Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]u nas schabowe zawsze w piątek :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[B][I][COLOR=blue]No a jak inaczej.[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=blue]Piątek jest jedynym dniem tygodnia w którym myślę o mięsie:evil_lol: jak z koleżanką w pracy wymyślamy co zrobimy na obiad, to w piątek- zawsze mięso:evil_lol:, potem dopiero nadchodzi olśnienie:mdleje:[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff]na co ona zawsze mówi:[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff]-no co, przecież piątku nie zjesz:diabloti:[/COLOR][/I][/B]

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agbar']A ja tam nie patrze czy piatek czy sratek...Gotuje to na co mamy ochote:lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]u mnie w piątki mięcho bo najszybciej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Mam go tak blisko,ze blizej byc nie moze...Nosze pod sercem,jestesmy zawsze i wszedzie razem....I zatesknilam?Z zamyslenia porannego wyrwalo mnie uczucie tesknoty tak potezne,ze az zabolalo...Poczulam nagle tak bardzo,ze chce go zobaczyc,ze chce go wziac w ramiona,ze chce spojrzec w jego oczy...Czy mozna tesknic za swoim nienarodzonym dzieckiem?[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]A potem pomyslalam,ze jeszcze nadejda te dni ,kiedy niczego bardziej nie bede chciala jak tego by wrocil skad wyszedl.....-)[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Okrutne jezyki ludzkie znow dopadly mnie....Dowiaduje sie tu i owdzie,ze niektorych ten moj cud,ten maly Okruszek chyba okrutnie swedzi...Podobno za chuda bylam wiec na pewno w ciazy nie jestem tylko sobie wymyslilam w celu odniesienia korzysci wymiernej:roll:Tera zas slysze,ze zgrublam okrutnie,syfy mam,wlosy tluste nie umyte,brzuch wielki spasiony....[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Oswiadzczam wszem i wobec:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Zaczynam juz za pare dni 7 miesiac ciazy( nie urojonej),przybralam na wadze od 1 kwietnia czyli dnia OM 6 kg. Syfow nie mam wiecej niz zawsze,czyli sporadycznie cos na ryjoku mi wyskoczy,wlosy mam takie ze daj panie boze wszystkim i do tego zajebista,modna fryzure wktorej wygladam rewelacyjnie:evil_lol:,brzuszek mam zgrabny,zero zbednego tluszczu na nim,owszem tylek mi nieco urosl,uda rowniez,ale w dupie to mam ( wielka to sie wsjo zmiesci).Wygladam cudownie,lepiej niz przed ciaza,nie zre jak swinia,jak co niektore ,brzuch ciazowy mam a nie waly tluszczu zwisajace,nie jecze i nie opowiadam dokola jak mi zle i niedobrze.Jestem szczesliwa i dobrze radze zeby zaprzestac zaklocac to moje szczescie bo mnie cholera moze wziac....[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Niezainteresowanych przepraszam za zaklocenia:grins:[/FONT]

Posted

ups czy to nam się dostało :roll:
Początek wzruszający :loveu:
a środek i koniec druzgocący (czy jak to się piszę) :roll:

[SIZE=1]Dilerko ja i tak Ci będę dokuczać bo mi wszystko wolno :eviltong: i kto się czubi ten się lubi :diabloti:[/SIZE]

Posted

[quote name='dbsst']ups czy to nam się dostało :roll:
Początek wzruszający :loveu:
a środek i koniec druzgocący (czy jak to się piszę) :roll:

[SIZE=1]Dilerko ja i tak Ci będę dokuczać bo mi wszystko wolno :eviltong: i kto się czubi ten się lubi :diabloti:[/SIZE][/quote]

Dominiko do nie do Was tylko do czytacza,co to mu sie wydaje,ze tajemniczy jest.Ala wie o kogo chodzi,to jak cos Ci powie:lol:
Jest ktos taki kto od jakiegos czasu perfidnie i zlosliwie zyczy nam zle,choc my go w dupie mamy.Do tego glupoty na moj( nasz) temat opowiada,wymyslijac takie historie,ze glowa mala.Znosze to ze spokojem bo glupiemu trzeba ustapic,ale jesli zaczyna to dotyczyc mojego dziecka.....to budzi sie we mnie lwica....:angryy:

Mysle,ze czesciowo wynika to z zazdrosci zwyklej...bo JA naprawde w ciazy wygladam i czuje sie swietnie:diabloti:

A ty mloda ciazo bys dala jakies foty swe,co bym se porownala ktora z nas Gracji piekniejsza jest:evil_lol:

Posted

[quote name='agbar'][FONT=Comic Sans MS]Mam go tak blisko,ze blizej byc nie moze...Nosze pod sercem,jestesmy zawsze i wszedzie razem....I zatesknilam?Z zamyslenia porannego wyrwalo mnie uczucie tesknoty tak potezne,ze az zabolalo...Poczulam nagle tak bardzo,ze chce go zobaczyc,ze chce go wziac w ramiona,ze chce spojrzec w jego oczy...Czy mozna tesknic za swoim nienarodzonym dzieckiem?[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]A potem pomyslalam,ze jeszcze nadejda te dni ,kiedy niczego bardziej nie bede chciala jak tego by wrocil skad wyszedl.....-)[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Okrutne jezyki ludzkie znow dopadly mnie....Dowiaduje sie tu i owdzie,ze niektorych ten moj cud,ten maly Okruszek chyba okrutnie swedzi...Podobno za chuda bylam wiec na pewno w ciazy nie jestem tylko sobie wymyslilam w celu odniesienia korzysci wymiernej:roll:Tera zas slysze,ze zgrublam okrutnie,syfy mam,wlosy tluste nie umyte,brzuch wielki spasiony....[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Oswiadzczam wszem i wobec:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Zaczynam juz za pare dni 7 miesiac ciazy( nie urojonej),przybralam na wadze od 1 kwietnia czyli dnia OM 6 kg. Syfow nie mam wiecej niz zawsze,czyli sporadycznie cos na ryjoku mi wyskoczy,wlosy mam takie ze daj panie boze wszystkim i do tego zajebista,modna fryzure wktorej wygladam rewelacyjnie:evil_lol:,brzuszek mam zgrabny,zero zbednego tluszczu na nim,owszem tylek mi nieco urosl,uda rowniez,ale w dupie to mam ( wielka to sie wsjo zmiesci).Wygladam cudownie,lepiej niz przed ciaza,nie zre jak swinia,jak co niektore ,brzuch ciazowy mam a nie waly tluszczu zwisajace,nie jecze i nie opowiadam dokola jak mi zle i niedobrze.Jestem szczesliwa i dobrze radze zeby zaprzestac zaklocac to moje szczescie bo mnie cholera moze wziac....[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Niezainteresowanych przepraszam za zaklocenia:grins:[/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]I bardzo dobrze:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agbar']Dominiko.....................
[COLOR=DarkRed][B]
no tak to faktycznie nie miła sprawa - cóż i tyle ;)[/B][/COLOR]

A ty mloda ciazo bys dala jakies foty swe,co bym se porownala ktora z nas Gracji piekniejsza jest:evil_lol:[/quote]

nie mam fot klisza pęka jak robie zdjęcia jestem wielka i się w kadrze nie mieszczę:diabloti:. Właśnie zjadłam calą paczkę ciasteczek (111g) i nie zamierzam się tym przejmować :diabloti:

Posted

same kokietki jak bum cyk cyk:lol:

jestescie w ciazy i nic dziwnego ze rosniecie, potem wszystko wroci do starego, wazne bysta nie przybraly 20 i wiecej bo to ciezko zrzucic.
to ze macie apetyt tyz nic dziwnego, ale pomyslecie o tych co nie sa w ciazy i straja sie "utrzymac linie" a zaczytuja sie w tym co moglyby zjesc gdyby nie byly sie odchudzaly:oops:

ja tam jestem gruba, wielka i nieksztaltna i bez ciazy i co mam powiedziec:p

mnie skreca a czytac musze bom sie uzaleznila

Posted

a ja Wam powiem , że Wy ciężarówki , to 9 miesięcy , humorów , dziwnych upodobań kulinarnych , dolegliwości gastrycznych , nudności , odrzucania od żarcia - a ja mam tak całe życie :diabloti: no hemoroid nie mam i brzucha ogromnego jak balon :cooldevi:

ale łączę się z Wami w bólu :evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']
Wypraszam sobie....A ja mysla dlaczego fotka siega od brzuchola w gore?? he??:diabloti:
[/quote]

mając szczupłe ręce, sliczną szczupłą buźkę NIE MOŻESZ MIEĆ WIELKIEJ DOOPY :diabloti: NIE WIERZĘ :eviltong:

[quote name='Vectra']a ja Wam powiem , że Wy ciężarówki , to 9 miesięcy , humorów , dziwnych upodobań kulinarnych , dolegliwości gastrycznych , nudności , odrzucania od żarcia - a ja mam tak całe życie :diabloti: no hemoroid nie mam i brzucha ogromnego jak balon :cooldevi:

ale łączę się z Wami w bólu :evil_lol:[/quote]

HAHAHAHA amen!!!!!

a temu podłemu podczytywaczowi wielki [url=http://www.mysmilie.de/smilies/frech/][img]http://www.mysmilie.de/smilies/boese/2/img/025.gif[/img][/url]

Posted

[quote name='agbar']
Wypraszam sobie....A ja mysla dlaczego fotka siega od brzuchola w gore?? he??:diabloti:
[/quote]

[B]ja byłam gruba i w górę i w dół :angryy:[/B]

[quote name='agbar']a mnie zaczyna dopadac niemota ciazowa:evil_lol:Sie nie umiem wygadac,z rak mi wsjo leci i zapominam o wszystkim...[/quote]

[B]najtragiczniejsze jest to, że to wcale po urodzeniu nie mija :placz::placz::placz:[/B]

[quote name='agbar']

[FONT=Comic Sans MS]Okrutne jezyki ludzkie znow dopadly mnie....Dowiaduje sie tu i owdzie,ze niektorych ten moj cud,ten maly Okruszek chyba okrutnie swedzi...[/FONT][/quote]

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

[quote name='Tekla64']
jestescie w ciazy i nic dziwnego ze rosniecie, potem wszystko wroci do starego, wazne bysta nie przybraly 20 i wiecej bo to ciezko zrzucic.
[/quote]

[B]taaaa? :cool1::cool1:[/B]

[quote name='malawaszka']mając szczupłe ręce, sliczną szczupłą buźkę NIE MOŻESZ MIEĆ WIELKIEJ DOOPY :diabloti: NIE WIERZĘ :eviltong:

[/quote]

[B]no i zgadzam się z tobą, rzec by można, pierwyj raz :eviltong:[/B]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:grins: ....przyszłam se posiedzieć na narożniku :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
ej to u mnie jest mieńciusi narożniczek przy mięciusiej mnie :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']ej to u mnie jest mieńciusi narożniczek przy mięciusiej mnie :diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no to przycupnę ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czy dla mnie też się miejsce znajdzie?:cool3:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
a i owszem mam weeeeeeeeeeeeeelki narożnik :diabloti:

Ala cupaj cupaj tylko coś cię nie widzę :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']a i owszem mam weeeeeeeeeeeeeelki narożnik :diabloti:

[/quote]

[B]taaak? a mnie się zdawało, że za każdym razem on jest mniejszy... :hmmmm:[/B]
[B]Ale może to nie on się zmniejsza :diabloti::diabloti::diabloti:[/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]taaak? a mnie się zdawało, że za każdym razem on jest mniejszy... :hmmmm:[/B]
[B]Ale może to nie on się zmniejsza :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/quote]
albo ty powiększasz :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']a i owszem mam weeeeeeeeeeeeeelki narożnik :diabloti:

Ala cupaj cupaj tylko coś cię nie widzę :diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
bo ja taka mikra jestem :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='dbsst']albo ty powiększasz :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]

[B]ja mam teraz tendencję odwrotną :diabloti: w przeciwieństwie :diabloti::diabloti:[/B]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...