agbar Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 [quote name='dbsst']nie zwykły tomciu tylko Agencie Tomciu moge dac ci łapówkę za chwile :diabloti:[/QUOTE] yyyy.....to ja juz sobie pojde.... Tylko w papierowej torbie....zwyklej reklamowce moga sie uszy oberwac od ciezaru:diabloti:
jonQuilla Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='agbar'] Nie mam karty do aparatu....diabel ogonem nakryl a pan maz nie chce sie podzielic swoja... Dobre wytlumaczenie??:diabloti: [/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] z braku innego jestem zmuszona zaakceptować to wytłumaczenie bo przecież nie będę siłą na ciężarnej wymuszać zdjęć :diabloti: chociaż mam nadzieję że tymi mebelkami się pochwalisz :p[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 [quote name='jonQuilla'] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]z braku innego jestem zmuszona zaakceptować to wytłumaczenie bo przecież nie będę siłą na ciężarnej wymuszać zdjęć :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]chociaż mam nadzieję że tymi mebelkami się pochwalisz :p[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] Jak tylko dokonamy skrecenia tychze, to absolutnie od razu sie pochwale... Jak tylko meble zostana ustawione zabieram sie pranie,prasowanie i ukladanie....ciagle sie zastanawiam jak to mozliwe,ze moj nienarodzony syn ma wiecej ciuszkow niz jego matka i ojciec razem wzieci...:cool1:Nie wspomne o poscielach,rozkach,pieluszkach flanelowych,tetrowych,kocykach,skorach owczych,skarpetkach,paputkach,butkach,czapkach,szalikach, kombinezonach..... O i sie mi przypomnialo,ze wanienke jeszcze musimy zakupic....
bonita Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [COLOR=Blue][I][B]A ja tak z innej beczki:diabloti: czeeee:diabloti: [/B][/I][/COLOR]
agbar Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 [quote name='bonita'][COLOR=blue][I][B]A ja tak z innej beczki:diabloti:[/B][/I][/COLOR] [I][B][COLOR=blue]czeeee:diabloti:[/COLOR][/B][/I] [/QUOTE] A po cos wlazila do beczki:roll::diabloti:
bonita Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='agbar']A po cos wlazila do beczki:roll::diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Blue][I][B]Żeby się wkulać w rozmowę:diabloti:[/B][/I][/COLOR]
agbar Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 [quote name='bonita'][COLOR=blue][I][B]Żeby się wkulać w rozmowę:diabloti:[/B][/I][/COLOR][/QUOTE] A to sie kulaj... Dobrze,ze nie wlazlas na hustawke..bo bym musiala Ci powiedziec Bujaj sieeeee:diabloti:
bonita Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='agbar']A to sie kulaj... Dobrze,ze nie wlazlas na hustawke..bo bym musiala Ci powiedziec Bujaj sieeeee:diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Blue][I][B]A jak bym wsiadła na miotłę[/B][/I][/COLOR]:diabloti:
agbar Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 [quote name='bonita'][COLOR=blue][I][B]A jak bym wsiadła na miotłę[/B][/I][/COLOR]:diabloti:[/QUOTE] To bym ryczala: GAAAAAAZUUUUUUUUUUUUUUUUUU:evil_lol:
bonita Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='agbar']To bym ryczala: GAAAAAAZUUUUUUUUUUUUUUUUUU:evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=Blue][I][B]No sośty, czy ja wyglądam na Pottera:cool1: [/B][/I][/COLOR]
agbar Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 [quote name='bonita'][COLOR=blue][I][B]No sośty, czy ja wyglądam na Pottera:cool1:[/B][/I][/COLOR] [/QUOTE] Nie wiem na co wygladasz...moze na podworko?:evil_lol:
dbsst Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='agbar']yyyy.....to ja juz sobie pojde.... Tylko w papierowej torbie....zwyklej reklamowce moga sie uszy oberwac od ciezaru:diabloti:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dam ci w eko torbie :diabloti: [quote name='agbar'] ....ciagle sie zastanawiam jak to mozliwe,ze moj nienarodzony syn ma wiecej ciuszkow niz jego matka i ojciec razem wzieci...:cool1:Nie wspomne o poscielach,rozkach,pieluszkach flanelowych,tetrowych,kocykach,skorach owczych,skarpetkach,paputkach,butkach,czapkach,szalikach, kombinezonach..... O i sie mi przypomnialo,ze wanienke jeszcze musimy zakupic....[/QUOTE] kurne jak to możliwe, ze fizycznie jego nie ma aja już nie mam gdzie toreb upychać :evil_lol: kurna nie mam butków dasz jakies fajne linki i do kombinezoników :p
jonQuilla Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='agbar']Jak tylko dokonamy skrecenia tychze, to absolutnie od razu sie pochwale... Jak tylko meble zostana ustawione zabieram sie pranie,prasowanie i ukladanie....ciagle sie zastanawiam jak to mozliwe,ze moj nienarodzony syn ma wiecej ciuszkow niz jego matka i ojciec razem wzieci...:cool1:Nie wspomne o poscielach,rozkach,pieluszkach flanelowych,tetrowych,kocykach,skorach owczych,skarpetkach,paputkach,butkach,czapkach,szalikach, kombinezonach..... O i sie mi przypomnialo,ze wanienke jeszcze musimy zakupic....[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]połowy nawet nie zdążysz ubrać mu :evil_lol::evil_lol: siostra pokupowała i podostawała przed urodzeniem Zuzi pełno ciuszków, część tych co dostała pochowała bo były jeszcze za duże...a później kiedy wyjęła okazało się że większość już za mała :evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT]
dbsst Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]połowy nawet nie zdążysz ubrać mu :evil_lol::evil_lol: siostra pokupowała i podostawała przed urodzeniem Zuzi pełno ciuszków, część tych co dostała pochowała bo były jeszcze za duże...a później kiedy wyjęła okazało się że większość już za mała :evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] i tego się boję jak nie wiem chyba będe musiała jakąs archiwizację prowadzić :diabloti::diabloti::diabloti:
jonQuilla Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='dbsst']i tego się boję jak nie wiem chyba będe musiała jakąs archiwizację prowadzić :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]i zatrudnić człowieka, który będzie to ogarniał :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
dbsst Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]i zatrudnić człowieka, który będzie to ogarniał :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] no to fakt --TZ się do tego nie nadaje :roll::roll::roll: ciekawe jakie ciuchy przywiezie nam na wyjście :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i dlaczego to nie będą TE przygotowane ciuchy :diabloti:
jonQuilla Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='dbsst']no to fakt --TZ się do tego nie nadaje :roll::roll::roll: ciekawe jakie ciuchy przywiezie nam na wyjście :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i dlaczego to nie będą TE przygotowane ciuchy :diabloti:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] wpakuj może te na wyjście do swojej szpitalnej torby i trzymaj to pod łóżkiem :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
dbsst Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] wpakuj może te na wyjście do swojej szpitalnej torby i trzymaj to pod łóżkiem :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] nie jak mam zabrać ze sobą wszystko to będę wyglądała jak tabór cygański jedna sala to będzie za mało :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
agbar Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Linki ci moge dac ale do niemieckich sklepow...chcesz? Ja mojemu spakuje rzeczy dla Maluszka i przybije do drzwi wyjsciowych:evil_lol:albo moze od razu upchne do auta....:hmmmm:
jonQuilla Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='dbsst']nie jak mam zabrać ze sobą wszystko to będę wyglądała jak tabór cygański jedna sala to będzie za mało :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] to od razu powiedz że chcesz całe piętro dla siebie :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agbar']Linki ci moge dac ale do niemieckich sklepow...chcesz? Ja mojemu spakuje rzeczy dla Maluszka i przybije do drzwi wyjsciowych:evil_lol:albo moze od razu upchne do auta....:hmmmm:[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]lepiej zapakuj mu to w plecak i każ nosić przez cały czas plecak na plecach :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR]
Alicja Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='agbar']A tak wogole to witam w ten piekny,cieply,sloneczny poranek:loveu:Czy kogos dobilam?:diabloti: Przez te przesuniecie czasu wstaje o 6ej,wiec u mnie zaraz bedzie poludnie:evil_lol:Tyle juz zrobilam od rana,ze zaprawde powiadam Wam czuje sie jakby 12 byla:evil_lol: Wiadomosc dnia: Dzis przyjada meble dla Okruszka:multi::multi:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]poka mebelki :p [/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dilerowa popsułaś wateczek:diabloti: No poka już te mebelki bo mnie ciekawość zżera :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]
dbsst Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='agbar']Linki ci moge dac ale do niemieckich sklepow...chcesz? Ja mojemu spakuje rzeczy dla Maluszka i przybije do drzwi wyjsciowych:evil_lol:albo moze od razu upchne do auta....:hmmmm:[/QUOTE] 1. możesz dać tylko pewnie mi się nie opyla bo przesyłka będzie droga ale może :roll: 2. nie zauwały i nie zauważy jestem tego pewna pewna.......ja mojemu worek na szyje z ciuchami zawieszę może przyniesie mi je :roll::lol: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] to od razu powiedz że chcesz całe piętro dla siebie :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]lepiej zapakuj mu to w plecak i każ nosić przez cały czas plecak na plecach :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] chcialabym tylko ile całe pietro może kosztować :diabloti::evil_lol: albo zob z niego żółwia i faktycznie niech łazi z plecakiem daj foty mebli :cool1:
agbar Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Daj i daj....boshe co za ludzie...Dam potem....Jestem niewyspana i czuje jak nadchodzi wscieklota....Dobrze,ze B. pojechal juz bo pewnie by mu sie oberwalo a tak to sie wyzyje na zelazku....Albo pojde spac.Sie nie wyspalam,nogi mnie bolaly cala noc....Dobrze,ze chociaz pogoda ladna... Ide se.
dbsst Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='agbar']Daj i daj....boshe co za ludzie...Dam potem....Jestem niewyspana i czuje jak nadchodzi wscieklota....Dobrze,ze B. pojechal juz bo pewnie by mu sie oberwalo a tak to sie wyzyje na zelazku....Albo pojde spac.Sie nie wyspalam,nogi mnie bolaly cala noc....Dobrze,ze chociaz pogoda ladna... Ide se.[/QUOTE] nie idź posiedź ze mną ja musze iść za godzinę :diabloti:
Recommended Posts