol::evil_lol: ehhh te chłopy- mówiłam żeby spróbował z kompa spod maski samochodu :evil_lol::evil_lol:

[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]No masz.......te chłopy to takie figo a jak potrzeba to nie umieją nooo:evil_lol:

Posted

dlatego napisalam" w zasadzie kazda" ale sa i takie co to juz wiecej nigdy !!!! i ja sie nie dziwe, sama przez piec lat po pierwszym tak mialam hihihi a jak sie mocno usamodzielnila to mnie zabraklo tego kogos tak mocno zaleznego ode mnie i wcale nie jak krowa , zmienilam zdanie a dzis mam to co mam i ciesze sie wnukiem

ja sie juz bardzo ciesze na wszystkie wpisy Agi z nowych wrazen i doswiadczen , i znowu czekanie hihihihi
nic ino furt sie czeka na cos w tym zyciu , moze to jest ten sens?!

Posted

[quote name='apple']
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B][COLOR=Green]Pitolisz......daje Ci jeszcze dwa lata i zmienisz zdanie....

[COLOR=Blue]ni ma takiej opcji.... a za 2 lata to jo już nie bede mogła :roll::roll::eviltong:[/COLOR]

jakoś to wszystko się zaciera i ja o [U]dziwo[/U] już tak powoli sobie myślę o następnym:evil_lol:[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja ci tak brzydko nie mówie :obrazic::obrazic:[/B][/COLOR][/FONT]

No masz.......te chłopy to takie figo a jak potrzeba to nie umieją nooo:evil_lol:[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]haha... nie? hura bura...:diabloti:. jedzie do agi z laptokiem zeby przygotowała do wysłania :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja ci tak brzydko nie mówie [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/obrazic.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/obrazic.gif[/IMG]

[COLOR=Green]Ja ci też nie:evil_lol:[/COLOR]
[/B][/COLOR][/FONT]

haha... nie? hura bura...:diabloti:. jedzie do agi z laptokiem zeby przygotowała do wysłania :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]Buhahahahahaha....bomba......:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
godzina 20.40
3850 i 50 cm ....grubasek maleńki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Alexik[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[SIZE=7]GRATULUJEMY PODWÓJNIE [/SIZE]A NAWET POTRÓJNIE lepszej daty nie mogłas sobie wybrać :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

czekamy na zdjęcia :cool3:
wczoraj jak usłyszałam, że już po to się poryczałam - pozazdrościłam ci chwili TEJ PIERWSZEJ chwili :placz:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]uuuuuuuuuu.... ja tam zdania nigdy nie zmienie... NIGDY WIĘCEJ!!!! :shake::shake:

[SIZE=4]
AGA!!!!!
KARMISZ PIERSIĄ????? :cool3::cool3::cool3::diabloti:[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[B]ja wprawdzie poród wspominam miło, bo było cięcie, ale ja z kolei ciąży mówię stanowcze nie :shake::shake::shake:
Mogę poszukać surogatki :diabloti: Debe? :cool3:

oczywiście, że karmi i będzie karmila przez najbliższe 18 lat :p Tak jak ja i ty, droga Magdaleno :diabloti:[/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]ja wprawdzie poród wspominam miło, bo było cięcie, ale ja z kolei ciąży mówię stanowcze nie :shake::shake::shake:
Mogę poszukać surogatki :diabloti: Debe? :cool3:

oczywiście, że karmi i będzie karmila przez najbliższe 18 lat :p Tak jak ja i ty, droga Magdaleno :diabloti:[/B][/QUOTE]
:multi::multi::multi: ja, ja ,ja.... ja w ciąży mogę chodzić non stop.... oczywiście pod warunkiem że taka ciąża jak moja... :multi::multi: bo gdyby nie przyrost masy ciała to wcale bym nie wiedziała że jakaś ciąża :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ale Ty rodzisz :roll:

aaaaaaaaaaaaa tak... zapomniałam że ja też karmie piersią :splat: przecież ..... :siara:
jeszcze 17 lat, 8 mies i 1 tydzień :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake: nie będzie braciszka dla Alexika :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
A tam pitolenie w bambus....zobaczycie ze bedzie:evil_lol:

Posted

no i przegapiłam :cry: głupia zima!!!

AGA GRATULACJE!!!!!!! :laola: ale mały grubasek!!!! niech zdrowo rośnie i Ty szybciutko dochodź do siebie i czekamy na fotki małego przystojniaka :laola:

ZDRÓWKO :drinking:

no chwile mnie na necie nie było a tu proszę - rodzic zaczęły :lol:

Posted

[quote name='clockwork']dostałam fotki, ale wysłałam Adze eska czy mogę wrzucić... nie chciałabym tak se O! bez jej zgody:roll:

czekam na odp.. chyba śpi :roll::roll:[/QUOTE]:mdleje::mdleje::mdleje::mdleje:

No to czekamy na znaka..........booszz pypcia dostanę:evil_lol:

Posted

nie no chociaż 1 musze... chyba nie bedzie taka :cool3::cool3: żeby sie nie podzielić z nami swoim mężczyzną :loveu::loveu::loveu:

[CENTER][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images8.fotosik.pl/165/0318d55a4e2eee04.jpg[/IMG][/URL]

[/CENTER]

Posted

[quote name='apple']Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Aleksik....cudeńko:loveu:
[url]http://i928.photobucket.com/albums/ad128/dbsst1/IMG_0717ps.jpg?t=1263291772[/url][/QUOTE]

[COLOR=Red][B]to nózie Jaśka :hmmmm:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]to nózie Jaśka :hmmmm:[/B][/COLOR][/QUOTE]

[B]Buhaha, Jabłkowej z wrażenia wszystko się pop.... pomyliło :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]Buhaha, Jabłkowej z wrażenia wszystko się pop.... pomyliło :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/QUOTE]
No....po.......pomyliło mi się no coooo:roll:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...