Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='dealer']alez Dominiko:crazyeye: ja nie sugeruje zes ty brudna i zaniedbana:diabloti:[/quote]

nie no z podpachy mi czasem wali ale wtedy udaje, ze nie czuje i że to nie ja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

dobra mam narzochumor i chyba musże opuścić ta pieczarę zła bo zaraz się rozbrykam

Aloha Dilerko

do jutra :cool1:

czekam na pstryki :multi:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dbsst']nie no z podpachy mi czasem wali ale wtedy udaje, ze nie czuje i że to nie ja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

dobra mam narzochumor i chyba musże opuścić ta pieczarę zła bo zaraz się rozbrykam

Aloha Dilerko

do jutra :cool1:

czekam na pstryki :multi:[/quote]

adie moja droga...odejdz w pokoju...albo do pokoju....do narzospalni

EDIT: pieczara zla??? ze u mnie??? w moim blogasku??
:diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']chcesz mnidka :oops: :loveu: SsssSsssssSssssssss :diabloti:[/quote]

przepraszam czy ktos wie kiedy sie zaczyna sezon na zmije??:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']przepraszam czy ktos wie kiedy sie zaczyna sezon na zmije??:diabloti:[/quote]

[quote name='Gonitwa']Kochana- żmije w Polsce są pod ochroną...;)[/quote]

słuchaj Gonitwe to mądra kobieta jest :loveu: :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']słuchaj Gonitwe to mądra kobieta jest :loveu: :diabloti:[/quote]

lalus:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='Vectra']śśśś :cool3: :diabloti:[/quote]

cy to ktos z twojej rodziny ty scerbata zmijo?:diabloti:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/50/0b8cd8ad49e3cc31.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Gonitwa']Albo będzie miało młode albo jest świeżo po obiedzie...[/quote]
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA:crazyeye: mlode:crazyeye: wiecej takich:crazyeye: w trawie, na chodnikach w ogrodku??? NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Posted

to jest siostra brata od stony wujka pra pra pra świetej pamięci babci kuzyna kolegi mojego rodzonego sykającego ojca :diabloti:
po oczach poznaje

Posted

[quote name='dealer']AAAAAAAAAAAAAAAAAAA:crazyeye: mlode:crazyeye: wiecej takich:crazyeye: w trawie, na chodnikach w ogrodku??? NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE[/QUOTE]

Powodzenia :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']no oczywiście ja w czystości trzymana do ślubu :loveu: :diabloti:[/quote]

[B]aaaaaa, to po to ci ten ślub :diabloti: [/B]
[B]drastyczny krok dla chwili przyjemności :evil_lol: [/B]

Posted

[quote name='Vectra']to jest siostra brata od stony wujka pra pra pra świetej pamięci babci kuzyna kolegi mojego rodzonego sykającego ojca :diabloti:
po oczach poznaje[/quote]

zaraz poznalam ze to ktos od ciebie...w ogole niescjocjalizowane toto bylo,ja chcialam temu temu foty robic a ono to to se poszlo w trawe....:diabloti:

[quote name='Cimi']Powodzenia :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

:placz: jak znikne pewnego dnia ...to dlatego ze Vectra i jej kompani mnie zaatakowali....

[quote name='Gonitwa']Vetra rodzina się powiększa;)

Dobranoc;)[/quote]

branoc:p

Posted

[quote name='dealer']zaraz poznalam ze to ktos od ciebie...w ogole niescjocjalizowane toto bylo,ja chcialam temu temu foty robic a ono to to se poszlo w trawe....:diabloti:
[COLOR=Green][B]teraz to już mam pewność że rodzina :diabloti: kujem ją było , kijem , jeden darmozjad mniej do dzielenia majątku :evil_lol:[/B][/COLOR]

:placz: jak znikne pewnego dnia ...to dlatego ze Vectra i jej kompani mnie zaatakowali....
słuchaj na taki atak to trzeba sobie zasłużyć ,a Ciebie jeszcze oszczędzimy :loveu: :evil_lol: komu będę ziewać w głośnik :razz: :diabloti:

branoc:p[/quote]

nie idź spać :shake: :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']nie idź spać :shake: :diabloti:[/quote]

przeca jestem.....:diabloti:

a glosnik mi pajeczyna juz zarosl....

Posted

[quote name='dealer']:placz: jak znikne pewnego dnia ...to dlatego ze Vectra i jej kompani mnie zaatakowali....[/QUOTE]

Oj to nie dobra ta Vectra, nie dobra .. jak tam można stresować biedną Dilerową :lol:.

Posted

[quote name='Cimi']Oj to nie dobra ta Vectra, nie dobra .. jak tam można stresować biedną Dilerową :lol:.[/quote]

widzisz Ewcia...sluchaj Cimi bo to madra kobieta jest:loveu: :diabloti:

Posted

[quote name='dealer']widzisz Ewcia...sluchaj Cimi bo to madra kobieta jest:loveu: :diabloti:[/QUOTE]

Poczułam się tak jakoś dziwnie staro :evil_lol:

Posted

[quote name='Cimi']Oj to nie dobra ta Vectra, nie dobra .. jak tam można stresować biedną Dilerową :lol:.[/quote]
bo Ci wyśle mojego staffika :diabloti:
kolonia u cioci Cimi :loveu: :evil_lol:

[quote name='dealer']widzisz Ewcia...sluchaj Cimi bo to madra kobieta jest:loveu: :diabloti:[/quote]
jakoś mam ostatnio problemy ze słuchem :shake: :evil_lol:
[quote name='Cimi']Poczułam się tak jakoś dziwnie staro :evil_lol:[/quote]
przyzwyczajaj się , Ciebie też kiedyś to dopadnie :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...