Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='agbar']
ale jakie foty mam wstawic??? zeby mnie tam specjalisci opluli???
Porownawcze?? z S3 i tego nowego???[/quote]
[B][I]chiiiba nie było tak źle co ?:evil_lol::evil_lol::eviltong:[/I][/B]
[B][I]też się zastanawiałam nad 450D ale 400D wygrało :eviltong:[/I][/B]

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lolka75']:loveu:Aguniu!!! Gratulki
dawa te foty!!!!![/quote]

poszukam czy cos nadaje sie do publikacji jeszcze:razz:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Witaj Aguś...poka co tam masz w rekach[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

kawe akurat mam....:cool1:
[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]widziałam 2 fotki [/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]dlaczemu popsułaś cudaczka [/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]oć do Nas focić...no oć [/COLOR][/FONT][/B][/quote]

dlaczemu 2 fotki?? dalam 4:roll:

[quote name='Rinuś'][B][I]chiiiba nie było tak źle co ?[/I][/B]
[B][I]też się zastanawiałam nad 450D ale 400D wygrało [/I][/B][/quote]

na szczescie mnie zignorowano:evil_lol:

Dzwonil B. Juz wymienil na nowego cudaka...wlaczali go i wlaczali i na razie nie ma problema.....Jak ja dozyje do wieczora nie wiem:evil_lol:
Chyba zaraz wsiade w autko i pojade po niego:evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']
na szczescie mnie zignorowano:evil_lol:

Dzwonil B. Juz wymienil na nowego cudaka...wlaczali go i wlaczali i na razie nie ma problema.....Jak ja dozyje do wieczora nie wiem:evil_lol:
[B][I]Chyba zaraz wsiade w autko i pojade po niego:evil_lol:[/quote][/I][/B]
[B][I]widzę, że jesteś w gorącej wodzie kąpana tak jak ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

[COLOR=lemonchiffon]jedź.... :grins:[/COLOR]

Posted

[quote name='Rinuś'][/i][/b]
[B][I]widzę, że jesteś w gorącej wodzie kąpana tak jak ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

[COLOR=lemonchiffon]jedź.... :grins:[/COLOR][/quote]

nie chce mi sie:cool1:bede cwiczyc silna wole:evil_lol:

Posted

No to macie jak chcecie
jeszcze wczorajsze probne:cool1:
Dalej cwicze silna wole i nie pojechalam......

i ta burza z piorunami nie ma nic do tego:diabloti:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/317/ea30b602d8e4e5b9.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/244/33472b222b27a125.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/244/a75d890e161ef4c0.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/317/017af6720b48fb2e.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Vectra']U mnie nie ma burzy :diabloti:[/quote]

To pojedz mi po aparat:diabloti:

Zapomnialas dodac ze COS ci sie nie podoba ...tylko kuna coooooo:hmmmm::evil_lol:

AAAAA bylabym zapomniala...
te takie co na pierwszym zdjeciu i na ostatnim sa za Dilim,te mniejsze sztuka ok. 3 ojro przy calej palecie ceny do negocjacji ale nie pytaj mnie ile jest na palecie hihi...
Zamowic ci????:grins:

Posted

nie , nie
ja chciałam napisac , że nie wiem czemu , ale te zdjecia do mnie nie przemawiają :diabloti:

:hmmmm: pfiii niewychowane jakie , a może niemowy ?

Posted

[quote name='Vectra']nie , nie
ja chciałam napisac , że nie wiem czemu , ale te zdjecia do mnie nie przemawiają :diabloti:

:hmmmm: pfiii niewychowane jakie , a może niemowy ?[/quote]

a ty wiesz ,ze faktycznie....nic nie mowia:cool1:
i wogole to takie hmm...albumowe i ten kadr centralny:cool1:
PORAZKA
:diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']buuuahahahaha :roflt: do mnie tysz przemówić nie chcą :shake:

Gratki cacuszka :klacz: tylko ta wymiana na początku :shake: CANON :diabloti::evil_lol:[/quote]

Nie jestem specjalnie zdziwiona...cokolwiek bym nie chciala ZAWSZE jest cos nie tak....obojetne co by to bylo....
Sytuacja z przedwczoraj: Nie lubie lodow,moze i dziwne ale nie lubie,no ale czasem mnie napada a jak mnie napada to ja CHCE!! A jesli JA CHCE loda to tylko i wylacznie ze znanej i lubianej sieci restauracji pt. McDonald:roll:NO to jedziemy....marudze pol drogi bo ja CHCE!!Podjezdzamy pod okienko,oczyma wyobrazni widze siebie jak pochlaniam porcje a moze nawet dwie lodkow z polewka karmelkowa,prawie czuje juz jak mnie zimne lodziki gryza w zeby,jak slodki karmel lepi sie do nosa,palcow i naturalnie uswinilam juz tapicerke,juz w wyobrazni obgryzam chrupiacy wafelek...gdy nagle ze slodkich marzen wyrywa mnie glos panienki z okienka:

-NIE MA.......BRAKLO

noz kurtwa jego w morde szarpana!!!JAK moze braknac lodow w makkwaku?????

Uprzedzam: nie bylam specjalnie zdziwiona.....

Nie dziwi mnie tez juz awaria kasy,kiedy stoje w kilometrowej kolejce i akurat gdy nadchodzi moja kolej -ZONK,nie dziwi mnietez,ze jedyne buty w sklepie,ktore mi sie podobaja i sa DOKLADNIE takie o jakich marzylam skladaja sie z jednej sztuki bo druga zniknela w tajemniczy sposob....
Dlatego bylabym niespokojna,gdyby cudak dzialal bez zarzutu....ale biorac pod uwage,ze tak bardzo go chcialam to jeszcze beda jaja:diabloti:Ja wam to mowie:roll:

Posted

[quote name='agbar']ale biorac pod uwage,ze tak bardzo go chcialam to jeszcze beda jaja:diabloti:Ja wam to mowie:roll:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to trzymam :kciuki: :errrr:

Posted

hahaha córciu , po mamusi masz farcika :diabloti:
ja to aż drze , jak idzie coś za gładko ...... to wiem , że się rozkręci zue :evilbat:

złożyłam bez kolejki akcyzę > ?
złożyłam
miała byc szybko ?
była

tylko jedno ALE

pomylili się z nr domu :diabloti: i musze do poniedziałku czekac , bo zabrakło naczelnika , który miał to podpisac

a tak przeczuwałam , bez kolejki , bez problemu -- ciekawe jak się to skończy

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:cool1:i po co wstawiasz jak masz tylko takie....albumowe :diabloti:...ja to robię na konkurs :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

mamuśka , na konkurs , to nie ten dział :diabloti:

a Ty jak pada , to idź focic kropelki .. może coś ci z duszą wyjdzie artystycznego :evilbat:

Posted

[quote name='Vectra']hahaha córciu , po mamusi masz farcika :diabloti:
ja to aż drze , jak idzie coś za gładko ...... to wiem , że się rozkręci zue :evilbat:

złożyłam bez kolejki akcyzę > ?
złożyłam
miała byc szybko ?
była

tylko jedno ALE

pomylili się z nr domu :diabloti: i musze do poniedziałku czekac , bo zabrakło naczelnika , który miał to podpisac

a tak przeczuwałam , bez kolejki , bez problemu -- ciekawe jak się to skończy[/quote]

buhahahhahahaha....gdyby na mnie trafilo.....nie bylabym zdziwiona:diabloti:

[quote name='evaxon']ooo jaki ładny Dilusiek ti ti ti ti
cze Agg[/quote]

czesc Efusiek ti ti ti:loveu:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:cool1:i po co wstawiasz jak masz tylko takie....albumowe :diabloti:...ja to robię na konkurs [/B][/COLOR][/FONT][/quote]
obiecywam ze juz nie bede jak bumcyk i babcie w kapcie.....:evil_lol:poczekam az moje foty przemowiom:evil_lol:

Posted

W przerwie miedzy jednym deszczem a drugim cos tam pstrykam.....no i dlaczego nie jestem zdziwiona ze akurat dzis leje:diabloti:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/245/7667f122b27cfdcd.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/246/8e13f4a2bd8082a2.jpg[/IMG][/URL]

Posted

tak se tylko jeszcze powiem: niech mi ktos probuje wmowic ze nie ma roznicy pomiedzy zdjeciami robionym np.hybryda i lustrem.....bo moze ja slepata jestem i blondi ale ja roznice widze....:cool1:

Posted

[quote name='Vectra']ja ci powiem :diabloti:

nie ma różnicy .... bo ani z hybrydy ani z lustra , foty nie przemawiają :evilbat:[/quote]

wiedzialam:placz:ONI mieli racje:placz:

Posted

[quote name='agbar']tak se tylko jeszcze powiem: niech mi ktos probuje wmowic ze nie ma roznicy pomiedzy zdjeciami robionym np.hybryda i lustrem.....bo moze ja slepata jestem i blondi ale ja roznice widze....:cool1:[/quote]
jasne ze jest róznica z hybrydy na fotach poduszka była cała :roll::roll::roll::evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']jasne ze jest róznica z hybrydy na fotach poduszka była cała :roll::roll::roll::evil_lol:[/quote]

myslisz ze cudak zjada Diliemu poduszke:crazyeye:o kutfa..to jeszcze mnie w nocy zezre:crazyeye::diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...