jbk Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]dobra ... dałaś ten sam link co ja chciałam :loveu::loveu::loveu:Aga .... miodzio :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] To ja trzecia nie będę linkować ;)
clockwork Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i Wy też jej nienawidzicie za te foty???? :watpliwy::smokin:[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i Wy też jej nienawidzicie za te foty???? :watpliwy::smokin:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]taaaaa.....bardzo bardzo :loveu::loveu::loveu: Aga ja poproszę gotowy przepis na TAKIE FOTY ...można winnym składzie bo maleństwa nie mam na składzie aktualnie :roll: [/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 :roll:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]..[SIZE=3]PSTRYK[/SIZE] .....powiadasz .....:cool1:.......wypróbuję to na pewno ;)[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]jakaś żaba Ci tu wtargnęła :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive][URL]http://images45.fotosik.pl/31/940cefa2edbb7709.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B][/quote] i chyba zjadla Dilusia bo go tu nie ma:diabloti: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]chciałam odnieść sie do żaby....[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]ale.... zabiłaś mnie TYM :loveu::loveu::loveu: powaliłaś na kolana...... :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue][URL]http://images46.fotosik.pl/31/ff2fa7c35d0e6503.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]cmokalce :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Powstan z kolan bo se odciski porobisz:diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]dobra ... dałaś ten sam link co ja chciałam :loveu::loveu::loveu:Aga .... miodzio :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :oops: [quote name='jbk']To ja trzecia nie będę linkować ;)[/quote] to nie:eviltong: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]i Wy też jej nienawidzicie za te foty???? :watpliwy::smokin:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ale jak to tak:placz:nie nienawidz mnie:placz: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]taaaaa.....bardzo bardzo :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Aga ja poproszę gotowy przepis na TAKIE FOTY ...można winnym składzie bo maleństwa nie mam na składzie aktualnie :roll:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] gotowy przepis powiadasz:hmmmm: Bierzemy sklad dowolny:evil_lol:czatujemy na swiatlo sloneczne badz wlaczamy oswietlenie dodatkowe-nieduze, ja uzywam lampki nabiurkowej,albo takiej stojacej wysokiej co daje cieple swiatlo,ustawiamy aparata w tryb manualny i pstryk.
clockwork Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='agbar'] Powstan z kolan bo se odciski porobisz:diabloti: [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie pękaj... kolanka przyzwyczajone do usisku po niedzielnych .... i nie tylko ....:roll: mszach :diabloti: i po pielgrzymkach n kolankach do częstochowy :grins: ale ju wstałam :loveu: [/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie pękaj... kolanka przyzwyczajone do usisku po niedzielnych .... i nie tylko ....:roll: mszach :diabloti: i po pielgrzymkach n kolankach do częstochowy :grins: ale ju wstałam :loveu: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]zapomniałaś napisać że do Mejugorje też na kolankach zapinkalałaś :roll:[/B][/COLOR][/FONT]
e.v.a Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [url]http://images45.fotosik.pl/31/940cefa2edbb7709.jpg[/url] buahahhhahahaha jaka ziaba:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
agbar Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Chcialam oznajmic,ze dokonalam zakupu:roll:I mozecie wierzyc albo nie ale pojde do slubu w .......sukience:mdleje: Zeby nie bylo tak pieknie: nie mam obuwia:diabloti:
Alicja Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [quote name='agbar']Chcialam oznajmic,ze dokonalam zakupu:roll:I mozecie wierzyc albo nie ale pojde do slubu w .......sukience:mdleje: Zeby nie bylo tak pieknie: nie mam obuwia:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]poka poka :mdleje:....... buciki :hmmmm: a to nie masz butków :roll:...eeee nie żartuj ;)[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]poka poka :mdleje:....... buciki :hmmmm: a to nie masz butków :roll:...eeee nie żartuj ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] butow to ja mam jakies 30 par:roll:ale zadnych takich pasujacych...a zreszta zawsze to powod zeby se nowe kupic:evil_lol: i kupilam:multi:zamowilam na ebayu i juz je wyslali,jutro powinny dotrzec....oby:cool1:
apple Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [quote name='agbar']Chcialam oznajmic,ze dokonalam zakupu:roll:I mozecie wierzyc albo nie ale pojde do slubu w .......sukience:mdleje: Zeby nie bylo tak pieknie: nie mam obuwia:diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No poka poka te kiecke....no poka:multi: a nie pitol o butach:mad:[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [quote name='agbar']butow to ja mam jakies 30 par:roll:ale zadnych takich pasujacych...a zreszta zawsze to powod zeby se nowe kupic:evil_lol: i kupilam:multi:zamowilam na ebayu i juz je wyslali,jutro powinny dotrzec....oby:cool1:[/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:zdążysz rozchodzić ;)[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 poka kiecke ,poka kiecke:razz::evil_lol: Poczekajcie do niedzieli...ona bez czlowieka w srodku nie wyglada tak pieknie jak powinna:cool1:Ktos mi moze jaka fote w niej zrobi to moze wam pokaze:eviltong: Na razie moge pokazac wam psa:diabloti: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/297/cd66f5c2af171e4c.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/402/8575ceb02ceb30d5.jpg[/IMG][/URL]
Alicja Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 :cool1:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]...taaaaa psa zamiast kiecki wara mu opadła:p [url]http://images32.fotosik.pl/402/8575ceb02ceb30d5.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT]
jonQuilla Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]pies, kiecka co za różnica... grunt że jest na czym oko zawiesić :multi:[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]pies, kiecka co za różnica... grunt że jest na czym oko zawiesić :multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] znalazłam zawieszone oko (tygrysie)na haku :p[/B][/COLOR][/FONT] [IMG]http://pu.i.wp.pl/?k=MzM1NDk3MDEsNzMxNDI5&f=P1100511.JPG[/IMG]
jonQuilla Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] znalazłam zawieszone oko (tygrysie)na haku :p[/B][/COLOR][/FONT] [IMG]http://pu.i.wp.pl/?k=MzM1NDk3MDEsNzMxNDI5&f=P1100511.JPG[/IMG][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dziękuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: śliczne... :loveu: [/B][/COLOR][/FONT]
Vectra Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 dawaj kieckę i szpilki :diabloti: córciu :diabloti:
e.v.a Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 czekamyyyyy:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
Alicja Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:jutro panieńskie :multi:[/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:jutro panieńskie :multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]jjeeeeeee:multi::multi::multi: złapie się?:roll:[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 :razz:[B][FONT=Arial][COLOR=Red]:razz:szykujesz zagrychę na panieńskie ;)[/COLOR][/FONT][/B]
Recommended Posts