Alicja Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='agbar']:roll:Drogi ksiaciu.....[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]książu , ksiąciu ...księciu :roll::evil_lol: głaskulce :loveu: [url]http://img33.imageshack.us/img33/1183/img2191u.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT]
jonQuilla Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Dilerowa była głodna i połknęła balonik :) :cool3: buduje się chłopina :loveu: no ale ja tutaj przyszłam poskromić Twojego psa, doszły mnie słuchy że agresywny i że Jabcowa się go obawia :peace:[/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]wymiziaj też ode mnie:multi: [url]http://img33.imageshack.us/img33/1183/img2191u.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] no ale ja tutaj przyszłam poskromić Twojego psa, doszły mnie słuchy że agresywny i że Jabcowa się go obawia :peace:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]no bo to agresor....nadgryzł mnie:roll: [/B][/COLOR][/FONT]
dbsst Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='agbar'] albo: zabierac te lapyyyyyyy!!!:evil_lol:[/quote] :lol::lol::lol::lol::lol: raczej qr... wyciągnijcie go już :diabloti: [quote name='agbar']Oto MY..... [IMG]http://img62.imageshack.us/img62/1702/img2188.jpg[/IMG] [IMG]http://img33.imageshack.us/img33/1183/img2191u.jpg[/IMG][/quote] o matko wsadziła sobie poduchę bo pozazdrościła komus zeppelina :diabloti: bardzo Ci do twarzy z Alexem :loveu:
Maga100 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='malawaszka']no przestanę tu zaglądać bo od samego Was czytania mozna zajść w ciążę :evil_lol:[/quote] [B]a ty myślisz, ze my jak zaszłyśmy??? :crazyeye:[/B] [quote name='agbar']dziekuje za przypomnienie:cool1: [/quote] [B]zawsze możesz na mnie liczyć, jeżeli chodzi o przypomnienie jak będzie i że będzie bolało :evil_lol:[/B] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]i z okrzykiem na ustach :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B]Okrzyk na ustach będzie miała Agnieszka, a nie Alex :evil_lol:[/B] [quote name='agbar']Oto MY..... [IMG]http://img62.imageshack.us/img62/1702/img2188.jpg[/IMG] [IMG]http://img33.imageshack.us/img33/1183/img2191u.jpg[/IMG][/quote] [B]Ty nadal jesteś szczupła, kłamczucho :cool1:[/B]
Tekla64 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 ja bych jej klamczucha nie nazwala, raczej kokietka:lol:
agbar Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]książu , ksiąciu ...księciu :roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]głaskulce :loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red][URL]http://img33.imageshack.us/img33/1183/img2191u.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B][/quote] Wyglaskulcowano:lol: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Dilerowa była głodna i połknęła balonik :) :cool3:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]buduje się chłopina :loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]no ale ja tutaj przyszłam poskromić Twojego psa, doszły mnie słuchy że agresywny i że Jabcowa się go obawia :peace:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Dili rozpaczal sezon polowan na JABCA:evil_lol: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]wymiziaj też ode mnie:multi:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][URL]http://img33.imageshack.us/img33/1183/img2191u.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B][/quote] Uczynilam mizianie:lol: [quote name='dbsst'] bardzo Ci do twarzy z Alexem :loveu:[/quote] Ciekawe czy jemu bedzie do twarzy ze mna:roll: [quote name='Maga100'][B]a ty myślisz, ze my jak zaszłyśmy??? :crazyeye:[/B] [B]zawsze możesz na mnie liczyć, jeżeli chodzi o przypomnienie jak będzie i że będzie bolało :evil_lol:[/B] [B]Okrzyk na ustach będzie miała Agnieszka, a nie Alex :evil_lol:[/B] [B]Ty nadal jesteś szczupła, kłamczucho :cool1:[/B][/quote] Bardzo ci dziekuje,ze jestes mi tak pomocna:roll: Nie jestem nadal..:shake: [quote name='malawaszka']no własnie kłamczucho!!!!![/quote] Wypraszam sobie....A ja mysla dlaczego fotka siega od brzuchola w gore?? he??:diabloti: [quote name='Tekla64']ja bych jej klamczucha nie nazwala, raczej kokietka:lol:[/quote] I ty brutusie....:evil_lol: Dzien dobry :multi:
Alicja Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Dzień dobry i słoneczny :grins: :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] Co dziś jemy :razz:[/B][/COLOR][/FONT]
Tekla64 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Brutusie???ja??? nigdy , ja ino troszke na ziemi chcialam cie postawic:razz: a jak nie wierzysz to za jakis czas sama to dostrzezesz:lol:
dbsst Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='agbar'] Ciekawe czy jemu bedzie do twarzy ze mna:roll: [/quote] musisz się postarać :eviltong:
agbar Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Dzień dobry i słoneczny :grins: :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Co dziś jemy :razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] doooobry:multi: Hmmm....dzis na obiad beda golabki,a w miedzyczasie jak co dzien Milka z musem czekoladowym....:roll:i kawa [quote name='Tekla64']Brutusie???ja??? nigdy , ja ino troszke na ziemi chcialam cie postawic:razz: a jak nie wierzysz to za jakis czas sama to dostrzezesz:lol:[/quote] spojrzalam w dol i melduje ze stoje na ziemi:evil_lol: [quote name='dbsst']musisz się postarać :eviltong:[/quote] sie staram ooo jak ja sie staram ....:evil_lol:
Alicja Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='agbar']doooobry:multi: Hmmm....dzis na obiad beda golabki,a w miedzyczasie jak co dzien Milka z musem czekoladowym....:roll:i kawa [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] z tymi gołąbkami to przesadziłaś :roll:myślisz że ja mam na L4 czas gołąbki robić :diabloti: u nas schaboszczak , buraczki i ziemniaczki ..... i ROSÓŁ :roflt:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a potem robie serniczek na zimno ;)[/B][/COLOR][/FONT]
dbsst Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 kto mi zrobi dziś obiad mam dla TZa a dla siebie nie mam pomysłu - od wczoraj znowu mam zgagę i nie wiem na co mam ochotę :p
agbar Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]z tymi gołąbkami to przesadziłaś :roll:myślisz że ja mam na L4 czas gołąbki robić :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]u nas schaboszczak , buraczki i ziemniaczki ..... i ROSÓŁ :roflt:[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Arial][COLOR=red][B]a potem robie serniczek na zimno ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] OOO patrzcie panstwo...schabowe w tygodniu...burzujka:diabloti: [quote name='dbsst']kto mi zrobi dziś obiad mam dla TZa a dla siebie nie mam pomysłu - od wczoraj znowu mam zgagę i nie wiem na co mam ochotę :p[/quote] Moge ci wyslac golabka jakby co.... I nie chwal sie zgaga..o juz,ma to sie zaraz chwali....:diabloti:
dbsst Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 nie rozumiem czemu muszę mieć do tej pory nie miałam ciążowych dolegliwości a jak miałam to tak nieznaczne, że ich nie pamiętam a tu zgaga. Chociaz wolę zgagę niż hemoroidy - jeśli w ogóle można coś woleć z tych rzeczy :lol::diabloti:
agbar Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='dbsst']nie rozumiem czemu muszę mieć do tej pory nie miałam ciążowych dolegliwości a jak miałam to tak nieznaczne, że ich nie pamiętam a tu zgaga. Chociaz wolę zgagę niż hemoroidy - jeśli w ogóle można coś woleć z tych rzeczy :lol::diabloti:[/quote] a mnie zaczyna dopadac niemota ciazowa:evil_lol:Sie nie umiem wygadac,z rak mi wsjo leci i zapominam o wszystkim...ale chyba wole to niz zgage i hemoroidy....:evil_lol:
dbsst Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='agbar']a mnie zaczyna dopadac niemota ciazowa:evil_lol:Sie nie umiem wygadac,z rak mi wsjo leci i zapominam o wszystkim...ale chyba wole to niz zgage i hemoroidy....:evil_lol:[/quote] ja jestem pani gracja ide jak czołg :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
agbar Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='dbsst']ja jestem pani gracja ide jak czołg :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Buhahhahaha:evil_lol::evil_lol: Fajnie jest:evil_lol: A ja bym se pedikura zrobila ale jak pomysle o tych mekach i stekaniu...chyba sie wybiore do specjalistki:evil_lol:
dbsst Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='agbar']Buhahhahaha:evil_lol::evil_lol: Fajnie jest:evil_lol: A ja bym se pedikura zrobila ale jak pomysle o tych mekach i stekaniu...chyba sie wybiore do specjalistki:evil_lol:[/quote] kurna ja od tygodnia zakładam buty na siedząco :shake:
bonita Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [B][I][COLOR=blue]Heloł :)[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Tytulik to teraz może Ci zmienić mod Vectra:diabloti:, bo Ona jest modem w fotoblożkach, ja nie:p[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Qurde z tym tytułem w pierwszym poście to nie zatrybiłam:PROXY5::evil_lol:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]bosh..ile człowiek się musi jeszcze uczyć:roll:[/COLOR][/I][/B]
agbar Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='apple']:B-fly::B-fly::B-fly::B-fly:[/quote] :hmmmm: [quote name='dbsst']kurna ja od tygodnia zakładam buty na siedząco :shake:[/quote] Powtarzam; jest fajnie:evil_lol:A bedzie jeszcze fajniej:evil_lol: [quote name='bonita'][B][I][COLOR=blue]Heloł :)[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Tytulik to teraz może Ci zmienić mod Vectra:diabloti:, bo Ona jest modem w fotoblożkach, ja nie:p[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Qurde z tym tytułem w pierwszym poście to nie zatrybiłam:PROXY5::evil_lol:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]bosh..ile człowiek się musi jeszcze uczyć:roll:[/COLOR][/I][/B][/quote] Czlowiek sie cale zycie uczy i gupi umiera:roll: To ja sie zwroce do moda-mamy-Vectry
Alicja Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='agbar']OOO patrzcie panstwo...schabowe w tygodniu...burzujka:diabloti: :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]u nas schabowe zawsze w piątek :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
Recommended Posts