Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Rozumiem że wczoraj Diler grał dla Turcji:razz:
[url]http://images32.fotosik.pl/298/87106e5017071a76.jpg[/url]

Witaj Aguś:loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lolka75']Dili jest jakis taki cudny....trudno to okreslic...ale wyzwala we mnie uczucia maciezynskie. Normalnie tulkalabym go caly dzien!!![/quote]

Przyjedz to pozwole ci go tulkac:diabloti:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Dili ma takie wcięcie w talii jak moja sucz [/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive][URL]http://images32.fotosik.pl/298/87106e5017071a76.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive][URL]http://images33.fotosik.pl/299/4064e05371564e0c.jpg[/URL] jaki zamyślony [/COLOR][/FONT][/B]

[/quote]

on nie ma wciecia..on jest chudy jak nieszczescie:roll:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Rozumiem że wczoraj Diler grał dla Turcji[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][URL]http://images32.fotosik.pl/298/87106e5017071a76.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj Aguś[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Witaj Moniczko:loveu:
Ani mi nie wspominaj o tym meczu:angryy:Po pierwsze Bartek przegral 100 EUR,bo sie zalozyl z kumplem ze Turcja wygra....po drugie ja przegralam nowy aparat bo powiedzial ze jak Turcja wygra to dzis jedziemy po nowy sprzet...nienawidze Turkow:angryy::angryy::diabloti:

A tak poza tym jest upal a ja siedze w biurze:roll::placz:

Posted

[quote name='Selket']Cześć :loveu: :loveu:
Ale na pewno masz biuro z kilmatyzacją ;)[/quote]
nooooo mam...............otwarte okno:diabloti:

Posted

[quote name='Selket']hmm...bo to jest taka pierwotna wersja klimy, z czasem się rozwinie ;)[/quote]
myslisz:hmmmm:.....to moze otworze jeszcze jedno okno:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Selket']No to będzie kolejny krok w rozwoju Twej klimy ;) To taka kolejna forma ewolucyjna ;)[/quote]

jak patrze na niektorych ludzi to nie ufam tej ewolucji:roll::diabloti:

Posted

[quote name='Gonitwa']Cześć.

Ewolucja pominęła parę osobników...:D[/quote]

obawiam sie ze wiecej niz pare:evil_lol::evil_lol:
Witam:multi:

[quote name='Akadna'][COLOR=royalblue][I]Przyszłam na kjakejsa... dostane? :razz:[/I][/COLOR][/quote]

alez naturalnie...zawsze swieze,zawsze smaczne zawsze zdrowe:evil_lol:

[quote name='Selket']Po prostu u niektórych osobników ewolucja przebiega tak wolno, że wręcz niezauważalnie ;)[/quote]

oj co prawda to prawda...co niektorzy powinni jeszcze na drzewach siedziec i banany wcinac:roll::evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']

Witaj Moniczko:loveu:
Ani mi nie wspominaj o tym meczu:angryy:Po pierwsze Bartek przegral 100 EUR,bo sie zalozyl z kumplem ze Turcja wygra....po drugie ja przegralam nowy aparat bo powiedzial ze jak Turcja wygra to dzis jedziemy po nowy sprzet...nienawidze Turkow:angryy::angryy::diabloti:

A tak poza tym jest upal a ja siedze w biurze:roll::placz:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]A ja gdzies słyszałam ze hrzard nie popłaca....................buhahahahahaha głoopolka:loveu:
Ale wyglada na to ze chyba Niemcy bedą mistrzem.......trzymam za Rosje.....fajnie by było jakby wygrali z Hiszpanią a potem z Niemcami:multi:.......no co marzyć nie wolno:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bereczek moja rybciu :loveu::loveu::diabloti:

se tak zaglądłam i se tak jestem i se tak bede O!

znaczy o tej ominiętej przez ewolucje to o mnie?? :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A ja gdzies słyszałam ze hrzard nie popłaca....................buhahahahahaha głoopolka[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ale wyglada na to ze chyba Niemcy bedą mistrzem.......trzymam za Rosje.....fajnie by było jakby wygrali z Hiszpanią a potem z Niemcami.......no co marzyć nie wolno[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

dobrze slyszalas :cool1:hazard nie poplaca...
No i Rosja pojechala do domku:cool1:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B] jestem ....będę potem ....za dużo wrażeń jak na jeden dzień [/B][/COLOR][/FONT][/quote]
bylas...ale potem cie nie bylo-sprawdzilam:diabloti:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]bereczek moja rybciu [/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]se tak zaglądłam i se tak jestem i se tak bede O! [/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]znaczy o tej ominiętej przez ewolucje to o mnie?? [/COLOR][/FONT][/B][/quote]

mialas byc O! i nie ma cie.....
no normalnie nikt mnie nie kocha....sie potne:cool1:

Posted

a oto i pies odpoczywajacy:loveu:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/301/e12c6a5b7c1b55ce.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/237/e748f6bd0be980b0.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/237/682b331a19ac9cc9.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz::placz:byłam ...jak nie jak tak :placz::placz::placz:czekałam na GIE :p....w nocy ...[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:placz::placz::placz:byłam ...jak nie jak tak :placz::placz::placz:czekałam na GIE :p....w nocy ...[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

w nocy moja droga to ja mam te...no.....jak im tam:hmmmm:...OBOWIAZKI:evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']w nocy moja droga to ja mam te...no.....jak im tam:hmmmm:...OBOWIAZKI:evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:.....aaaaaaaa...... no ten tego .... :hmmmm: .... ja też oglądam z TZtem do 2 filmy :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:roll:.....aaaaaaaa...... no ten tego .... :hmmmm: .... ja też oglądam z TZtem do 2 filmy :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Och:loveu:ja tez ogladam do 2 ...........Tzta:diabloti:

chyba sie oddale,jutro czeka mnie ciezki dzien:cool1:Jade bowiem na zakupy......:roll:

Posted

[quote name='agbar']Och:loveu:ja tez ogladam do 2 ...........Tzta:diabloti:

chyba sie oddale,jutro czeka mnie ciezki dzien:cool1:Jade bowiem na zakupy......:roll:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]o lal la .....ja jutro szaleje z ogniskiem i jade zalać kffiatki mojej mamie ....bo pozostawiła mi mieszkanie do pilnowania sama udając się z tatą na wycieczkę gdzieś tammmmm...... biedne kffiatki :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]jakiś pręgowany zwierz Ci w ogrodzie na trawie poległ :eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dobranocka :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]o lal la .....ja jutro szaleje z ogniskiem i jade zalać kffiatki mojej mamie ....bo pozostawiła mi mieszkanie do pilnowania sama udając się z tatą na wycieczkę gdzieś tammmmm...... biedne kffiatki [/B][/COLOR][/FONT][/quote]
nie rozmawiam do ciebie.......rozmowna bede jak wstawisz foty z tej Twojej wypasionej lustrzanki:diabloti:

[quote name='Selket']Cześć
No taaa........ino ja sama zostałam, bez obowiązków, bez filmów, tylko z kfiatkami [/quote]

nie placz..twardym trza byc a nie mietkim:diabloti:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]jakiś pręgowany zwierz Ci w ogrodzie na trawie poległ [/B][/COLOR][/FONT]

[/quote]

zebra moze :hmmmm::evil_lol:

Dzien dobry bardzo:multi:pijem kaff,musze nieco chalupe odgruzowac,zeby mi sie pozniej zakupy zmiescily :evil_lol::evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...