agbar Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:mad::mad::mad:zaś wyjeżdżasz z TĄ jajecznią :roll:....a mnie tu ślina cieknie ,jak se mieszkanie zagrzybie od wilgoci to będzie TWOJA wina :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Kurde ....grzybki ...mniammmmmmmmmmmmm:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Trzymaj slinke w paszczy:evil_lol:Ty niechluju jeden ty..a fe!:evil_lol:
Alicja Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='agbar']Trzymaj slinke w paszczy:evil_lol:Ty niechluju jeden ty..a fe!:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]wytarłam ....:oops:[/B][/COLOR][/FONT]
malawaszka Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 a co Wy o tych grzybach co? to ze mnie się naśmiewacie :placz::placz::placz: gupie maupy :placz:
Alicja Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='malawaszka']a co Wy o tych grzybach co? to ze mnie się naśmiewacie :placz::placz::placz: gupie maupy :placz:[/quote] :roflt: :roflt:
agbar Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]wytarłam ....:oops:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] dobra Alunia:diabloti: [quote name='Vectra']nie lubię grzybów :diabloti:[/quote] Po kim ty to masz??:evil_lol: [quote name='malawaszka']a co Wy o tych grzybach co? to ze mnie się naśmiewacie :placz::placz::placz: gupie maupy :placz:[/quote] Moniko..slonce ja cie ajlowju:loveu:Normalnie poprawilas mi humor:evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja']:roflt: :roflt:[/quote] A ty sie nie zsikaj..bo wiesz...wilgoc:evil_lol:
Alicja Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]kurde skocze po niezbędniki :diabloti: tampony , pampersy i inne pochłaniacze :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]kurde skocze po niezbędniki :diabloti: tampony , pampersy i inne pochłaniacze :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Alicja pampersy to Madzi daj,jej sie bardziej przydadza tzn Grosi:evil_lol:
Alicja Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='agbar']Alicja pampersy to Madzi daj,jej sie bardziej przydadza tzn Grosi:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a ja co :razz::razz:w zagrzybiałym mieszkaniu mam siedzieć :diabloti: Madzia Se kupiła :p[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]a ja co :razz::razz:w zagrzybiałym mieszkaniu mam siedzieć :diabloti: Madzia Se kupiła :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Masz:grins: i siedz jak Ci dobrze:diabloti: Juz kupila???
malawaszka Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='agbar'] Juz kupila???[/quote] a Ty nie? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Alicja Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='agbar']Masz:grins: i siedz jak Ci dobrze:diabloti: Juz kupila???[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]siedzem i milczem :diabloti:i jest mi dobrze bo pijem kaff i jem kolaczyka :p[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='malawaszka']a Ty nie? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/quote] yyyy...nie:oops::roll:
clockwork Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='agbar'] Juz kupila???[/quote] no .......... qffa widziałaś ceny??? od 2 mies. kupuje po paczce bo przeca to rozbój w bioły dzień :placz::placz::placz:
agbar Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='clockwork']no .......... qffa widziałaś ceny??? od 2 mies. kupuje po paczce bo przeca to rozbój w bioły dzień :placz::placz::placz:[/quote] nie widzialam ale popaszcze....:roll:
agbar Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Aaaaaa aaaa aaaaa ja Wam sie sie nie pochwalilam....To sie pochwale:eviltong: Na wczasy jadziemy:multi:Ciesze sie jak ta gupia jaka,bo jeszcze pare tygodni temu nasz wyjazd stal pod znakiem zapytania.Pani doktor zabronila podrozowac...Ale po ostatniej kontroli dala zielone swiatlo,musielismy tylko zmienic plan...Jeszcze zanim sie dowiedzialam,ze jestem w ciazy zaplanowalismy wczasy w Grecji,ale musielismy odwolac...Najpierw szpital,potem zakaz a teraz pozwolenie owszem jest ale w chlodniejsze miejsce:roll:Tak wiec jedziemy do Polski,bede spacerowac brzegiem morza i wdychac jod:lol::lol:Bede zrec ryby i pic eeee soczki:evil_lol:I na pewno sie nie usmaze sie w 40 stopniowym albo wiekszym upale,wrecz zakladam ze raczej zmokne:evil_lol:ale niewazne,wazne ze jednak jedziemy:multi:Jak sie ciesze:multi::multi:Jakby kto pytal Pan Pies jedzie naturlich z nami:lol:
agbar Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]siedzem i milczem :diabloti:i jest mi dobrze bo pijem kaff i jem kolaczyka :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ups..nie spostrzeglam cie wczesniej.... Kaff powiadasz?A moze bym tez lykla...hmmm i mam sztrucle jablkowa:lol:taaak ..dobry pomysl Alunia:lol:
Alicja Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='agbar']Aaaaaa aaaa aaaaa ja Wam sie sie nie pochwalilam....To sie pochwale:eviltong: Na wczasy jadziemy:multi:Ciesze sie jak ta gupia jaka,bo jeszcze pare tygodni temu nasz wyjazd stal pod znakiem zapytania.Pani doktor zabronila podrozowac...Ale po ostatniej kontroli dala zielone swiatlo,musielismy tylko zmienic plan...Jeszcze zanim sie dowiedzialam,ze jestem w ciazy zaplanowalismy wczasy w Grecji,ale musielismy odwolac...Najpierw szpital,potem zakaz a teraz pozwolenie owszem jest ale w chlodniejsze miejsce:roll:Tak wiec jedziemy do Polski,bede spacerowac brzegiem morza i wdychac jod:lol::lol:Bede zrec ryby i pic eeee soczki:evil_lol:I na pewno sie nie usmaze sie w 40 stopniowym albo wiekszym upale,wrecz zakladam ze raczej zmokne:evil_lol:ale niewazne,wazne ze jednak jedziemy:multi:Jak sie ciesze:multi::multi:Jakby kto pytal Pan Pies jedzie naturlich z nami:lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:oops: no dobra przyznam się ...to ja byłam taka wścibska :roll: i siem zapytałam co z PSEM :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]A pomysł z polskim morzem nie taki zły ....bo jak nawdychać jodu to tylko nad Bałtykiem ...gdzie indziej owszem ogrzać , opalić okąpać ale jak dla zdrowotności to tylko u nas :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agbar']Ups..nie spostrzeglam cie wczesniej.... Kaff powiadasz?A moze bym tez lykla...hmmm i mam sztrucle jablkowa:lol:taaak ..dobry pomysl Alunia:lol:[/quote] [COLOR=Red][B][FONT=Arial]nio ...pomysł wart naśladownictwa :loveu:[/FONT][/B][/COLOR]
agbar Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:oops: no dobra przyznam się ...to ja byłam taka wścibska :roll: i siem zapytałam co z PSEM :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=red][B]A pomysł z polskim morzem nie taki zły ....bo jak nawdychać jodu to tylko nad Bałtykiem ...gdzie indziej owszem ogrzać , opalić okąpać ale jak dla zdrowotności to tylko u nas :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [COLOR=red][B][FONT=Arial]nio ...pomysł wart naśladownictwa :loveu:[/FONT][/B][/COLOR][/quote] No,masz szczescie ze sie przyznalas ty wscibska ty babo jedna:loveu:Wlasnie na tym jodzie mi zalezy,zeby sie Okruszek nawdychal....:loveu:
malawaszka Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 aaaaale fajnie - to blisko będziesz :loveu: możesz wpaść po kotka :diabloti: no i nie chlej tam piwska i jabcoków bo słyszałam, że nad polskim morzem jakoś lepiej smakują :errrr:
Alicja Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='agbar']No,masz szczescie ze sie przyznalas ty wscibska ty babo jedna:loveu:Wlasnie na tym jodzie mi zalezy,zeby sie Okruszek nawdychal....:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no przecie zawsze sie przyznaje jak pobroje :roll::evil_lol:....no po jod to nad morze coby zneutralizować ten jad co poniektórzy nasłali :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='malawaszka']aaaaale fajnie - to blisko będziesz :loveu: możesz wpaść po kotka :diabloti: no i nie chlej tam piwska i jabcoków bo słyszałam, że nad polskim morzem jakoś lepiej smakują :errrr:[/quote] Postaram sie nie schlac co wieczor:evil_lol: a kotka chetnie..najlepiej tygrysa....wyglodzonego.... [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]no przecie zawsze sie przyznaje jak pobroje :roll::evil_lol:....no po jod to nad morze coby zneutralizować ten jad co poniektórzy nasłali :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Oj Alunia:loveu:
Tekla64 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Witam i zycze milego wypoczynku a czemu sie odzywam bo sama dlugi czas mialam bokserki ze trzy pololenia chyba i chcialam ci powiedziec ze moje corki zostaly wychowane przez boksery, to sa najwspanialsze psy do dzieciatkow!!!! a teraz moj wnuk chowac sie bedzie ze sznaucerami i bede miala porownanie bo ONy tyz wiem jakie sa dla maluszkow. a nad to morze to wez cosik cieplego i przecwdeszczowego
agbar Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 [quote name='Tekla64']Witam i zycze milego wypoczynku a czemu sie odzywam bo sama dlugi czas mialam bokserki ze trzy pololenia chyba i chcialam ci powiedziec ze moje corki zostaly wychowane przez boksery, to sa najwspanialsze psy do dzieciatkow!!!! a teraz moj wnuk chowac sie bedzie ze sznaucerami i bede miala porownanie bo ONy tyz wiem jakie sa dla maluszkow. a nad to morze to wez cosik cieplego i przecwdeszczowego[/quote] Witam:) Mam nadzieje,ze moje psisko szalone pokocha nowego czlonka rodziny i nie bedzie problemow....Bedziemy sie starac zeby nie bylo... A nad morze nasze polskie wspaniale,cudne to chyba przedewszystkim cos cieplego i p/deszczowego hihihi... Zapraszam czesciej:)
jonQuilla Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]łoo Dilerowi jadą się polskomorzyć :multi: mogę powiedzieć tyle że nie jest źle z pogodą, bynajmniej w Gdańsku... od dłuższego czasu słońce świeci w dzień a jeśli deszcz pada to głównie nocami :) kilka dni było na prawdę upalnych, dusznych i nie do wytrzymania ale wczoraj i dziś słońce świeci i wieje silny wiatr :) bywało gorzej :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
Recommended Posts