Rinuś Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='agbar'] ale jakie foty mam wstawic??? zeby mnie tam specjalisci opluli??? Porownawcze?? z S3 i tego nowego???[/quote] [B][I]chiiiba nie było tak źle co ?:evil_lol::evil_lol::eviltong:[/I][/B] [B][I]też się zastanawiałam nad 450D ale 400D wygrało :eviltong:[/I][/B]
agbar Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='lolka75']:loveu:Aguniu!!! Gratulki dawa te foty!!!!![/quote] poszukam czy cos nadaje sie do publikacji jeszcze:razz: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Witaj Aguś...poka co tam masz w rekach[/B][/COLOR][/FONT][/quote] kawe akurat mam....:cool1: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]widziałam 2 fotki [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]dlaczemu popsułaś cudaczka [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]oć do Nas focić...no oć [/COLOR][/FONT][/B][/quote] dlaczemu 2 fotki?? dalam 4:roll: [quote name='Rinuś'][B][I]chiiiba nie było tak źle co ?[/I][/B] [B][I]też się zastanawiałam nad 450D ale 400D wygrało [/I][/B][/quote] na szczescie mnie zignorowano:evil_lol: Dzwonil B. Juz wymienil na nowego cudaka...wlaczali go i wlaczali i na razie nie ma problema.....Jak ja dozyje do wieczora nie wiem:evil_lol: Chyba zaraz wsiade w autko i pojade po niego:evil_lol:
Rinuś Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='agbar'] na szczescie mnie zignorowano:evil_lol: Dzwonil B. Juz wymienil na nowego cudaka...wlaczali go i wlaczali i na razie nie ma problema.....Jak ja dozyje do wieczora nie wiem:evil_lol: [B][I]Chyba zaraz wsiade w autko i pojade po niego:evil_lol:[/quote][/I][/B] [B][I]widzę, że jesteś w gorącej wodzie kąpana tak jak ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] [COLOR=lemonchiffon]jedź.... :grins:[/COLOR]
agbar Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='Rinuś'][/i][/b] [B][I]widzę, że jesteś w gorącej wodzie kąpana tak jak ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] [COLOR=lemonchiffon]jedź.... :grins:[/COLOR][/quote] nie chce mi sie:cool1:bede cwiczyc silna wole:evil_lol:
Rinuś Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='agbar']nie chce mi sie:cool1:bede cwiczyc silna wole:evil_lol:[/quote] [B][I]ale my chcemy foty :diabloti:[/I][/B]
agbar Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 No to macie jak chcecie jeszcze wczorajsze probne:cool1: Dalej cwicze silna wole i nie pojechalam...... i ta burza z piorunami nie ma nic do tego:diabloti: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/317/ea30b602d8e4e5b9.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/244/33472b222b27a125.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/244/a75d890e161ef4c0.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/317/017af6720b48fb2e.jpg[/IMG][/URL]
agbar Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='Vectra']U mnie nie ma burzy :diabloti:[/quote] To pojedz mi po aparat:diabloti: Zapomnialas dodac ze COS ci sie nie podoba ...tylko kuna coooooo:hmmmm::evil_lol: AAAAA bylabym zapomniala... te takie co na pierwszym zdjeciu i na ostatnim sa za Dilim,te mniejsze sztuka ok. 3 ojro przy calej palecie ceny do negocjacji ale nie pytaj mnie ile jest na palecie hihi... Zamowic ci????:grins:
Vectra Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 nie , nie ja chciałam napisac , że nie wiem czemu , ale te zdjecia do mnie nie przemawiają :diabloti: :hmmmm: pfiii niewychowane jakie , a może niemowy ?
agbar Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='Vectra']nie , nie ja chciałam napisac , że nie wiem czemu , ale te zdjecia do mnie nie przemawiają :diabloti: :hmmmm: pfiii niewychowane jakie , a może niemowy ?[/quote] a ty wiesz ,ze faktycznie....nic nie mowia:cool1: i wogole to takie hmm...albumowe i ten kadr centralny:cool1: PORAZKA :diabloti:
malawaszka Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 buuuahahahaha :roflt: do mnie tysz przemówić nie chcą :shake: Gratki cacuszka :klacz: tylko ta wymiana na początku :shake: CANON :diabloti::evil_lol:
agbar Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='malawaszka']buuuahahahaha :roflt: do mnie tysz przemówić nie chcą :shake: Gratki cacuszka :klacz: tylko ta wymiana na początku :shake: CANON :diabloti::evil_lol:[/quote] Nie jestem specjalnie zdziwiona...cokolwiek bym nie chciala ZAWSZE jest cos nie tak....obojetne co by to bylo.... Sytuacja z przedwczoraj: Nie lubie lodow,moze i dziwne ale nie lubie,no ale czasem mnie napada a jak mnie napada to ja CHCE!! A jesli JA CHCE loda to tylko i wylacznie ze znanej i lubianej sieci restauracji pt. McDonald:roll:NO to jedziemy....marudze pol drogi bo ja CHCE!!Podjezdzamy pod okienko,oczyma wyobrazni widze siebie jak pochlaniam porcje a moze nawet dwie lodkow z polewka karmelkowa,prawie czuje juz jak mnie zimne lodziki gryza w zeby,jak slodki karmel lepi sie do nosa,palcow i naturalnie uswinilam juz tapicerke,juz w wyobrazni obgryzam chrupiacy wafelek...gdy nagle ze slodkich marzen wyrywa mnie glos panienki z okienka: -NIE MA.......BRAKLO noz kurtwa jego w morde szarpana!!!JAK moze braknac lodow w makkwaku????? Uprzedzam: nie bylam specjalnie zdziwiona..... Nie dziwi mnie tez juz awaria kasy,kiedy stoje w kilometrowej kolejce i akurat gdy nadchodzi moja kolej -ZONK,nie dziwi mnietez,ze jedyne buty w sklepie,ktore mi sie podobaja i sa DOKLADNIE takie o jakich marzylam skladaja sie z jednej sztuki bo druga zniknela w tajemniczy sposob.... Dlatego bylabym niespokojna,gdyby cudak dzialal bez zarzutu....ale biorac pod uwage,ze tak bardzo go chcialam to jeszcze beda jaja:diabloti:Ja wam to mowie:roll:
malawaszka Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='agbar']ale biorac pod uwage,ze tak bardzo go chcialam to jeszcze beda jaja:diabloti:Ja wam to mowie:roll:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to trzymam :kciuki: :errrr:
agbar Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Mam GO zas:roll: na razie dziala ..ale co z tego..jak sie kutfa rozpadalo znowu:roll:
Vectra Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 hahaha córciu , po mamusi masz farcika :diabloti: ja to aż drze , jak idzie coś za gładko ...... to wiem , że się rozkręci zue :evilbat: złożyłam bez kolejki akcyzę > ? złożyłam miała byc szybko ? była tylko jedno ALE pomylili się z nr domu :diabloti: i musze do poniedziałku czekac , bo zabrakło naczelnika , który miał to podpisac a tak przeczuwałam , bez kolejki , bez problemu -- ciekawe jak się to skończy
e.v.a Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 ooo jaki ładny Dilusiek ti ti ti ti :loveu::loveu: cze Agg:multi:
Alicja Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:cool1:i po co wstawiasz jak masz tylko takie....albumowe :diabloti:...ja to robię na konkurs :grins:[/B][/COLOR][/FONT]
Vectra Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 mamuśka , na konkurs , to nie ten dział :diabloti: a Ty jak pada , to idź focic kropelki .. może coś ci z duszą wyjdzie artystycznego :evilbat:
agbar Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='Vectra']hahaha córciu , po mamusi masz farcika :diabloti: ja to aż drze , jak idzie coś za gładko ...... to wiem , że się rozkręci zue :evilbat: złożyłam bez kolejki akcyzę > ? złożyłam miała byc szybko ? była tylko jedno ALE pomylili się z nr domu :diabloti: i musze do poniedziałku czekac , bo zabrakło naczelnika , który miał to podpisac a tak przeczuwałam , bez kolejki , bez problemu -- ciekawe jak się to skończy[/quote] buhahahhahahaha....gdyby na mnie trafilo.....nie bylabym zdziwiona:diabloti: [quote name='evaxon']ooo jaki ładny Dilusiek ti ti ti ti cze Agg[/quote] czesc Efusiek ti ti ti:loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:cool1:i po co wstawiasz jak masz tylko takie....albumowe :diabloti:...ja to robię na konkurs [/B][/COLOR][/FONT][/quote] obiecywam ze juz nie bede jak bumcyk i babcie w kapcie.....:evil_lol:poczekam az moje foty przemowiom:evil_lol:
agbar Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 W przerwie miedzy jednym deszczem a drugim cos tam pstrykam.....no i dlaczego nie jestem zdziwiona ze akurat dzis leje:diabloti: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/245/7667f122b27cfdcd.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/246/8e13f4a2bd8082a2.jpg[/IMG][/URL]
agbar Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 tak se tylko jeszcze powiem: niech mi ktos probuje wmowic ze nie ma roznicy pomiedzy zdjeciami robionym np.hybryda i lustrem.....bo moze ja slepata jestem i blondi ale ja roznice widze....:cool1:
Vectra Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 ja ci powiem :diabloti: nie ma różnicy .... bo ani z hybrydy ani z lustra , foty nie przemawiają :evilbat:
agbar Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='Vectra']ja ci powiem :diabloti: nie ma różnicy .... bo ani z hybrydy ani z lustra , foty nie przemawiają :evilbat:[/quote] wiedzialam:placz:ONI mieli racje:placz:
e.v.a Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='agbar']tak se tylko jeszcze powiem: niech mi ktos probuje wmowic ze nie ma roznicy pomiedzy zdjeciami robionym np.hybryda i lustrem.....bo moze ja slepata jestem i blondi ale ja roznice widze....:cool1:[/quote] jasne ze jest róznica z hybrydy na fotach poduszka była cała :roll::roll::roll::evil_lol:
agbar Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='evaxon']jasne ze jest róznica z hybrydy na fotach poduszka była cała :roll::roll::roll::evil_lol:[/quote] myslisz ze cudak zjada Diliemu poduszke:crazyeye:o kutfa..to jeszcze mnie w nocy zezre:crazyeye::diabloti:
Recommended Posts