Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='agbar']Tez to juz raz przezylam:evil_lol:W koncu sytuacja mnie tak rozbawila ze sie prawie posikalam ale ze smiechu:evil_lol::evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Poczekaj jeszcze trochę, nastepnym razem popuścisz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie:lol:
A my som w Polsce:multi:Kupili my synowi wozek:multi:I mnostwo niepotrzebnych rzeczy:evil_lol:jem i tyje,tyje i jem,mamusia z tesciowa chca mnie utuczyc a potem zrobia ze mnie pasztet:roll:

Synus wierzga jak dziki mustang,Dilik tez:evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']Witajcie:lol:
A my som w Polsce:multi:Kupili my synowi wozek:multi:I mnostwo niepotrzebnych rzeczy:evil_lol:jem i tyje,tyje i jem,mamusia z tesciowa chca mnie utuczyc a potem zrobia ze mnie pasztet:roll:

Synus wierzga jak dziki mustang,Dilik tez:evil_lol:[/QUOTE]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
poka wózek i te niepotrzebne :p[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]paszteta i psa tysz :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='dbsst']a to dlatego tak cicho ostatnio u ciebie - masz usta wypchane niezdrowym jedzeniem :evil_lol:[/QUOTE]
ojjjjj baaarrrdzo niezdrowym:diabloti:
[quote name='Alicja']

[B][FONT=Arial][COLOR=red]poka wózek i te niepotrzebne :p[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Arial][COLOR=red][B]paszteta i psa tysz :multi:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

Wozek mogie :

[IMG]http://ecx.images-amazon.com/images/I/51i0BnR9c%2BL._SL500_AA280_.jpg[/IMG]

a reszte bym musiala foty porobic...a checi brak:oops:

Posted

[COLOR=Red][B][FONT=Arial]Fany ....szczęściara ....nie ma w Nimcach takich podjazdów na schodach jak u nas to sie wymieścisz bez kłopotu ...fajny wózeczek i kolorek oki [/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='dbsst']poka poka :p:p:p:p:p:p:p

jaki to wózek daj parametry hahaha[/QUOTE]

Pokazalam,a wozek to Tako Jumper GT:p

[quote name='Alicja'][COLOR=red][B][FONT=Arial]Fany ....szczęściara ....nie ma w Nimcach takich podjazdów na schodach jak u nas to sie wymieścisz bez kłopotu ...fajny wózeczek i kolorek oki [/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE]

Tez sie nam podoba...Wybrany po obejrzeniu chyba miliona,stu klotniach,przejechaniu setek kilometrow....Tak szczerze to dluzej wybieralismy wozek dla Okrucha niz samochod dla mnie:evil_lol::evil_lol:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ty sie nie opitalaj ino foty rób, ja chcę te inne łupy zobaczyć:p[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

Nieeeee....nie chce mi sie....Inne lupy to ubranka,pizamki,nozyczki,karuzelka do lozka,posciel,rekawiczki i milion strrrrrasznie potrzebnych malemu czlowiekowi rzeczy:roll::evil_lol:No po prostu nie moglam sie oprzec:evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']

Nieeeee....nie chce mi sie....Inne lupy to ubranka,pizamki,nozyczki,karuzelka do lozka,posciel,rekawiczki i milion strrrrrasznie potrzebnych malemu czlowiekowi rzeczy:roll::evil_lol:No po prostu nie moglam sie oprzec:evil_lol:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A wiesz co mnie to obchodzi, że Ci się nie chce?:mad:

Z resztą musisz się wprawiać. jak bedzie dzidziuś to nie będzie "NIE CHCE MI SIĘ" więc się wprawiaj i rób foty...czekam:diabloti:

Czas start:evil_lol: jestem na necie do 18.50:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agbar']
[IMG]http://ecx.images-amazon.com/images/I/51i0BnR9c%2BL._SL500_AA280_.jpg[/IMG]

[/QUOTE]

[B]znane mi jakieś kształty :evil_lol:[/B]

Posted

[quote name='agbar']Pokazalam,a wozek to Tako Jumper GT:p
[/QUOTE]
:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]czy ty mnie zignorowałaś?:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]

:obrazic::obrazic::obrazic:[/QUOTE]
i to jak :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']i to jak :diabloti:[/QUOTE]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Normalnie olała mnie sikiem prostym:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Normalnie olała mnie sikiem prostym:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
i gorącym strumieniem środkowym :cool1:

Lalka a TY gdzie w kiblu sie zamontowałas do porodu czy co :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']i gorącym strumieniem środkowym :cool1:

Lalka a TY gdzie w kiblu sie zamontowałas do porodu czy co :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Lalka uskutecznia wojaże po Śląsku ...nawet mialam zaszczyt napoić coca-colą :diabloti: Age kłamczuche i maUżonka , wcześniej sie bujała po Jebiu :razz::razz:

a kłamczucha to temu że pisze że jest GRUBA a wcale nie jest , ma śliczny brzuś w kształcie połkniętego balonika :p...pomiziałam Alexa i Ozzulek polizał brzusio [ najdziwniejsze jest to że nigdy tak nie robił i jak Magda przyjeżdżała to kiedyś smignął jęzorem po brzuniu z Grosią a dziś się wspiął do brzusia z Alexem ][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='dbsst']a zdjęcia :roll::diabloti:[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja nie mam :shake:
u mła byli chwilkę , zapewne Madzia coś robiła [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]...ale uwierz na słowo sis xero ....WCALE nie jest gruba :mad:a tak krzyczy :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja nie mam :shake:
u mła byli chwilkę , zapewne Madzia coś robiła [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]...ale uwierz na słowo sis xero ....[COLOR=Black]WCALE nie jest gruba[/COLOR] :mad:a tak krzyczy :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...