apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='agbar']witam kibicow:evil_lol: wrocilim ze pracy:roll:ide szykowac cos na grilla i na podlanie kleski naszych dzis wieczorem:diabloti: [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A gdzie ty robotajesz?:crazyeye: chyba na zakupach:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Oby nie strzelili gola,bo zas ze szczescia czy tez zdziwienia wytluke pol zastawy stolowej:evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahahaha spokojna twoja rozczochrana, nie ma szans na wygrana a na gola to tylko wtedy jak Chrowacja wystawi skład rezerwowy ale i tak spitolimy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]P.S. Weź papierową to się nie potłucze:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahahaha spokojna twoja rozczochrana, nie ma szans na wygrana a na gola to tylko wtedy jak Chrowacja wystawi skład rezerwowy ale i tak spitolimy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]P.S. Weź papierową to się nie potłucze:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Wyjatkowo dzis nie bylam na zakupach:diabloti: az sie boje na ten mecze patrzec:evil_lol::evil_lol:
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='agbar']Wyjatkowo dzis nie bylam na zakupach:diabloti: [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to kaj eś robiła:roll:[/COLOR][/FONT][/B] az sie boje na ten mecze patrzec:evil_lol::evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahahaha no to chyba razem bedziemy przez palce ogladać i kurfować:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahahaha no to chyba razem bedziemy przez palce ogladać i kurfować:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ales ciekawska:diabloti:Pracuje dla domu aukcyjnego,normalnie moge pracowac w domu ale od czasu do czasu musze byc w biurze,szczegolnie jak okres urlopowy sie zaczyna albo ktos zachorzeje:roll:i wlasnie kolezanka jest chora ,wiec w tym tygodniu beda mnie tam czesciej ogladac:diabloti:
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='agbar']Ales ciekawska:diabloti:Pracuje dla domu aukcyjnego,normalnie moge pracowac w domu ale od czasu do czasu musze byc w biurze,szczegolnie jak okres urlopowy sie zaczyna albo ktos zachorzeje:roll:i wlasnie kolezanka jest chora ,wiec w tym tygodniu beda mnie tam czesciej ogladac:diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No to ty nie wiedziałas że ja to jestem dyżurną ciekawską:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A robota fajna- tzn fajnie brzmi:cool1::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No to ty nie wiedziałas że ja to jestem dyżurną ciekawską:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A robota fajna- tzn fajnie brzmi:cool1::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Brzmi fajnie i jest fajna:diabloti:i fajnie ze placa,bo potem moge isc na fajne zakupy:evil_lol:
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='agbar']Brzmi fajnie i jest fajna:diabloti:i fajnie ze placa,bo potem moge isc na fajne zakupy:evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No ba -trza przewalic pierwszą wypłate na zakupy nie ma to tamto;)[/B][/COLOR][/FONT] [B][/B] [B][COLOR=#008000]Masz juz coś na oku?:razz: na pewno:diabloti:[/COLOR][/B] [B][/B]
agbar Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No ba -trza przewalic pierwszą wypłate na zakupy nie ma to tamto;)[/B][/COLOR][/FONT] [B][COLOR=#008000]Masz juz coś na oku?:razz: na pewno:diabloti:[/COLOR][/B] [/quote] jaka pierwsza??Ja tam juz dwa lata pracuje:diabloti:przez pierwsze pol roku siedzialam dzien w dzien w biurze,a potem zaproponowalam ze to samo moge robic w domu a oni kochani sie zgodzili:multi:.Zamiast codziennie w biurze po trochu to teraz przysiade w domku dwa dni i tez zrobione;).Kasa moze mniejsza ale pracy tez mniej i mi pasi taki uklad;)
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='agbar']jaka pierwsza??Ja tam juz dwa lata pracuje:diabloti:przez pierwsze pol roku siedzialam dzien w dzien w biurze,a potem zaproponowalam ze to samo moge robic w domu a oni kochani sie zgodzili:multi:.Zamiast codziennie w biurze po trochu to teraz przysiade w domku dwa dni i tez zrobione;).Kasa moze mniejsza ale pracy tez mniej i mi pasi taki uklad;)[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]aaaaaa to ja nie wiedziałam- stydam:oops:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ale wypłata zawsze jest pierwsza - w danym miesiacu:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]
agbar Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]aaaaaa to ja nie wiedziałam- stydam:oops:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ale wypłata zawsze jest pierwsza - w danym miesiacu:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] nie ma co stydac:p nie zagaduj mnie kobito :mad::diabloti:ide zarcie szykowac i chyba kawke wypije bo mnie lupie w czaszce:roll:
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='agbar']nie ma co stydac:p nie zagaduj mnie kobito :mad::diabloti:ide zarcie szykowac i chyba kawke wypije bo mnie lupie w czaszce:roll:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No ić ić bo głodny mąż to zły mąż:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][/B] [B][COLOR=#008000]A kaffcie wypij koniecznie - bo zaśniesz na meczu i kto bedzie ze mną kurfował?:razz::evil_lol:[/COLOR][/B]
agbar Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 I jak tam Japkowa:razz:kurfyyyy lecom?:diabloti: Niech jada chlopaki do domu bo mi sie zasob slownictwa zweza....:diabloti:
jonQuilla Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]mówisz i masz... możemy szykować powitania na lotnisku :eviltong::eviltong: cześć Dilowa :multi::loveu: [/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='agbar']I jak tam Japkowa:razz:kurfyyyy lecom?:diabloti: Niech jada chlopaki do domu bo mi sie zasob slownictwa zweza....:diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]KUFA! KUFA! KUFA!:cool1: Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee do doopy z nimi:cool1: Wczoraj to oni sie nadawali do innych mistrzostw tylko im balkoników brakowało:angryy:[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]KUFA! KUFA! KUFA!:cool1: Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee do doopy z nimi:cool1: Wczoraj to oni sie nadawali do innych mistrzostw tylko im balkoników brakowało:angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a nie lepiej od razu zastrzyk z Pawulonu :angryy:... teraz jak wrócą znów będzie płacz , że one takie kiepszczaki bo za mało kasy dostają :angryy: cze cze cze :hand: .....:calus: [/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Masakra:shake:......wiedzialam ze bedzie zle,ale zeby az tak...czy ten Leo nasz BenCHALER ma zacmienia umyslu??? Zonkilowa jakie powitania??????Za to co oni pokazali na tych mistrzostwach to im im skorki z bananow trza pod nogi podrzucic....noooo jednemu Borucowi,mozna zgotowac powitanie:loveu:On jeden uratowal honor polskich pilkarzy...... slow mi brak....a takie nadzieje w nich pokladalismy:-( Do tego wszystkiego pomylilam listy:roll:Do ubezpieczenia wyslalam rachunek za polerowanie i poprawki lakiernicze,a do czlowieka ,ktoremu B.robil to auto wyslalam rachunek za wizyte u lekarza:evil_lol:
agbar Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]a nie lepiej od razu zastrzyk z Pawulonu :angryy:...[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]teraz jak wrócą znów będzie płacz , że one takie kiepszczaki bo za mało kasy dostają :angryy:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]cze cze cze :hand: .....:calus: [/COLOR][/FONT][/B][/quote] taaaa trawa byla sliska,wilgotnosc powietrza nie taka,kibice za glosno krzyczeli i milion innych powodow:diabloti: cze cze cze:hand::loveu:
apple Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='agbar']Masakra:shake:......wiedzialam ze bedzie zle,ale zeby az tak...czy ten Leo nasz BenCHALER ma zacmienia umyslu??? Zonkilowa jakie powitania??????Za to co oni pokazali na tych mistrzostwach to im im skorki z bananow trza pod nogi podrzucic....noooo jednemu Borucowi,mozna zgotowac powitanie:loveu:On jeden uratowal honor polskich pilkarzy...... slow mi brak....a takie nadzieje w nich pokladalismy:-( [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]eeee ić normalnie dzady pierunskie.......cholera nic nie umieją dla nas zrobić a dla obcych to by dobrze grali nic ino kasa i kasa a tak z patriotycznej potrzeby serca -NIC!:angryy: A poszli w pizduuuu:cool1: No tylko Boruc niech zostanie:loveu: no ale on to pewno pójdzie se gdzie indziej w koncu co tu bedzie z patałachami siedzial:cool1: A Leo- szkoda mi go było jak patrzyłam na jego minę- no bo coż może trener jak ma takich piłkarzy:angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Do tego wszystkiego pomylilam listy:roll:Do ubezpieczenia wyslalam rachunek za polerowanie i poprawki lakiernicze,a do czlowieka ,ktoremu B.robil to auto wyslalam rachunek za wizyte u lekarza:evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Buhahahahahahahahahahaha super! jestes moją królową:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
jonQuilla Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]lalala.... czilaaaaałt dziewojki :) co się stało to się nie odstanie ;) :eviltong: nie ma co sobie nerwów szarpać :) dzień dobry :loveu::loveu: eeeeeeeeee.... przyszłam tu i zaczęło padać :placz::placz: Aga...co Ty narobiłaś? :roll: [/B][/COLOR][/FONT]
Fenris Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Jak się ma piłkarzy z odzysku to co się dziwić :eviltong: a tym bardziej polskoligowych hahaha i tak nie było najgorzej, grali kijowo, ale przynajmniej nie tak masakrycznie jak na wstępie z austrią :eviltong: Grali na poziomie polskiej ligi, a wszyscy dobrze wiemy na czym ona polega :roll:
agbar Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]lalala....[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]czilaaaaałt dziewojki [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]co się stało to się nie odstanie [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]nie ma co sobie nerwów szarpać [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]dzień dobry :loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]eeeeeeeeee....[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]przyszłam tu i zaczęło padać [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Aga...co Ty narobiłaś? [/COLOR][/FONT][/B] [/quote] zabralam slonce do sia:grins:..u mnie cieplusioooooo:multi: [quote name='Fenris']Jak się ma piłkarzy z odzysku to co się dziwić a tym bardziej polskoligowych hahaha i tak nie było najgorzej, grali kijowo, ale przynajmniej nie tak masakrycznie jak na wstępie z austrią Grali na poziomie polskiej ligi, a wszyscy dobrze wiemy na czym ona polega :roll:[/quote] I bardzo dobrze ze jada do domu:diabloti:przynajmniej mniej zmarszczek bede miala i gardlo zdrowsze:evil_lol:a jakie spokojne wieczory...mmmmm super:evil_lol:
apple Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='agbar'] I bardzo dobrze ze jada do domu:diabloti:przynajmniej mniej zmarszczek bede miala i gardlo zdrowsze:evil_lol:a jakie spokojne wieczory...mmmmm super:evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Tera z Agą bedziemy siedziały przed tv, sączyły pyffko i ogladały ciacha:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]
agbar Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Tera z Agą bedziemy siedziały przed tv, sączyły pyffko i ogladały ciacha:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Taaaa..teraz juz tylko relax:diabloti:
apple Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='agbar']Taaaa..teraz juz tylko relax:diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]taaaa i Cristiano Ronaldo:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 :diabloti: Dwie pilki stoja w kolejce na impreze,jedna mowi do drugiej: -kto stoi na bramce??? -Boruc -no to kurfa nie wejdziemy.... :diabloti: Moje pomieszanie zmyslow siega zenitu:roll: to ze wyslalam listy nie tym co trzeba juz wiecie,ale ze se zaplacilam rachunek,ktory sama wystawilam to juz przegiecie buhahahhaha:evil_lol:
Recommended Posts